KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Nei Pori

#190292 Jujo 2012-07-06
Nagyszerű. Köszönöm a segítséged. Legyen szép a nyaralásotok! :)
Nagyszerű. Köszönöm a segítséged. Legyen szép a nyaralásotok! :)
#190288 jamasz 2012-07-06
Szio. 38 fok.
Szio. 38 fok.
#190272 ettika 2012-07-06
Szia igen, Anett Tours-nál is van, itt 25 euro a honlap szerint, leírás: Elsétálunk Litohoro városából a sziklák között egy gyönyörű kanyonba.(Ez Zeusz kádja) Ezt követöen Pieria megye egyik legújabb kolostorába látogatunk, ahol az ott élö apácák, elzárva a külvilágtól, meghitt bensöséges környezetben fogadnak minket. A program végén eljutunk a világörökség részévé vált öreg faluba, P. Panteleimonasba, ahol kostolót kapunk a görög izekböl is. A kolostorba a nöknek hosszú szoknya, a férfiaknak pedig hosszú nadrág a megfelelö viselet. Idén velük megyünk :)
Szia igen, Anett Tours-nál is van, itt 25 euro a honlap szerint, leírás: Elsétálunk Litohoro városából a sziklák között egy gyönyörű kanyonba.(Ez Zeusz kádja) Ezt követöen Pieria megye egyik legújabb kolostorába látogatunk, ahol az ott élö apácák, elzárva a külvilágtól, meghitt bensöséges környezetben fogadnak minket. A program végén eljutunk a világörökség részévé vált öreg faluba, P. Panteleimonasba, ahol kostolót kapunk a görög izekböl is. A kolostorba a nöknek hosszú szoknya, a férfiaknak pedig hosszú nadrág a megfelelö viselet. Idén velük megyünk :)
#190270 Jujo 2012-07-06
Értem. Nem tudtam, hogy ez ezen a fakultatívon belül van. Nagyon köszönöm!!
Értem. Nem tudtam, hogy ez ezen a fakultatívon belül van. Nagyon köszönöm!!
#190237 ettika 2012-07-05
Szia Jamasz, Milyen idő van felétek? Hétfőn érkezünk kereslek amint kényelembe helyeztük magunkat. :)
Szia Jamasz, Milyen idő van felétek? Hétfőn érkezünk kereslek amint kényelembe helyeztük magunkat. :)
#190236 jamasz 2012-07-05
Szio Lizzy! Hova tuntel? Kerlek irj.!
Szio Lizzy! Hova tuntel? Kerlek irj.!
#190235 ettika 2012-07-05
Ha jól emlékszem masenka írta, hogy 20 euro/fő az Olympos-i kirándulás. Ez anno úgy volt, hogy fel a kilátóhoz, majd egy kolostor megnézése, séta Zeusz kádjához, majd ebéd és egy skanzenfalu megnézése. Hogy ez változott-e? Elképzelhető, mert én 2009-ben voltam velük. Kérdezd meg masenkát pü-be. :)
Ha jól emlékszem masenka írta, hogy 20 euro/fő az Olympos-i kirándulás. Ez anno úgy volt, hogy fel a kilátóhoz, majd egy kolostor megnézése, séta Zeusz kádjához, majd ebéd és egy skanzenfalu megnézése. Hogy ez változott-e? Elképzelhető, mert én 2009-ben voltam velük. Kérdezd meg masenkát pü-be. :)
#190230 Jujo 2012-07-05
Nagyon köszönöm! :) Körülbelül milyen áron lehet ez a fakultatív? Gondolom, buszos kirándulás... Köszi!
Nagyon köszönöm! :) Körülbelül milyen áron lehet ez a fakultatív? Gondolom, buszos kirándulás... Köszi!
#190222 ettika 2012-07-05
Igen 21-én érkezünk haza :) de előtte 2 hétig tengerpart és görögország :)
Igen 21-én érkezünk haza :) de előtte 2 hétig tengerpart és görögország :)
#190218 Unic 2012-07-05
Én július 23-án indulok. Addigra haza jössz mire én megyek a beszámoló is bele fér még....
Én július 23-án indulok. Addigra haza jössz mire én megyek a beszámoló is bele fér még....

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat