KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Nei Pori

#183034 tallér 2012-04-26
Pinga!Nem mondod hogy van biciklid?
Pinga!Nem mondod hogy van biciklid?
#183033 tallér 2012-04-26
egyetértek szöszivel
egyetértek szöszivel
#183030 szöszi66 2012-04-26
Szellem! Jó ez a visszacserélt avatar :D
Szellem! Jó ez a visszacserélt avatar :D
#182986 kovacsgyula 2012-04-26
˝szia Unic! Természetesen nem biciglivel megyek, csak van egy kör, ahol ezt a viccet elsütöttük, ezért utaltam rá. Poén volt, mindenesetre akkor sem örülnék neki ha holmi naplopó népség az én járművem akarná elvinni. A söprűmet vihetik, azt most nem használom!!! :D :D˝ - vscotina

:shock: :lol:
˝szia Unic! Természetesen nem biciglivel megyek, csak van egy kör, ahol ezt a viccet elsütöttük, ezért utaltam rá. Poén volt, mindenesetre akkor sem örülnék neki ha holmi naplopó népség az én járművem akarná elvinni. A söprűmet vihetik, azt most nem használom!!! :D :D˝ - vscotina

:shock: :lol:
#182985 vscotina 2012-04-26
szia Unic! Természetesen nem biciglivel megyek, csak van egy kör, ahol ezt a viccet elsütöttük, ezért utaltam rá. Poén volt, mindenesetre akkor sem örülnék neki ha holmi naplopó népség az én járművem akarná elvinni. A söprűmet vihetik, azt most nem használom!!! :D :D
szia Unic! Természetesen nem biciglivel megyek, csak van egy kör, ahol ezt a viccet elsütöttük, ezért utaltam rá. Poén volt, mindenesetre akkor sem örülnék neki ha holmi naplopó népség az én járművem akarná elvinni. A söprűmet vihetik, azt most nem használom!!! :D :D
#182980 Unic 2012-04-25
Te biciklivel mész Poriba? Ahhoz hogy nyárra oda érj lassan indulnod kellene....
Te biciklivel mész Poriba? Ahhoz hogy nyárra oda érj lassan indulnod kellene....
#182977 Pinga 2012-04-25
ne itélj elöre :wink:
ne itélj elöre :wink:
#182976 vscotina 2012-04-25
˝kölcsön adom az enyémet˝ - Pinga

Köszi Pinga, de azt hiszem a tiéd olyan vázas, amilyet én nem szeretek, tehát inkább vigyázok a meglévőre :oops: :cry:
˝kölcsön adom az enyémet˝ - Pinga

Köszi Pinga, de azt hiszem a tiéd olyan vázas, amilyet én nem szeretek, tehát inkább vigyázok a meglévőre :oops: :cry:
#182967 Pinga 2012-04-25
kölcsön adom az enyémet
kölcsön adom az enyémet
#182956 vscotina 2012-04-25
szervusztok! A mai napon majdnem elvitték a biciglimet (amivel Poriba megyek), de szerencsére az ajtó ellenállt a feszegetésnek. De azóta teljesen frászban vagyok. Pedig ez csak egy nyamvadt bicigli, bár nekem sokat ér.
szervusztok! A mai napon majdnem elvitték a biciglimet (amivel Poriba megyek), de szerencsére az ajtó ellenállt a feszegetésnek. De azóta teljesen frászban vagyok. Pedig ez csak egy nyamvadt bicigli, bár nekem sokat ér.

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..