KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Nei Pori

#181762 dian77 2012-04-03
Mi is!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Mi is!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
#181756 szöszi66 2012-04-03
Nincs mit kedves Csarlsz! Remélem útitársat is találtok! Na és persze Nei-Pori!!!!! Egyet igérjetek meg, ha már Nei-Porin jártok, ne hagyjátok ki Platamonast se! Szerintem a világ legszebb helye, és csak 2-3 kilóméter! :D Jó utazást! :)
Nincs mit kedves Csarlsz! Remélem útitársat is találtok! Na és persze Nei-Pori!!!!! Egyet igérjetek meg, ha már Nei-Porin jártok, ne hagyjátok ki Platamonast se! Szerintem a világ legszebb helye, és csak 2-3 kilóméter! :D Jó utazást! :)
#181740 Csarlsz 2012-04-03
Kedves szöszi66! Mediterraneo üzenete lapján megtaláltam a megfelelő topikot, köszönöm Neked is.
Kedves szöszi66! Mediterraneo üzenete lapján megtaláltam a megfelelő topikot, köszönöm Neked is.
#181739 Csarlsz 2012-04-03
Kedves Mediterraneo! Megtaláltam, és köszönöm. Szép napot!
Kedves Mediterraneo! Megtaláltam, és köszönöm. Szép napot!
#181714 fzsof 2012-04-02
Szia! Mi júl 18-27-ig megyünk.
Szia! Mi júl 18-27-ig megyünk.
#181707 dian77 2012-04-02
Fzsof! Mi 8-an megyünk, és van aki apartmanban lesz. Ti mikor mentek?
Fzsof! Mi 8-an megyünk, és van aki apartmanban lesz. Ti mikor mentek?
#181689 szöszi66 2012-04-02
végre! Hol jártál? Itt viharos szél van napok óta! Írtam emailt is!! :D
végre! Hol jártál? Itt viharos szél van napok óta! Írtam emailt is!! :D
#181688 jamasz 2012-04-02
hello. Hat igen, akkor meg jartak a vonatok. Amugy a fel falu takarit. Jo ido van, csak fuj a szel.
hello. Hat igen, akkor meg jartak a vonatok. Amugy a fel falu takarit. Jo ido van, csak fuj a szel.
#181617 Pinga 2012-03-31
az egyik kocsink nekünk is suzuki volt, egy renault meg egy toyota rav 4, egyikkel sem volt gond egész uton, a sebességeket betartottuk, kényelmesen leutaztunk
az egyik kocsink nekünk is suzuki volt, egy renault meg egy toyota rav 4, egyikkel sem volt gond egész uton, a sebességeket betartottuk, kényelmesen leutaztunk
#181583 ettika 2012-03-30
pont 100 nap :) jajj már úgy mennék... Jamasz merre jársz valami új infó? mi a helyzet Nei Poriban? 2009-ben nővéremék vonattal jöttek haza Nei Poriból ( MÁV-nál dolgoznak) mi tovább maradtunk 1 nappal és mégis előbb haza értünk mint ők, Bukarestben valahogy nem kapcsolták a kocsijukat a Budapestre tartó szerelvényhez. Mi kényelmesen a Suzukival legurultunk és vissza, bár sokan meglepődtek, hogy te jó ég suzukival? hát igen és volt még pár Poriban magyar rendszámmal. :)
pont 100 nap :) jajj már úgy mennék... Jamasz merre jársz valami új infó? mi a helyzet Nei Poriban? 2009-ben nővéremék vonattal jöttek haza Nei Poriból ( MÁV-nál dolgoznak) mi tovább maradtunk 1 nappal és mégis előbb haza értünk mint ők, Bukarestben valahogy nem kapcsolták a kocsijukat a Budapestre tartó szerelvényhez. Mi kényelmesen a Suzukival legurultunk és vissza, bár sokan meglepődtek, hogy te jó ég suzukival? hát igen és volt még pár Poriban magyar rendszámmal. :)

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!