KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Nei Pori

#178052 Pinga 2012-01-07
évekig jártuk a bakonyt, hegyek völgyek erdök, majd pestre visszaköltöztünk és honvágyam lett visszamenni oda, egyszer csak eljutottunk a tengerhez és tessék már nem is honvágyat hanem veszettséget érzek hogy visszamenjek kellett nekem tengerezni :lol:
évekig jártuk a bakonyt, hegyek völgyek erdök, majd pestre visszaköltöztünk és honvágyam lett visszamenni oda, egyszer csak eljutottunk a tengerhez és tessék már nem is honvágyat hanem veszettséget érzek hogy visszamenjek kellett nekem tengerezni :lol:
#178051 Pinga 2012-01-07
gyereknek volt alkalma delfint is látni? mert akkor sok élményben volt része
gyereknek volt alkalma delfint is látni? mert akkor sok élményben volt része
#178050 ettika 2012-01-07
ezen a képen megtalálható a hajó, mellette a delfin, kagyló amit gyűjtöttünk, csillag amit vissza engedtünk a tengerbe, halak, habok ami erős szélnél volt látható :D És minden nap látjuk, hogy ide bizony vissza kell menni :D
ezen a képen megtalálható a hajó, mellette a delfin, kagyló amit gyűjtöttünk, csillag amit vissza engedtünk a tengerbe, halak, habok ami erős szélnél volt látható :D És minden nap látjuk, hogy ide bizony vissza kell menni :D
#178049 ettika 2012-01-07
IMÁDLAK TITEKET :D
IMÁDLAK TITEKET :D
#178048 Pinga 2012-01-07
˝ - ettika

a kepfeltoltes.hu -ra betallozod a képet és feltöltöd, majd ami ujra megjelenik ott a legalso sor linkjét teszed be a hozzászolásba a kép img berakáskor
˝ - ettika

a kepfeltoltes.hu -ra betallozod a képet és feltöltöd, majd ami ujra megjelenik ott a legalso sor linkjét teszed be a hozzászolásba a kép img berakáskor
#178047 ettika 2012-01-07
Hát most próbálkozom, hátha.... megzavart ez a képfeltöltés.hu :shock:
Hát most próbálkozom, hátha.... megzavart ez a képfeltöltés.hu :shock:
#178046 ettika 2012-01-07
az jó, mert ott vannak képem :)
az jó, mert ott vannak képem :)
#178045 tallér 2012-01-07
Hó de ügyik vagyunk így eggyütt!!! :lol:
Hó de ügyik vagyunk így eggyütt!!! :lol:
#178044 Pinga 2012-01-07
˝A Picassa,nem?˝ - tallér

eszembe jutott nagynehezen, a picasa ahhoz kell hogy albumot csinálj, ide az kell hogy kepfeltoltes.hu , annak a segiségével tudod ide berakni a képet
˝A Picassa,nem?˝ - tallér

eszembe jutott nagynehezen, a picasa ahhoz kell hogy albumot csinálj, ide az kell hogy kepfeltoltes.hu , annak a segiségével tudod ide berakni a képet
#178043 tallér 2012-01-07
Azt hiszem hogy nekem mikor segítettetek oda kellett fel pakoljam a képeket.
Azt hiszem hogy nekem mikor segítettetek oda kellett fel pakoljam a képeket.

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..