KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Nei Pori

#176672 gyula15 2011-10-21
Sziasztok! Jövőre Nei Pori lenne az uticélunk. Megkérdezném, hogy tud e valaki információt adni a Diamond házról. Előre is köszönöm.
Sziasztok! Jövőre Nei Pori lenne az uticélunk. Megkérdezném, hogy tud e valaki információt adni a Diamond házról. Előre is köszönöm.
#176671 tallér 2011-10-21
Na szépek vagytok!!!!Nekem is olcsóbba került volna ha az oyzotól zsibbadtam volna el!!A fogyókúra nekem se árt,csak az a baj hogy ismerve magam utána meg mindent össze eszek :lol:
Na szépek vagytok!!!!Nekem is olcsóbba került volna ha az oyzotól zsibbadtam volna el!!A fogyókúra nekem se árt,csak az a baj hogy ismerve magam utána meg mindent össze eszek :lol:
#176661 Pinga 2011-10-20
˝:lol: Nekem is már 'bolti' fogaim vannak, de nagyon jól bírom vele rágni a GYROS-t és a Görög salátát! :lol:˝ - kovacsgyula53

az enyém még jobb ,simán leengedi az uuzot és a cipurot :P
˝:lol: Nekem is már 'bolti' fogaim vannak, de nagyon jól bírom vele rágni a GYROS-t és a Görög salátát! :lol:˝ - kovacsgyula53

az enyém még jobb ,simán leengedi az uuzot és a cipurot :P
#176660 kovacsgyula53 2011-10-20
:lol: Nekem is már 'bolti' fogaim vannak, de nagyon jól bírom vele rágni a GYROS-t és a Görög salátát! :lol:
:lol: Nekem is már 'bolti' fogaim vannak, de nagyon jól bírom vele rágni a GYROS-t és a Görög salátát! :lol:
#176659 Pinga 2011-10-20
˝˝ingyen kihuzzák és még görögre is marad pénz :lol:˝ - kovacsgyula53

˝ - kovacsgyula53

:lol: Sőt mi több én fájdalom mentesen húzok fogat.....{én húzom nekem nem fáj :oops: }...HACSAK?..... :oops: szép is lenne ha az én pénzemért kettönknek fájna a foghuzás ,én csak egy embert fizetek be erre az örömre :lol:
˝˝ingyen kihuzzák és még görögre is marad pénz :lol:˝ - kovacsgyula53

˝ - kovacsgyula53

:lol: Sőt mi több én fájdalom mentesen húzok fogat.....{én húzom nekem nem fáj :oops: }...HACSAK?..... :oops: szép is lenne ha az én pénzemért kettönknek fájna a foghuzás ,én csak egy embert fizetek be erre az örömre :lol:
#176656 kovacsgyula53 2011-10-20
˝ingyen kihuzzák és még görögre is marad pénz :lol:˝ - Pinga

:lol: Sőt mi több én fájdalom mentesen húzok fogat.....{én húzom nekem nem fáj :oops: }...HACSAK?..... :oops:
˝ingyen kihuzzák és még görögre is marad pénz :lol:˝ - Pinga

:lol: Sőt mi több én fájdalom mentesen húzok fogat.....{én húzom nekem nem fáj :oops: }...HACSAK?..... :oops:
#176655 Cinthya 2011-10-20
képek. igen, tudom... ezért nem szeretek ígérni, nem is nagyon szoktam... teljesen el vagyok havazva... most meg családi 'gondok', miatta napok óta fejfájás... és folyton rohanok /most is/. amúgy, pár hete próbáltam, de valami gubanc lett... szóval, ezért is nehezen szánom rá magam, újra.
képek. igen, tudom... ezért nem szeretek ígérni, nem is nagyon szoktam... teljesen el vagyok havazva... most meg családi 'gondok', miatta napok óta fejfájás... és folyton rohanok /most is/. amúgy, pár hete próbáltam, de valami gubanc lett... szóval, ezért is nehezen szánom rá magam, újra.
#176654 Cinthya 2011-10-20
nekem nem ártana egy kis fogyókúra :lol:
nekem nem ártana egy kis fogyókúra :lol:
#176653 Cinthya 2011-10-20
juj de gonosz :lol:
juj de gonosz :lol:
#176652 Pinga 2011-10-20
ingyen kihuzzák és még görögre is marad pénz :lol:
ingyen kihuzzák és még görögre is marad pénz :lol:

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..