KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

#176604 Pinga 2011-10-18
˝:lol: helló 'Pinga' Ne félj semmitől jövőre is kijutunk a mi szeretett Nei Porinkba, csak fel a fejjel. :lol:˝ - kovacsgyula53

három kocsival tervezzük a jövöévi nyaralást,ha nagyvezirünk belegebed akkoris menni kell :P
˝:lol: helló 'Pinga' Ne félj semmitől jövőre is kijutunk a mi szeretett Nei Porinkba, csak fel a fejjel. :lol:˝ - kovacsgyula53

három kocsival tervezzük a jövöévi nyaralást,ha nagyvezirünk belegebed akkoris menni kell :P
#176602 vscotina 2011-10-18
Kedves mindenki és Kovács Gyula! Itt a lehetőség!!!!!! az Anett tours forum oldaláról ollóztam, és Jorgosz válaszolt. dian77 2011.09.20 21:18:18 (4707) Azt szeretném megtudni, hogy szezonon kívül lehet - e Platamonban szálláshoz jutni? Gondolok itt november, december hónapra. Köszönöm. Jorgos 2011.09.20 21:29:59 (4708) A xanthi haz van szobak aki van lehetorszeg egesz ev telen is van futes ha erdeklodt kuld az email jorgos74@otenet.gr Nagyon aranyos :) :)
Kedves mindenki és Kovács Gyula! Itt a lehetőség!!!!!! az Anett tours forum oldaláról ollóztam, és Jorgosz válaszolt. dian77 2011.09.20 21:18:18 (4707) Azt szeretném megtudni, hogy szezonon kívül lehet - e Platamonban szálláshoz jutni? Gondolok itt november, december hónapra. Köszönöm. Jorgos 2011.09.20 21:29:59 (4708) A xanthi haz van szobak aki van lehetorszeg egesz ev telen is van futes ha erdeklodt kuld az email jorgos74@otenet.gr Nagyon aranyos :) :)
#176599 kovacsgyula53 2011-10-18
:lol: helló 'Pinga' Ne félj semmitől jövőre is kijutunk a mi szeretett Nei Porinkba, csak fel a fejjel. :lol:
:lol: helló 'Pinga' Ne félj semmitől jövőre is kijutunk a mi szeretett Nei Porinkba, csak fel a fejjel. :lol:
#176598 kovacsgyula53 2011-10-18
˝˝:lol: ...vagy alanyi jogon!!!... jár a segély?:lol:˝ - Pinga

˝ - Pinga

nekem alanyi jogon járt eddig,de lehet hogy januártol már sehogy,ezért volt fontos még az ide nyaralás :shock: De ugye az idén barnult gyerek vagy????? Érted mire gondolok? Na ez csak vicc volt nehogy meg sértődj :shock:
˝˝:lol: ...vagy alanyi jogon!!!... jár a segély?:lol:˝ - Pinga

˝ - Pinga

nekem alanyi jogon járt eddig,de lehet hogy januártol már sehogy,ezért volt fontos még az ide nyaralás :shock: De ugye az idén barnult gyerek vagy????? Érted mire gondolok? Na ez csak vicc volt nehogy meg sértődj :shock:
#176596 Pinga 2011-10-18
˝:lol: ...vagy alanyi jogon!!!... jár a segély?:lol:˝ - kovacsgyula53

nekem alanyi jogon járt eddig,de lehet hogy januártol már sehogy,ezért volt fontos még az ide nyaralás
˝:lol: ...vagy alanyi jogon!!!... jár a segély?:lol:˝ - kovacsgyula53

nekem alanyi jogon járt eddig,de lehet hogy januártol már sehogy,ezért volt fontos még az ide nyaralás
#176595 kovacsgyula53 2011-10-18
:lol: ...vagy alanyi jogon!!!... jár a segély?:lol:
:lol: ...vagy alanyi jogon!!!... jár a segély?:lol:
#176594 kovacsgyula53 2011-10-18
˝˝:oops: senki nem dolgozik, csak én? Hogy megyünk így Nei Poriba?˝ - Pinga

˝ - Pinga

ugy hogy sokat dolgozol,tudjuk kapni a járandoságainkat :lol: :lol: hahahahaha :lol: de te nem nemzetiségi vagy úgy, hogy neked nem jár!
˝˝:oops: senki nem dolgozik, csak én? Hogy megyünk így Nei Poriba?˝ - Pinga

˝ - Pinga

ugy hogy sokat dolgozol,tudjuk kapni a járandoságainkat :lol: :lol: hahahahaha :lol: de te nem nemzetiségi vagy úgy, hogy neked nem jár!
#176593 Pinga 2011-10-18
˝:oops: senki nem dolgozik, csak én? Hogy megyünk így Nei Poriba?˝ - kovacsgyula53

ugy hogy sokat dolgozol,tudjuk kapni a járandoságainkat :lol:
˝:oops: senki nem dolgozik, csak én? Hogy megyünk így Nei Poriba?˝ - kovacsgyula53

ugy hogy sokat dolgozol,tudjuk kapni a járandoságainkat :lol:
#176591 kovacsgyula53 2011-10-18
:oops: senki nem dolgozik, csak én? Hogy megyünk így Nei Poriba?
:oops: senki nem dolgozik, csak én? Hogy megyünk így Nei Poriba?
#176587 Pinga 2011-10-18
˝Mért, minek kellett volna letörnie? Csak nem a fejem nyakamtól való leválasztására gondoltál?˝ - leptokária

nem nem ilyen eszembe se jutott :shock:
˝Mért, minek kellett volna letörnie? Csak nem a fejem nyakamtól való leválasztására gondoltál?˝ - leptokária

nem nem ilyen eszembe se jutott :shock:

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!