KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Nei Pori

#236765 rep 2016-01-25
Sziasztok Langonikcsi és Csabinaági! Idéntől nincs az Ibusznak a Dimitra apartmanja,ami sokak által közkedvelt volt,helyette a Kyma apartman van,úgy láttom,az alatt is étterem van,de a Dimitra pont tengerre néző volt.
Sziasztok Langonikcsi és Csabinaági! Idéntől nincs az Ibusznak a Dimitra apartmanja,ami sokak által közkedvelt volt,helyette a Kyma apartman van,úgy láttom,az alatt is étterem van,de a Dimitra pont tengerre néző volt.
#236760 langonikcsi 2016-01-24
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!! Nézegetem őket!! ;)
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!! Nézegetem őket!! ;)
#236757 csabinaagnes 2016-01-24
˝Boldog Új Èvet mindenkinek! Mi múlt èvben voltunk elsőnek Nei Poriban ès imádtuk! Szóval indèn se kèrdès, hogy hova megyünk nyaralni! :) De most olyan apartmant keresnèk ami pont a tengerparton van!!! Valaki nem tudna ajánlani vmit!? Előre is köszönöm a segìtsèget!! :D˝ - langonikcsi

Szia!!! A Dimitra apartman is tengerparton van. Az Ibusznál lehet oda foglalni!! Jó apartman, szép tiszta!! Alatta van az Azuro pizzéria!! Mi már 2x laktunk benne!!
˝Boldog Új Èvet mindenkinek! Mi múlt èvben voltunk elsőnek Nei Poriban ès imádtuk! Szóval indèn se kèrdès, hogy hova megyünk nyaralni! :) De most olyan apartmant keresnèk ami pont a tengerparton van!!! Valaki nem tudna ajánlani vmit!? Előre is köszönöm a segìtsèget!! :D˝ - langonikcsi

Szia!!! A Dimitra apartman is tengerparton van. Az Ibusznál lehet oda foglalni!! Jó apartman, szép tiszta!! Alatta van az Azuro pizzéria!! Mi már 2x laktunk benne!!
#236588 Jox 2016-01-14
Itt nézelődj: Az első találat, Mike`s Apartments szinte a parton van:
Itt nézelődj: Az első találat, Mike`s Apartments szinte a parton van:
#236587 langonikcsi 2016-01-14
Boldog Új Èvet mindenkinek! Mi múlt èvben voltunk elsőnek Nei Poriban ès imádtuk! Szóval indèn se kèrdès, hogy hova megyünk nyaralni! :) De most olyan apartmant keresnèk ami pont a tengerparton van!!! Valaki nem tudna ajánlani vmit!? Előre is köszönöm a segìtsèget!! :D
Boldog Új Èvet mindenkinek! Mi múlt èvben voltunk elsőnek Nei Poriban ès imádtuk! Szóval indèn se kèrdès, hogy hova megyünk nyaralni! :) De most olyan apartmant keresnèk ami pont a tengerparton van!!! Valaki nem tudna ajánlani vmit!? Előre is köszönöm a segìtsèget!! :D
#236532 kovacsgyula53 2016-01-09
˝szia Gyula ! megkérdezhetem melyik irodával mentek ?? üdv gémike˝ - gemike

Szia 'gemike'! A Start utazási irodától megyek! Debreceni felszállással!
˝szia Gyula ! megkérdezhetem melyik irodával mentek ?? üdv gémike˝ - gemike

Szia 'gemike'! A Start utazási irodától megyek! Debreceni felszállással!
#236531 gemike 2016-01-09
szia Gyula ! megkérdezhetem melyik irodával mentek ?? üdv gémike
szia Gyula ! megkérdezhetem melyik irodával mentek ?? üdv gémike
#236529 neipori 2016-01-08
Bocsi Gyulus! Tényleg, helytelen a 'tavasz', hiszen akkor már javában tombol a nyár! Átmész-e a Kréta Fórumra is, mert akkor meglátogatlak ott is. Örülök előre a szépséges látnivalóknak, amik Rád várnak.
Bocsi Gyulus! Tényleg, helytelen a 'tavasz', hiszen akkor már javában tombol a nyár! Átmész-e a Kréta Fórumra is, mert akkor meglátogatlak ott is. Örülök előre a szépséges látnivalóknak, amik Rád várnak.
#236521 kovacsgyula53 2016-01-07
neipori!!! Tavasszal Kréta??? Június 18.-a már bőven nyár...mifelénk!
neipori!!! Tavasszal Kréta??? Június 18.-a már bőven nyár...mifelénk!
#236520 neipori 2016-01-07
Nagyon Sajnálom Gyulus, hogy Nei Porit az idén nélkülözöd, de jó is van benne, mert legalább elmeséled, milyen tavasszal Kréta!
Nagyon Sajnálom Gyulus, hogy Nei Porit az idén nélkülözöd, de jó is van benne, mert legalább elmeséled, milyen tavasszal Kréta!

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..