KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Nei Pori

#236776 elmeorvos 2016-01-25
Szia! A Kyma alatt nincs étterem. Négy stúdió néz a tengerre, amit felár ellenében lehet lefoglalni. Augusztus végére már lefoglaltam egyet. :)
Szia! A Kyma alatt nincs étterem. Négy stúdió néz a tengerre, amit felár ellenében lehet lefoglalni. Augusztus végére már lefoglaltam egyet. :)
#236765 rep 2016-01-25
Sziasztok Langonikcsi és Csabinaági! Idéntől nincs az Ibusznak a Dimitra apartmanja,ami sokak által közkedvelt volt,helyette a Kyma apartman van,úgy láttom,az alatt is étterem van,de a Dimitra pont tengerre néző volt.
Sziasztok Langonikcsi és Csabinaági! Idéntől nincs az Ibusznak a Dimitra apartmanja,ami sokak által közkedvelt volt,helyette a Kyma apartman van,úgy láttom,az alatt is étterem van,de a Dimitra pont tengerre néző volt.
#236760 langonikcsi 2016-01-24
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!! Nézegetem őket!! ;)
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!! Nézegetem őket!! ;)
#236757 csabinaagnes 2016-01-24
˝Boldog Új Èvet mindenkinek! Mi múlt èvben voltunk elsőnek Nei Poriban ès imádtuk! Szóval indèn se kèrdès, hogy hova megyünk nyaralni! :) De most olyan apartmant keresnèk ami pont a tengerparton van!!! Valaki nem tudna ajánlani vmit!? Előre is köszönöm a segìtsèget!! :D˝ - langonikcsi

Szia!!! A Dimitra apartman is tengerparton van. Az Ibusznál lehet oda foglalni!! Jó apartman, szép tiszta!! Alatta van az Azuro pizzéria!! Mi már 2x laktunk benne!!
˝Boldog Új Èvet mindenkinek! Mi múlt èvben voltunk elsőnek Nei Poriban ès imádtuk! Szóval indèn se kèrdès, hogy hova megyünk nyaralni! :) De most olyan apartmant keresnèk ami pont a tengerparton van!!! Valaki nem tudna ajánlani vmit!? Előre is köszönöm a segìtsèget!! :D˝ - langonikcsi

Szia!!! A Dimitra apartman is tengerparton van. Az Ibusznál lehet oda foglalni!! Jó apartman, szép tiszta!! Alatta van az Azuro pizzéria!! Mi már 2x laktunk benne!!
#236588 Jox 2016-01-14
Itt nézelődj: Az első találat, Mike`s Apartments szinte a parton van:
Itt nézelődj: Az első találat, Mike`s Apartments szinte a parton van:
#236587 langonikcsi 2016-01-14
Boldog Új Èvet mindenkinek! Mi múlt èvben voltunk elsőnek Nei Poriban ès imádtuk! Szóval indèn se kèrdès, hogy hova megyünk nyaralni! :) De most olyan apartmant keresnèk ami pont a tengerparton van!!! Valaki nem tudna ajánlani vmit!? Előre is köszönöm a segìtsèget!! :D
Boldog Új Èvet mindenkinek! Mi múlt èvben voltunk elsőnek Nei Poriban ès imádtuk! Szóval indèn se kèrdès, hogy hova megyünk nyaralni! :) De most olyan apartmant keresnèk ami pont a tengerparton van!!! Valaki nem tudna ajánlani vmit!? Előre is köszönöm a segìtsèget!! :D
#236532 kovacsgyula53 2016-01-09
˝szia Gyula ! megkérdezhetem melyik irodával mentek ?? üdv gémike˝ - gemike

Szia 'gemike'! A Start utazási irodától megyek! Debreceni felszállással!
˝szia Gyula ! megkérdezhetem melyik irodával mentek ?? üdv gémike˝ - gemike

Szia 'gemike'! A Start utazási irodától megyek! Debreceni felszállással!
#236531 gemike 2016-01-09
szia Gyula ! megkérdezhetem melyik irodával mentek ?? üdv gémike
szia Gyula ! megkérdezhetem melyik irodával mentek ?? üdv gémike
#236529 neipori 2016-01-08
Bocsi Gyulus! Tényleg, helytelen a 'tavasz', hiszen akkor már javában tombol a nyár! Átmész-e a Kréta Fórumra is, mert akkor meglátogatlak ott is. Örülök előre a szépséges látnivalóknak, amik Rád várnak.
Bocsi Gyulus! Tényleg, helytelen a 'tavasz', hiszen akkor már javában tombol a nyár! Átmész-e a Kréta Fórumra is, mert akkor meglátogatlak ott is. Örülök előre a szépséges látnivalóknak, amik Rád várnak.
#236521 kovacsgyula53 2016-01-07
neipori!!! Tavasszal Kréta??? Június 18.-a már bőven nyár...mifelénk!
neipori!!! Tavasszal Kréta??? Június 18.-a már bőven nyár...mifelénk!

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..