KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Nei Pori

#176388 Cinthya 2011-10-09
:(
:(
#176387 Cinthya 2011-10-09
:wink:
:wink:
#176386 kovacsgyula53 2011-10-09
:cry: Kedves 'tallér' Inkább száz esküvő,mint egy temetés! Őszinte részvétem, de azért az élet megy tovább és ez így van rendjén, nem szabad csüggedni. :cry:
:cry: Kedves 'tallér' Inkább száz esküvő,mint egy temetés! Őszinte részvétem, de azért az élet megy tovább és ez így van rendjén, nem szabad csüggedni. :cry:
#176384 Pinga 2011-10-09
˝Mi meg gorog esten voltunk a Platonban. Jo buli volt. Nem is gondoltam, h. a lengyelek ilyen mulatosak.˝ - jamasz

utoljára bulgáriában buliztunk együtt lengyelekkel , ajajajajaj :oops:
˝Mi meg gorog esten voltunk a Platonban. Jo buli volt. Nem is gondoltam, h. a lengyelek ilyen mulatosak.˝ - jamasz

utoljára bulgáriában buliztunk együtt lengyelekkel , ajajajajaj :oops:
#176383 Gudli 2011-10-09
Kedves Gyula! Szerintem mindenki dolgozik ezerrel, gyüjti a jövő évi nyaralásravalót. Sajnos lecsengett a nyár és bekopogtatott az ősz. Ez minden évben igy van. Ilyenkor elcsendesül a forum. De karácsony után ujra megpezsdül itt az élet. Az irodák jönnek a jövő évi ajánlataikkal és katalógusaikkal. Akkor aztán beindul az a bizonyos kis bogár, ami addig csak motosztált a fejecskékben. Lesz itt élet, amit anyirra szeretünk!
Kedves Gyula! Szerintem mindenki dolgozik ezerrel, gyüjti a jövő évi nyaralásravalót. Sajnos lecsengett a nyár és bekopogtatott az ősz. Ez minden évben igy van. Ilyenkor elcsendesül a forum. De karácsony után ujra megpezsdül itt az élet. Az irodák jönnek a jövő évi ajánlataikkal és katalógusaikkal. Akkor aztán beindul az a bizonyos kis bogár, ami addig csak motosztált a fejecskékben. Lesz itt élet, amit anyirra szeretünk!
#176380 jamasz 2011-10-09
Mi meg gorog esten voltunk a Platonban. Jo buli volt. Nem is gondoltam, h. a lengyelek ilyen mulatosak.
Mi meg gorog esten voltunk a Platonban. Jo buli volt. Nem is gondoltam, h. a lengyelek ilyen mulatosak.
#176379 tallér 2011-10-09
Sajnos temetés volt a héten,így aztán nem igazán voltam.Amúgy itt vagyok én is,csak hát most a kedvem se olyan mint szokott.Azért itt vagyok és olvaslak benneteket!
Sajnos temetés volt a héten,így aztán nem igazán voltam.Amúgy itt vagyok én is,csak hát most a kedvem se olyan mint szokott.Azért itt vagyok és olvaslak benneteket!
#176378 Pinga 2011-10-09
˝˝megvagyunk ám, most alakul a szellemirtok csapata :shock: :wink:˝ - kovacsgyula53

˝ - kovacsgyula53

??? :roll: :shock: :o :cry: ???? uhh micsoda ijedös arc :lol:
˝˝megvagyunk ám, most alakul a szellemirtok csapata :shock: :wink:˝ - kovacsgyula53

˝ - kovacsgyula53

??? :roll: :shock: :o :cry: ???? uhh micsoda ijedös arc :lol:
#176377 kovacsgyula53 2011-10-09
˝megvagyunk ám, most alakul a szellemirtok csapata :shock: :wink:˝ - Pinga

??? :roll: :shock: :o :cry: ????
˝megvagyunk ám, most alakul a szellemirtok csapata :shock: :wink:˝ - Pinga

??? :roll: :shock: :o :cry: ????
#176374 Pinga 2011-10-09
megvagyunk ám, most alakul a szellemirtok csapata :shock: :wink:
megvagyunk ám, most alakul a szellemirtok csapata :shock: :wink:

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és