KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Nei Pori

#235587 Pinga 2015-09-17
Vissza kell mennünk nei poriba mert nem ittuk meg még az összes koktélt és nem ettük meg az összes gyrost :)
Vissza kell mennünk nei poriba mert nem ittuk meg még az összes koktélt és nem ettük meg az összes gyrost :)
#235586 kovacsgyula53 2015-09-17
8) Nekem sem szürke, igyekszem színesebbé tenni a napjaimat! Azt csak úgy 'gondoltam', hogy a szürke hétköznapok. Én viszont még nem tudom mi lesz jövőre.....nagyon gondolkodom Krétán?
8) Nekem sem szürke, igyekszem színesebbé tenni a napjaimat! Azt csak úgy 'gondoltam', hogy a szürke hétköznapok. Én viszont még nem tudom mi lesz jövőre.....nagyon gondolkodom Krétán?
#235585 Pinga 2015-09-17
Nekem nem szürke,sok a dolog és már készülünk a jövö évi nyaralásra :)
Nekem nem szürke,sok a dolog és már készülünk a jövö évi nyaralásra :)
#235575 kovacsgyula53 2015-09-17
˝Eltelt egy hét és senki nem nyaral vagy nyaralt nei poriban?˝ - Pinga

Jönnek a szürke hétköznapok 'Pinga'.
˝Eltelt egy hét és senki nem nyaral vagy nyaralt nei poriban?˝ - Pinga

Jönnek a szürke hétköznapok 'Pinga'.
#235570 Pinga 2015-09-16
Eltelt egy hét és senki nem nyaral vagy nyaralt nei poriban?
Eltelt egy hét és senki nem nyaral vagy nyaralt nei poriban?
#235445 Pinga 2015-09-08
Reggel fél hétkor indultunk a coralltol,persze bevásároltunk a vámmentesben és pár megállot tartottunk, a határokon jol átjöttünk és este hétre haza is értünk, itthon 14 fok és alig vagyunk felöltözve,jo volt az idei nyaralás,köszönetet kell mondanom érte ...... blablabla blablabla:)
Reggel fél hétkor indultunk a coralltol,persze bevásároltunk a vámmentesben és pár megállot tartottunk, a határokon jol átjöttünk és este hétre haza is értünk, itthon 14 fok és alig vagyunk felöltözve,jo volt az idei nyaralás,köszönetet kell mondanom érte ...... blablabla blablabla:)
#235440 Pinga 2015-09-08
Jamasz ezt Anettéknál találtam a fotiszba
Jamasz ezt Anettéknál találtam a fotiszba
#235439 jamasz 2015-09-07
szia Pinga. Mennyi az az olcso last minute ut? Ha megkerdezhetem. En tudok 3-4 fos apartmant, 20 eu/nap/apartman.
szia Pinga. Mennyi az az olcso last minute ut? Ha megkerdezhetem. En tudok 3-4 fos apartmant, 20 eu/nap/apartman.
#235433 Pinga 2015-09-07
Épp most találtam egy olcso last minute utat ide,mivel itt vagyunk az utazást levonhatnák belöle,még tudnék maradni két hetet,de hajnalban indulunk mi is haza,ma elég hüvös volt délelött és a viz is elszontyolodott hömérsékletben,délutánra már langyosabb lett,csapattunk egyet a hullámokban,megettük az utolso gyrost,az utolso nutellás fánkot és megittuk az utolso koktélt is itt :)
Épp most találtam egy olcso last minute utat ide,mivel itt vagyunk az utazást levonhatnák belöle,még tudnék maradni két hetet,de hajnalban indulunk mi is haza,ma elég hüvös volt délelött és a viz is elszontyolodott hömérsékletben,délutánra már langyosabb lett,csapattunk egyet a hullámokban,megettük az utolso gyrost,az utolso nutellás fánkot és megittuk az utolso koktélt is itt :)
#235428 mizsi01 2015-09-07
Holnap indulás haza... :( Valaki nem akarja nekem adni a következő 1 hetét? :)
Holnap indulás haza... :( Valaki nem akarja nekem adni a következő 1 hetét? :)

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat