KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Nei Pori

#249417 dovi 2019-06-07
Szia, igen, felraktam oda is. Köszi
Szia, igen, felraktam oda is. Köszi
#249416 pancsika01 2019-06-06
Szerintem oszd meg a facebook Ne pori csopiban ha még nem kelt el
Szerintem oszd meg a facebook Ne pori csopiban ha még nem kelt el
#249402 dovi 2019-06-05
Sziasztok! Hétfői indulással, buszos 2 fős foglalásunk van Nei Pori Apostolis apartmanban, esetleg nem venné át valaki? 50000 Ft
Sziasztok! Hétfői indulással, buszos 2 fős foglalásunk van Nei Pori Apostolis apartmanban, esetleg nem venné át valaki? 50000 Ft
#249384 pancsika01 2019-06-02
Én is nézegettem, de úgy láttam, hogy supermarket van alatta, persze lehet nem zavaró, de biztos forgalmasabb a környéke,viszont közel van a tenger. A Villa Mariáról esetleg valami infó?( Diaszeusz)
Én is nézegettem, de úgy láttam, hogy supermarket van alatta, persze lehet nem zavaró, de biztos forgalmasabb a környéke,viszont közel van a tenger. A Villa Mariáról esetleg valami infó?( Diaszeusz)
#249353 T.Márta 2019-05-25
Valaki tudna bővebb infót a Vasilis apartmanról? előre is köszi
Valaki tudna bővebb infót a Vasilis apartmanról? előre is köszi
#249335 Csarlsz 2019-05-20
Ilios apartmanról tudtok valamit? Ha igen, köszönöm, ha megosztjátok.
Ilios apartmanról tudtok valamit? Ha igen, köszönöm, ha megosztjátok.
#249291 -törölt nick 22073 2019-05-08
Természetesen hordják és a megszokott modon kiabálja hogy finom a fánk :)
Természetesen hordják és a megszokott modon kiabálja hogy finom a fánk :)
#249290 decibeles 2019-05-08
˝Hát hogyne mennénk,januárban befizettük amint lehetett,de most csak a webkamerákat nézzük,kövezik a Bookovo fast food-ot igy látni végre mozgást,egyik nap Paraliánál delfineket lehetett látni,ilyet kifogni sok türelem és idö kell hozzá :)˝ - Suleczki258

Mi sem bíztuk a véletlenre az idei nyaralást..Decemberben foglaltunk szállást :) Idén, harmadszorra is a végtelen tengerpartot céloztuk meg. ui: A múlt évben szégyenszemre Lefkada úton nem tudunk Lukumádeszt enni. Nei Poriban helybe hozzák majd :D
˝Hát hogyne mennénk,januárban befizettük amint lehetett,de most csak a webkamerákat nézzük,kövezik a Bookovo fast food-ot igy látni végre mozgást,egyik nap Paraliánál delfineket lehetett látni,ilyet kifogni sok türelem és idö kell hozzá :)˝ - Suleczki258

Mi sem bíztuk a véletlenre az idei nyaralást..Decemberben foglaltunk szállást :) Idén, harmadszorra is a végtelen tengerpartot céloztuk meg. ui: A múlt évben szégyenszemre Lefkada úton nem tudunk Lukumádeszt enni. Nei Poriban helybe hozzák majd :D
#249268 -törölt nick 22073 2019-05-02
Ember a vizben !!!! :)
Ember a vizben !!!! :)
#249243 T.Márta 2019-04-24
Szia Edina, Jó is volt az a Sarti,imádjuk a partot és az egészet. 2007-ben voltunk Nei Poriban,most barátainkkal megyunk
Szia Edina, Jó is volt az a Sarti,imádjuk a partot és az egészet. 2007-ben voltunk Nei Poriban,most barátainkkal megyunk

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..