KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Nei Pori

#234620 yakumo18 2015-08-17
Sziasztok, Tudja valaki hogy az Apollon mikor indít fakultatívot a Meteorákhoz ?? Illetve ha nincs megfelelő ruha, akkor azt ott tudnak biztosítani ugye ?
Sziasztok, Tudja valaki hogy az Apollon mikor indít fakultatívot a Meteorákhoz ?? Illetve ha nincs megfelelő ruha, akkor azt ott tudnak biztosítani ugye ?
#234615 jamasz 2015-08-17
szia Pinga! Majd idopontot egyeztessunk. Jo utat.
szia Pinga! Majd idopontot egyeztessunk. Jo utat.
#234612 Pinga 2015-08-16
Lesz valaki a corallban vagy máshol augusztus 25-töl szeptember 8-ig innen a forumrol? Huszadikát csak azért nem irtam mert akkor platamonban leszünk. Jamasz természetesen 21-én átmegyünk nei poriba mert egy rokonunk is épp ott nyaral de csak szombatig,még szeretnénk velük is találkozni
Lesz valaki a corallban vagy máshol augusztus 25-töl szeptember 8-ig innen a forumrol? Huszadikát csak azért nem irtam mert akkor platamonban leszünk. Jamasz természetesen 21-én átmegyünk nei poriba mert egy rokonunk is épp ott nyaral de csak szombatig,még szeretnénk velük is találkozni
#234610 jamasz 2015-08-16
˝ Szia Pinga. Nem kell igulni, jo meleg a tenger! Jo utat nektek!˝ - jamasz

˝ Szia Pinga. Nem kell igulni, jo meleg a tenger! Jo utat nektek!˝ - jamasz

#234609 jamasz 2015-08-16
Nem kell igulni, jo meleg a tenger! Jo utat nektek!
Nem kell igulni, jo meleg a tenger! Jo utat nektek!
#234608 jamasz 2015-08-16
Igazad van Csarlsz. Az is isteni finom!
Igazad van Csarlsz. Az is isteni finom!
#234607 karr77 2015-08-16
Sziasztok holnap délután 4 órakor indulunk Nei Pori- ba remélem meleg a tenger:-):-)
Sziasztok holnap délután 4 órakor indulunk Nei Pori- ba remélem meleg a tenger:-):-)
#234593 Pinga 2015-08-16
Szia Jamasz Hogy áll a viz höfoka? Ha kicsit szükséges akkor dugd be a merülöforralot hogy csütörtökre forro legyen a tenger :)
Szia Jamasz Hogy áll a viz höfoka? Ha kicsit szükséges akkor dugd be a merülöforralot hogy csütörtökre forro legyen a tenger :)
#234576 Beccyca 2015-08-16
Ha gyros en Alexandra's-ra szavazok;)
Ha gyros en Alexandra's-ra szavazok;)
#234552 h.apci 2015-08-16
˝Én ugyan így vagyok a keftedessel. Mykene-ben egy étteremben ettem eddig az etalont. A pincér megkérdezte tőlünk ki volt minden idők második legjobb magyar focistája miután kiderült, hogy magyarok vagyunk! Ültünk ott bambán és üvöltött felénk hogy Detaaaarrriii:)˝ - Popeye77

Ah, hát persze, több ilyen is van (polip, tintahal, stifado, stb.), csak nem akartam annyit offolni... :P 8)
˝Én ugyan így vagyok a keftedessel. Mykene-ben egy étteremben ettem eddig az etalont. A pincér megkérdezte tőlünk ki volt minden idők második legjobb magyar focistája miután kiderült, hogy magyarok vagyunk! Ültünk ott bambán és üvöltött felénk hogy Detaaaarrriii:)˝ - Popeye77

Ah, hát persze, több ilyen is van (polip, tintahal, stifado, stb.), csak nem akartam annyit offolni... :P 8)

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat