| Népszerû üdülõhelyek \ Nei Pori |
|
| #168401 Eramama 2011-07-04 |
[
Arra akkor teljesen jó a Panda. A Tempi völgye max 10 percre van kocsival, legalábbis az 1es úton. A csigaház is max 15-20 percre van. Paralia meg kb. 40 km.
Mi voltunk a Tempi völgyében, Meteoráknál, kagylóháznál, Olympuson, Platamonasban. Ha nem lett volna drága az autóbérlés, akkor Sartiba is elmentünk volna (kb 150 euro lett volna oda-vissza).
Ezt mindet bejártátok egy nap alatt? Tudsz küldeni egy javasolt útitervet? Ha belefért egy napra a meteorák meg a Olympus is szóba jöhet...:-)) Mikor indultatok, mikor értetek vissza?
|
[
Arra akkor teljesen jó a Panda. A Tempi völgye max 10 percre van kocsival, legalábbis az 1es úton. A csigaház is max 15-20 percre van. Paralia meg kb. 40 km.
Mi voltunk a Tempi völgyében, Meteoráknál, kagylóháznál, Olympuson, Platamonasban. Ha nem lett volna drága az autóbérlés, akkor Sartiba is elmentünk volna (kb 150 euro lett volna oda-vissza).
Ezt mindet bejártátok egy nap alatt? Tudsz küldeni egy javasolt útitervet? Ha belefért egy napra a meteorák meg a Olympus is szóba jöhet...:-)) Mikor indultatok, mikor értetek vissza?
|
| #168384 mylo00 2011-07-04 |
Szia!
Olvass vissza 2-3 oldalt és ott mindent megtalálsz!!!
Főleg AniFeri írásait!!
|
Szia!
Olvass vissza 2-3 oldalt és ott mindent megtalálsz!!!
Főleg AniFeri írásait!!
|
| #168373 Stewie 2011-07-03 |
Sziasztok!
Nei Pori-n belül, esetleg kívül, milyen program, avagy helyeket javasolnátok, ahova érdemes ellátogatni? :)
Előre is köszönöm! :)
|
Sziasztok!
Nei Pori-n belül, esetleg kívül, milyen program, avagy helyeket javasolnátok, ahova érdemes ellátogatni? :)
|
| #168364 zsizsi22 2011-07-03 |
Üdv Mindenkinek!
A párommal most megyünk először Nei Poriba. A Dias Zeus-szal utazunk és a Dias apartmanban leszünk. Megköszönném, ha tudna valaki információt adni a fakultatív programokról, melyik napokon vannak és mennyiért?
És, hogy milyen tapasztalatok vannak a Dias apartmanról?
|
Üdv Mindenkinek!
A párommal most megyünk először Nei Poriba. A Dias Zeus-szal utazunk és a Dias apartmanban leszünk. Megköszönném, ha tudna valaki információt adni a fakultatív programokról, melyik napokon vannak és mennyiért?
És, hogy milyen tapasztalatok vannak a Dias apartmanról?
|
| #168363 sancho.dl 2011-07-03 |
Szia drága Zsebkuty!
Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat és kitartás a melóhoz :) Biztos rossz lesz újra visszaszokni. Minket meg már az indulás miatt esz a fene :)
puszi
|
Szia drága Zsebkuty!
Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat és kitartás a melóhoz :) Biztos rossz lesz újra visszaszokni. Minket meg már az indulás miatt esz a fene :)
puszi
|
| #168305 AniFeri 2011-07-03 |
˝˝˝Szia AniFeri!
Köszi az infót! Meg tudnád mondani, hogy mennyibe kerülnek és melyik napon vannak a programok?
Meteorákat nem javaslod,vagy csak ti szimplán kihagytátok?˝ - Bridzsit
˝ - Bridzsit
˝ - Bridzsit
Jaj, dehogynem! A Meteorák gyönyörű hely! Azt bocsi kihagytam (késő volt már nekem :)), mert oda Sartiból mentünk tavaly.
Olimposzi túra - szerda - 20 €
Meteorák - csütörtök - 30 €
Skiathos - péntek - 40 €
Athén - vasárnap - 45 € (+ Az Akropoliszon a belépő 12 € volt)
Nekünk az Olimposzi túra hétfőn volt, ezért is mertem írni, hogy aki meg akarja nézni a piacot, azt Litochoroba megteheti. Legalábbis a Grand Tours-nál így volt. Szerdán Thessalonikibe lehetett menni, merthogy jelen pillanatban Athént nem vállalják be.
Mi Apollonnal mentünk (ott az Evi Toursszal mentünk a fakultatívokra, mert hozzájuk tartoztunk), június 7-14-ig még így mentek a dolgok.
Igen, Athénnal szerencsénk volt, mostmár rizikós...
|
˝˝˝Szia AniFeri!
Köszi az infót! Meg tudnád mondani, hogy mennyibe kerülnek és melyik napon vannak a programok?
Meteorákat nem javaslod,vagy csak ti szimplán kihagytátok?˝ - Bridzsit
˝ - Bridzsit
˝ - Bridzsit
Jaj, dehogynem! A Meteorák gyönyörű hely! Azt bocsi kihagytam (késő volt már nekem :)), mert oda Sartiból mentünk tavaly.
Skiathos - péntek - 40 €
Nekünk az Olimposzi túra hétfőn volt, ezért is mertem írni, hogy aki meg akarja nézni a piacot, azt Litochoroba megteheti. Legalábbis a Grand Tours-nál így volt. Szerdán Thessalonikibe lehetett menni, merthogy jelen pillanatban Athént nem vállalják be.
Mi Apollonnal mentünk (ott az Evi Toursszal mentünk a fakultatívokra, mert hozzájuk tartoztunk), június 7-14-ig még így mentek a dolgok.
Igen, Athénnal szerencsénk volt, mostmár rizikós...
|
| #168297 Bridzsit 2011-07-03 |
˝˝Szia AniFeri!
Meteorákat nem javaslod,vagy csak ti szimplán kihagytátok?˝ - AniFeri
˝ - AniFeri
Skiathos - péntek - 40 €
|
˝˝Szia AniFeri!
Meteorákat nem javaslod,vagy csak ti szimplán kihagytátok?˝ - AniFeri
˝ - AniFeri
Skiathos - péntek - 40 €
|
| #168285 AniFeri 2011-07-03 |
˝Szia AniFeri!
Meteorákat nem javaslod,vagy csak ti szimplán kihagytátok?˝ - Etelegróf
Skiathos - péntek - 40 €
|
˝Szia AniFeri!
Meteorákat nem javaslod,vagy csak ti szimplán kihagytátok?˝ - Etelegróf
Skiathos - péntek - 40 €
|
| #168260 zsebkuty 2011-07-03 |
Szia SANCHO.DL-SZÉPSZEMŰ!!!
Sajna nekem letelt a gyöngyélet,holnaptól meló,de míg el nem felejtem,kívánok neked nagyon-nagyon szép utat,kellemes időtöltést és szuper nyaralást!!!
ÜDV!!!:):)
|
Szia SANCHO.DL-SZÉPSZEMŰ!!!
Sajna nekem letelt a gyöngyélet,holnaptól meló,de míg el nem felejtem,kívánok neked nagyon-nagyon szép utat,kellemes időtöltést és szuper nyaralást!!!
ÜDV!!!:):)
|
| #168235 Pinga 2011-07-03 |
˝Szia Pinga!Az itt leírtak alapján úgy döntöttem mazsolabort iszok odakinn,persze majd kiderül hogy bírom-e?Az időpontod nem változik?
Már csak 50 nap!!!˝ - tallér
Az idöpont nem változna,mert akkor van szabadság,csak a többi képlékeny még
|
˝Szia Pinga!Az itt leírtak alapján úgy döntöttem mazsolabort iszok odakinn,persze majd kiderül hogy bírom-e?Az időpontod nem változik?
Már csak 50 nap!!!˝ - tallér
Az idöpont nem változna,mert akkor van szabadság,csak a többi képlékeny még
|
|