KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Nei Pori

#166092 arsasa 2011-06-18
Kedves Kovácsgyula! A Picassa-ra sikerült feltöltened a képeket? Az az első lépés, utána kell annak a linkjét (assa.....) bemásolnod a főoldalon található fotóalbum kategóriában található képküldő-be. Remélem tudtam segíteni. Várom nagyon a képeket!! Már csak 29 nap és indulunk :)
Kedves Kovácsgyula! A Picassa-ra sikerült feltöltened a képeket? Az az első lépés, utána kell annak a linkjét (assa.....) bemásolnod a főoldalon található fotóalbum kategóriában található képküldő-be. Remélem tudtam segíteni. Várom nagyon a képeket!! Már csak 29 nap és indulunk :)
#166090 Gudli 2011-06-18
Arsasa, ha az ókori kőszinház romjaira gondolsz, az a kép Larissában készült. Nei Poriból vonattal mentünk át. A vonat Tessalonikiből jött. Mindössze 20-25 perc a menetidő. Egyszer áll meg és a második megálló már Larissa. 4 euró a viteldij. A vonaton lehet jegyet váltani.
Arsasa, ha az ókori kőszinház romjaira gondolsz, az a kép Larissában készült. Nei Poriból vonattal mentünk át. A vonat Tessalonikiből jött. Mindössze 20-25 perc a menetidő. Egyszer áll meg és a második megálló már Larissa. 4 euró a viteldij. A vonaton lehet jegyet váltani.
#166088 arsasa 2011-06-18
ha tudsz írni a fórumba, akkor be vagy jelentkezve. Nem lehet hogy akkor nézted a képeket, amikor éppen ki voltál jelentkezve? 44 db kép van ha jól emlékszem. Tényleg a 4. kép hol készült? Oda el szeretnék menni Én is. :)
ha tudsz írni a fórumba, akkor be vagy jelentkezve. Nem lehet hogy akkor nézted a képeket, amikor éppen ki voltál jelentkezve? 44 db kép van ha jól emlékszem. Tényleg a 4. kép hol készült? Oda el szeretnék menni Én is. :)
#166087 kovacsgyula53 2011-06-18
:oops: Ne,m sikerül feltennem képeket bármit teszek :oops:
:oops: Ne,m sikerül feltennem képeket bármit teszek :oops:
#166086 arsasa 2011-06-18
köszönöm, ez megnyugtató :)
köszönöm, ez megnyugtató :)
#166084 jamasz 2011-06-18
Jo, de hol kell bejelentkezni?
Jo, de hol kell bejelentkezni?
#166078 kovacsgyula53 2011-06-18
Szia 'Gudli' Írtam e-mailt és még egyszer szép napot.
Szia 'Gudli' Írtam e-mailt és még egyszer szép napot.
#166074 Gudli 2011-06-18
Kovácsgyula! Irtam privit.
Kovácsgyula! Irtam privit.
#166073 kovacsgyula53 2011-06-18
Helló! Valahová tetten fel képeket de nem tudom sikerült-e 'megyek' megnézem. :wink:
Helló! Valahová tetten fel képeket de nem tudom sikerült-e 'megyek' megnézem. :wink:
#166072 mylo00 2011-06-18
Ha nem vagy bejelentkezve,akkor csak az elő pár képet tudod megnézni!
Ha nem vagy bejelentkezve,akkor csak az elő pár képet tudod megnézni!

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!