KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Nei Pori

#231302 SzKriszta 2015-06-28
Szia! Nem jött üzi. :( Elküldenéd még egyszer?
Szia! Nem jött üzi. :( Elküldenéd még egyszer?
#231301 kobobe 2015-06-28
Szia Szkriszta ! Írtam privát üzenetet.
Szia Szkriszta ! Írtam privát üzenetet.
#231168 SzKriszta 2015-06-27
Sziasztok! Mi aug. 24-én este/ éjjel indulunk autóval (mivel a szállást 25-én, csak 12-13 óra körül lehet átvenni. -> Grand Tours) Ha valakinek van kedve konvojhoz, akkor légyszi jelezzétek! Mi 4-en megyünk egy autóval, mindannyian 25-30 év közöttiek.., nem sok megállást tervezünk.
Sziasztok! Mi aug. 24-én este/ éjjel indulunk autóval (mivel a szállást 25-én, csak 12-13 óra körül lehet átvenni. -> Grand Tours) Ha valakinek van kedve konvojhoz, akkor légyszi jelezzétek! Mi 4-en megyünk egy autóval, mindannyian 25-30 év közöttiek.., nem sok megállást tervezünk.
#231138 Csillag60 2015-06-26
Július 20-án indulunk autóval valaki jön még ebben az időben???
Július 20-án indulunk autóval valaki jön még ebben az időben???
#231135 yakumo18 2015-06-26
Ildiko25 és Pinga :) Mi is 24-én indulunk Poriba :D Igaz mi busszal, egy 6 fős baráti társaság. A Dora apartmanban fogunk megszállni. Hajráá már csak 59 nap !!!! :)))))))
Ildiko25 és Pinga :) Mi is 24-én indulunk Poriba :D Igaz mi busszal, egy 6 fős baráti társaság. A Dora apartmanban fogunk megszállni. Hajráá már csak 59 nap !!!! :)))))))
#231098 Ildiko25 2015-06-26
Sziasztok! Apollon Travel apartmanja az Aposztolisz, mi is ezt néztük a családi apartmant, de már augusztus végén nem volt hely!
Sziasztok! Apollon Travel apartmanja az Aposztolisz, mi is ezt néztük a családi apartmant, de már augusztus végén nem volt hely!
#231095 Csarlsz 2015-06-26
˝szia csarlsz IGEN!Ez az Aposztolisz apartman. Apollon Travel, ugye?˝ - jamasz

Szia Jamasz! Ezt találtam róla, Fekvése: Nei Pori központjától kb. 600 méterre, a homokos tengerparttól kb. 300 méterre épült apartmanház. A közelben üzletek, éttermek, kávézók, bárok várják a Vendégeket. Elhelyezés: 2 és 3 fős stúdiókban, valamint 4, 5 és 6 fős apartmanokban (2 hálószoba + konyha), melyek mindegyike konyhasarokkal, TV-vel, légkondicionálóval (a helyszínen igényelhető 5 EURO/stúdió/nap áron), zuhanyzó/WC-vel felszerelt és terasszal vagy balkonnal rendelkezik. Családi apartmanok foglalhatók, melyben két felnőtt mellett 1, 2, 3 vagy 4 gyermek szállását (16 éves korig) ingyenesen biztosítjuk. Nem tudom, hogy Apollonos-e.
˝szia csarlsz IGEN!Ez az Aposztolisz apartman. Apollon Travel, ugye?˝ - jamasz

Szia Jamasz! Ezt találtam róla, Fekvése: Nei Pori központjától kb. 600 méterre, a homokos tengerparttól kb. 300 méterre épült apartmanház. A közelben üzletek, éttermek, kávézók, bárok várják a Vendégeket. Elhelyezés: 2 és 3 fős stúdiókban, valamint 4, 5 és 6 fős apartmanokban (2 hálószoba + konyha), melyek mindegyike konyhasarokkal, TV-vel, légkondicionálóval (a helyszínen igényelhető 5 EURO/stúdió/nap áron), zuhanyzó/WC-vel felszerelt és terasszal vagy balkonnal rendelkezik. Családi apartmanok foglalhatók, melyben két felnőtt mellett 1, 2, 3 vagy 4 gyermek szállását (16 éves korig) ingyenesen biztosítjuk. Nem tudom, hogy Apollonos-e.
#231094 jamasz 2015-06-26
szia csarlsz IGEN!Ez az Aposztolisz apartman. Apollon Travel, ugye?
szia csarlsz IGEN!Ez az Aposztolisz apartman. Apollon Travel, ugye?
#231033 Csarlsz 2015-06-25
˝˝Sziasztok! Tudja valaki,hogy az Apostolis pontosan merre található?˝ - Zsoc21

˝ - Zsoc21

Szia! Mi is oda megyünk majd szeptember elején, ezt találtam: Azt viszont nem tudom, hogy helyes-e ez a cím...
˝˝Sziasztok! Tudja valaki,hogy az Apostolis pontosan merre található?˝ - Zsoc21

˝ - Zsoc21

Szia! Mi is oda megyünk majd szeptember elején, ezt találtam: Azt viszont nem tudom, hogy helyes-e ez a cím...
#231032 Pinga 2015-06-25
Észre sem vettem hogy már csak 60 nap maradt,de ahogy nézem a corallba nem jön senki abban az idöben
Észre sem vettem hogy már csak 60 nap maradt,de ahogy nézem a corallba nem jön senki abban az idöben

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!