KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Nei Pori

#163976 Szilvio 2011-06-01
Én is köszönöm előre is!
Én is köszönöm előre is!
#163965 Gudli 2011-06-01
˝Hova tünt a kovacsgyula?Talán elveszett a nagy pakolásba?Hány napja van,annyi mint a lityinek?˝ - tallér

Igen, 6 napja, mint Lityinek, na meg mint nekünk. Egyébként azt irta korábban, hogy a héten még minden nap reggeltől estig dolgozik.
˝Hova tünt a kovacsgyula?Talán elveszett a nagy pakolásba?Hány napja van,annyi mint a lityinek?˝ - tallér

Igen, 6 napja, mint Lityinek, na meg mint nekünk. Egyébként azt irta korábban, hogy a héten még minden nap reggeltől estig dolgozik.
#163943 tallér 2011-06-01
Hova tünt a kovacsgyula?Talán elveszett a nagy pakolásba?Hány napja van,annyi mint a lityinek?
Hova tünt a kovacsgyula?Talán elveszett a nagy pakolásba?Hány napja van,annyi mint a lityinek?
#163941 tallér 2011-06-01
Köszönjük előre is,látod azért vagyunk egy páran akiket érdekel! Pinga!Látod a pufoknak is több van mint nekünk!Hát azért nekem nem telik gyorsan!
Köszönjük előre is,látod azért vagyunk egy páran akiket érdekel! Pinga!Látod a pufoknak is több van mint nekünk!Hát azért nekem nem telik gyorsan!
#163939 zolee84 2011-06-01
˝Nekem is hasonló gondom van,a lányom tej érzékeny.Én már az idegen vezetővel beszéltem ő még nem talált ilyen kenyeret.Elkeserítelek mert zakynthoson se talált az idegen vezető,ott is kérdezték.Szerintem jobban járunk ha visszük itthonról,az a biztos!Még szerencse hogy a gyros tálba nincs tej!˝ - tallér

Helyetekben nem adnám,fel mert nem egyedi probléma. Náluk ugyanúgy van ilyen gond és, ezek az emberek is beszerzik valahonnan a kenyeret,tejet.... Nem ígérek semmit,de kb. 2 hét múlva megyünk Paráliára és szétnézek mi a helyzet ezen a téren a görögöknél. Lehet Nei Pori környékén is járunk,de mindenesetre nyitva tartom a szemem.
˝Nekem is hasonló gondom van,a lányom tej érzékeny.Én már az idegen vezetővel beszéltem ő még nem talált ilyen kenyeret.Elkeserítelek mert zakynthoson se talált az idegen vezető,ott is kérdezték.Szerintem jobban járunk ha visszük itthonról,az a biztos!Még szerencse hogy a gyros tálba nincs tej!˝ - tallér

Helyetekben nem adnám,fel mert nem egyedi probléma. Náluk ugyanúgy van ilyen gond és, ezek az emberek is beszerzik valahonnan a kenyeret,tejet.... Nem ígérek semmit,de kb. 2 hét múlva megyünk Paráliára és szétnézek mi a helyzet ezen a téren a görögöknél. Lehet Nei Pori környékén is járunk,de mindenesetre nyitva tartom a szemem.
#163937 zolee84 2011-06-01
˝ Szio zolee84. Kateriniben az Aldit ne keressetek, mert mar bezart.˝ - jamasz

Pedig tavaly szeptember végén,még tökéletesen működött,jó kis bolt volt,oda akartunk menni néha vásárolni. Köszi az infót!
˝ Szio zolee84. Kateriniben az Aldit ne keressetek, mert mar bezart.˝ - jamasz

Pedig tavaly szeptember végén,még tökéletesen működött,jó kis bolt volt,oda akartunk menni néha vásárolni. Köszi az infót!
#163909 pufok 2011-05-31
Sziasztok! Nekünk még 87 nap jaj de messze van még alig bírom kivárni :(
Sziasztok! Nekünk még 87 nap jaj de messze van még alig bírom kivárni :(
#163907 lityi 2011-05-31
Sziasztok!! Már csak 6 nap és indulunk!!!!Alig várom!!A buszon talizunk Pesten,Kovács Gyula,AniFeri és irány a tenger!!!!De jó lesz nekünk!!! :D
Sziasztok!! Már csak 6 nap és indulunk!!!!Alig várom!!A buszon talizunk Pesten,Kovács Gyula,AniFeri és irány a tenger!!!!De jó lesz nekünk!!! :D
#163904 Pinga 2011-05-31
˝Ismeritek a mondást? Az nevet aki utoljára nevet :lol:˝ - apa1973

eddig mi álltunk a sor végén, de hirtelen elkezdett gyorsan fogyni
˝Ismeritek a mondást? Az nevet aki utoljára nevet :lol:˝ - apa1973

eddig mi álltunk a sor végén, de hirtelen elkezdett gyorsan fogyni
#163900 apa1973 2011-05-31
Ismeritek a mondást? Az nevet aki utoljára nevet :lol:
Ismeritek a mondást? Az nevet aki utoljára nevet :lol:

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..