KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Nei Pori

#163565 Pinga 2011-05-29
én csak a halfejre céloztam,mert az ugyi nagyon kell bele,csak ne nyihogjon és ne nagyon harapjon :lol:
én csak a halfejre céloztam,mert az ugyi nagyon kell bele,csak ne nyihogjon és ne nagyon harapjon :lol:
#163564 kovacsgyula53 2011-05-29
:oops: Meg ilyet szoktam 'reggelizni'...8... :oops:
:oops: Meg ilyet szoktam 'reggelizni'...8... :oops:
#163563 kovacsgyula53 2011-05-29
Szia na most pehed van mert szeretem a cápa uszony levest!!!! Na bumm :roll: és akkor is ...8... :lol: Jaszu Mert én meg az öreg tüskés farkú rája vagyok :wink:
Szia na most pehed van mert szeretem a cápa uszony levest!!!! Na bumm :roll: és akkor is ...8... :lol: Jaszu Mert én meg az öreg tüskés farkú rája vagyok :wink:
#163562 Pinga 2011-05-29
˝Helló 'Pinga' örülök, hogy ilyen jó kedved van de nem hogy nem úsznak jégtáblák sőt a víz már olyan meleg csak egy kis piros paprika kell bele és kész a 'halászlé'˝ - kovacsgyula53

egy kis halászlé kellék :wink:
˝Helló 'Pinga' örülök, hogy ilyen jó kedved van de nem hogy nem úsznak jégtáblák sőt a víz már olyan meleg csak egy kis piros paprika kell bele és kész a 'halászlé'˝ - kovacsgyula53

egy kis halászlé kellék :wink:
#163561 kovacsgyula53 2011-05-29
''' meg a jó hideg ÁSVÁNYVÍZ mert olyan meleg van'---8---
''' meg a jó hideg ÁSVÁNYVÍZ mert olyan meleg van'---8---
#163560 kovacsgyula53 2011-05-29
Helló 'Pinga' örülök, hogy ilyen jó kedved van de nem hogy nem úsznak jégtáblák sőt a víz már olyan meleg csak egy kis piros paprika kell bele és kész a 'halászlé'
Helló 'Pinga' örülök, hogy ilyen jó kedved van de nem hogy nem úsznak jégtáblák sőt a víz már olyan meleg csak egy kis piros paprika kell bele és kész a 'halászlé'
#163559 kovacsgyula53 2011-05-29
˝Pinga! Beraknád a Zefyros-t,Mária és Andonia házakat is! Itt a térkép segítségül! Köszi előre is! - mylo00

:idea: Most veszem észre, hogy ezen a térképen még rajta van a 'csúszda park' :idea:
˝Pinga! Beraknád a Zefyros-t,Mária és Andonia házakat is! Itt a térkép segítségül! Köszi előre is! - mylo00

:idea: Most veszem észre, hogy ezen a térképen még rajta van a 'csúszda park' :idea:
#163558 Pinga 2011-05-29
˝:oops: És még ...8...kemény nap irány Nei Pori, mert ezt nem lehet meg unni. :oops: 8) ˝ - kovacsgyula53

ilyenkor még nem usznak jégtáblák a part közelében ? :shock:
˝:oops: És még ...8...kemény nap irány Nei Pori, mert ezt nem lehet meg unni. :oops: 8) ˝ - kovacsgyula53

ilyenkor még nem usznak jégtáblák a part közelében ? :shock:
#163557 kovacsgyula53 2011-05-29
:oops: És még ...8...kemény nap irány Nei Pori, mert ezt nem lehet meg unni. :oops: 8)
:oops: És még ...8...kemény nap irány Nei Pori, mert ezt nem lehet meg unni. :oops: 8)
#163552 Egér1111 2011-05-29
Helló! Engem is érdekelne hol helyezkedik el a ház, de szerintem a üdülőfalu közepén a tengerparti sétányon. Túl sok lehetőség nincs. Ti mikor menetek? Mi júl 23-tól.
Helló! Engem is érdekelne hol helyezkedik el a ház, de szerintem a üdülőfalu közepén a tengerparti sétányon. Túl sok lehetőség nincs. Ti mikor menetek? Mi júl 23-tól.

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..