KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Nei Pori

#163437 Pinga 2011-05-27
de mi a végtelenböl indultunk :wink:
de mi a végtelenböl indultunk :wink:
#163436 kovacsgyula53 2011-05-27
...IGEN GYORSAN CSÖKKENNEK..VAN AKINEK MÁR EL IS FOGY! ...MÁR CSAK ...10...Irány Nei Pori
...IGEN GYORSAN CSÖKKENNEK..VAN AKINEK MÁR EL IS FOGY! ...MÁR CSAK ...10...Irány Nei Pori
#163429 Pinga 2011-05-27
Tallér !! figyeled milyen rohamosan csökkennek a számok? :P
Tallér !! figyeled milyen rohamosan csökkennek a számok? :P
#163428 Pinga 2011-05-27
˝Van már valaki kinn Nei Poriban..vagy esetleg jött már valaki haza ???˝ - mylo00

tegnap ért haza az elsö csoport,majd csak beszámol valaki
˝Van már valaki kinn Nei Poriban..vagy esetleg jött már valaki haza ???˝ - mylo00

tegnap ért haza az elsö csoport,majd csak beszámol valaki
#163425 kovacsgyula53 2011-05-27

:D Helló Én is várom már, hogy valaki szolgáljon friss infóval! Mert nekem már csak..10...És megyünk :lol:

:D Helló Én is várom már, hogy valaki szolgáljon friss infóval! Mert nekem már csak..10...És megyünk :lol:
#163422 mylo00 2011-05-27
Van már valaki kinn Nei Poriban..vagy esetleg jött már valaki haza ???
Van már valaki kinn Nei Poriban..vagy esetleg jött már valaki haza ???
#163262 kovacsgyula53 2011-05-26
˝Szia Gyula ! Én is abban az időben jártam Nei Poriban, és a vizicsúszda az tényleg frankó volt. 1992-1998-ig szinte minden évben ott nyaraltunk, csúszdáztunk....Nem kötözködött a tulaj, ha többször csúsztál, mint amennyit kifizettél! :lol: Jó volt a csúszda környékén az a rengeteg asztal székekkel, és ha reggel élelmes voltál akkor a napozóágyakat ingyen élvezhetted.... :lol: Régi szép idők...... :lol: 8)˝ - Andi77

Helló 'Andi77' Hát igen azok a régi szép idők És azóta már ha csak azt nézzük eltelt 16..év és ennyivel öregebbek lettünk, ha már csak ezt nézzük. De mikor Nei Poriban vagyunk újra fiatalnak érzem magam. Ja és úgy látszik vissza tudok térni a 'fórumba'.....''vita LEZÁRVA''' és fórumozunk tovább.
˝Szia Gyula ! Én is abban az időben jártam Nei Poriban, és a vizicsúszda az tényleg frankó volt. 1992-1998-ig szinte minden évben ott nyaraltunk, csúszdáztunk....Nem kötözködött a tulaj, ha többször csúsztál, mint amennyit kifizettél! :lol: Jó volt a csúszda környékén az a rengeteg asztal székekkel, és ha reggel élelmes voltál akkor a napozóágyakat ingyen élvezhetted.... :lol: Régi szép idők...... :lol: 8)˝ - Andi77

Helló 'Andi77' Hát igen azok a régi szép idők És azóta már ha csak azt nézzük eltelt 16..év és ennyivel öregebbek lettünk, ha már csak ezt nézzük. De mikor Nei Poriban vagyunk újra fiatalnak érzem magam. Ja és úgy látszik vissza tudok térni a 'fórumba'.....''vita LEZÁRVA''' és fórumozunk tovább.
#163255 Pinga 2011-05-26
Virdzsi1 segitségével ismét gyarapodott a térkép
Virdzsi1 segitségével ismét gyarapodott a térkép
#163232 Joli 2011-05-25
Virdzsi és Pinga! Köszönöm a segítséget! J
Virdzsi és Pinga! Köszönöm a segítséget! J
#163144 Pinga 2011-05-25
˝Volt valaki mostanság Görögbe?Az autópályadíjak érdekelne?˝ - bella74

két hete jöttek haza ismerösök és nem változtak az autopálya dijak egyenlöre
˝Volt valaki mostanság Görögbe?Az autópályadíjak érdekelne?˝ - bella74

két hete jöttek haza ismerösök és nem változtak az autopálya dijak egyenlöre

..:: Autóbérlés ::..