KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Nei Pori

#163059 red237 2011-05-24
Egyik barátom két hét múlva utazik és ő kérdezi, hogy ott lehet-e kapni magyar ételeket. Én sem ennék, főleg, hogy itthon is bármikor tudok enni. De ő szeretné tudni.
Egyik barátom két hét múlva utazik és ő kérdezi, hogy ott lehet-e kapni magyar ételeket. Én sem ennék, főleg, hogy itthon is bármikor tudok enni. De ő szeretné tudni.
#163058 puma 2011-05-24
˝Sziasztok! Nei Poriban lehet magyar ételeket kapni? Például Paralián több étteremben láttam gulyáslevest, stb.˝ - red237

:mrgreen: :shock: nagy melegbe nem vágyom gulyásra :roll: :D
˝Sziasztok! Nei Poriban lehet magyar ételeket kapni? Például Paralián több étteremben láttam gulyáslevest, stb.˝ - red237

:mrgreen: :shock: nagy melegbe nem vágyom gulyásra :roll: :D
#163044 red237 2011-05-24
Sziasztok! Nei Poriban lehet magyar ételeket kapni? Például Paralián több étteremben láttam gulyáslevest, stb.
Sziasztok! Nei Poriban lehet magyar ételeket kapni? Például Paralián több étteremben láttam gulyáslevest, stb.
#163042 baloghdora 2011-05-24
Szia! Nem tudom elküldted e a képeket, de nem kaptam meg őket! Elküldenéd még egyszer, megköszönöm szépen.
Szia! Nem tudom elküldted e a képeket, de nem kaptam meg őket! Elküldenéd még egyszer, megköszönöm szépen.
#163032 Virdzsi1 2011-05-24
Annyit tudok még segíteni, hogy abban az utcában van, amelyik a vasútállomáshoz visz ki.
Annyit tudok még segíteni, hogy abban az utcában van, amelyik a vasútállomáshoz visz ki.
#163029 Virdzsi1 2011-05-24
Oké, megpróbálhatjuk!
Oké, megpróbálhatjuk!
#163010 Pinga 2011-05-24
˝Mi voltunk tavaly a Diamondban, Nei Pori szélén van, Platamon irányába. Szép modern apartman.˝ - Virdzsi1

ha megadom neked a kép elérési helyét,letöltöd és bejelölöd a Diamand apartmant, vissza tudod nekem küldeni? és utána kitesszük
˝Mi voltunk tavaly a Diamondban, Nei Pori szélén van, Platamon irányába. Szép modern apartman.˝ - Virdzsi1

ha megadom neked a kép elérési helyét,letöltöd és bejelölöd a Diamand apartmant, vissza tudod nekem küldeni? és utána kitesszük
#162982 Virdzsi1 2011-05-23
Mi voltunk tavaly a Diamondban, Nei Pori szélén van, Platamon irányába. Szép modern apartman.
Mi voltunk tavaly a Diamondban, Nei Pori szélén van, Platamon irányába. Szép modern apartman.
#162974 Pinga 2011-05-23
˝Ha a Diamond házat is betennétek a térképre, megköszönném. J˝ - Joli

az Elvira házat tudom hogy hol van,de a Diamandot még nem
˝Ha a Diamond házat is betennétek a térképre, megköszönném. J˝ - Joli

az Elvira házat tudom hogy hol van,de a Diamandot még nem
#162964 Joli 2011-05-23
Ha a Diamond házat is betennétek a térképre, megköszönném. J
Ha a Diamond házat is betennétek a térképre, megköszönném. J

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!