KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Nei Pori

#154229 Pinga 2010-12-17
Véletlenül valaki nem volt lent a parton megnézni, hogy milyen meleg már a viz?
Véletlenül valaki nem volt lent a parton megnézni, hogy milyen meleg már a viz?
#154036 Ltibi 2010-12-02
Napsugártravelpusz /és egyéb képzett nevei/ örökre felejtve, de július közepén újra Nei Pori
Napsugártravelpusz /és egyéb képzett nevei/ örökre felejtve, de július közepén újra Nei Pori
#153942 -törölt nick 9358 2010-11-24
utánna is nézek mint a villám.....
utánna is nézek mint a villám.....
#153939 Pinga 2010-11-24
˝a jövö évi árak?????hol nézted?˝ - norbert

Bocsi az Apollon árak nem biztos hogy 2011 es árak,de ha nem változik ahogy a többi sem akkor nyilván ennyi,csak a turnus dátumok változnak

Bocsi az Apollon árak nem biztos hogy 2011 es árak,de ha nem változik ahogy a többi sem akkor nyilván ennyi,csak a turnus dátumok változnak
#153938 Pinga 2010-11-24

az Apollon a Jimakosz és Anett tours is irja már a 2011 es árakat

az Apollon a Jimakosz és Anett tours is irja már a 2011 es árakat
#153937 -törölt nick 9358 2010-11-24
a jövö évi árak?????hol nézted?
a jövö évi árak?????hol nézted?
#153936 Pinga 2010-11-24
mi most döntöttünk mert már szinte mindehol megvannak a jövö évi árak aug 24-re megyünk és Anették fotisz házába,azt imádjuk.
mi most döntöttünk mert már szinte mindehol megvannak a jövö évi árak aug 24-re megyünk és Anették fotisz házába,azt imádjuk.
#153935 -törölt nick 9358 2010-11-24
mondjuk most már nagyon kiváncsi vagyok nei porira,hogy milyen hely .sarti bejött,paralia nem,pefkochori ,vrasna is jó volt.
mondjuk most már nagyon kiváncsi vagyok nei porira,hogy milyen hely .sarti bejött,paralia nem,pefkochori ,vrasna is jó volt.
#153934 -törölt nick 9358 2010-11-24
akkor jó.remélem jövőre is igy lessz :)
akkor jó.remélem jövőre is igy lessz :)
#153933 Pinga 2010-11-24
˝sziasztok! boltokkal mennyire ellátott ez a hely?me ugy egyébként az árrak mennyire vannak meglódulva?pl alapvető élelmiszerek,üditők meg ilyenek˝ - norbert

Ezt még elfelejtettem hogy ahogyan nálunk is a LIDL-ben lehet kapni freeway kolát és narancsot,én ott vettem elöször és kimondottan jo,ráadásul olcso,érdemes egyszerre ott jol betárazni belöle. A sangria a másfél literes 1,50 volt erre még emlékszem.
˝sziasztok! boltokkal mennyire ellátott ez a hely?me ugy egyébként az árrak mennyire vannak meglódulva?pl alapvető élelmiszerek,üditők meg ilyenek˝ - norbert

Ezt még elfelejtettem hogy ahogyan nálunk is a LIDL-ben lehet kapni freeway kolát és narancsot,én ott vettem elöször és kimondottan jo,ráadásul olcso,érdemes egyszerre ott jol betárazni belöle. A sangria a másfél literes 1,50 volt erre még emlékszem.

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..