KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Nei Pori

#150067 bero 2010-08-24
köszönöm az ajánlást.
köszönöm az ajánlást.
#150065 Pinga 2010-08-24
˝igen , úgy olvasom a fórumukon, hogy jó a respektjűk.˝ - bero

Öket ismerni kell személyesen,nem vagyok elfogult, az idén nem velük mentünk de ,máskor igen és valoban élmény volt. Látszik a munka szeretete a felkészülés és a nagyon jo elöadás mod. Ök nem azért tartozkodnak tavasztol öszig ott hogy sütkérezzenek.
˝igen , úgy olvasom a fórumukon, hogy jó a respektjűk.˝ - bero

Öket ismerni kell személyesen,nem vagyok elfogult, az idén nem velük mentünk de ,máskor igen és valoban élmény volt. Látszik a munka szeretete a felkészülés és a nagyon jo elöadás mod. Ök nem azért tartozkodnak tavasztol öszig ott hogy sütkérezzenek.
#150063 bero 2010-08-24
igen , úgy olvasom a fórumukon, hogy jó a respektjűk.
igen , úgy olvasom a fórumukon, hogy jó a respektjűk.
#150062 Pinga 2010-08-24
˝az Ő ajánlatukat meg írták, máshol is tájékozódom . nem csak az árak , hanem az idegenvezetés , időpontk stb.˝ - bero

Ha Anettal mész bárhová ott tuti profi ,szines lesz az idegenvezetés, unatkozni nem fogsz
˝az Ő ajánlatukat meg írták, máshol is tájékozódom . nem csak az árak , hanem az idegenvezetés , időpontk stb.˝ - bero

Ha Anettal mész bárhová ott tuti profi ,szines lesz az idegenvezetés, unatkozni nem fogsz
#150060 bero 2010-08-24
az Ő ajánlatukat meg írták, máshol is tájékozódom . nem csak az árak , hanem az idegenvezetés , időpontk stb.
az Ő ajánlatukat meg írták, máshol is tájékozódom . nem csak az árak , hanem az idegenvezetés , időpontk stb.
#150057 Pinga 2010-08-24
˝nem igérem , de ha megyek átadom˝ - bero

már nem tervezed hogy bemész oda?
˝nem igérem , de ha megyek átadom˝ - bero

már nem tervezed hogy bemész oda?
#150055 bero 2010-08-24
nem igérem , de ha megyek átadom
nem igérem , de ha megyek átadom
#150054 Pinga 2010-08-24
˝de, igen˝ - bero

Ha már bemész a Dafnis 25-be légyszi mond meg Erikának hogy üdvözöljük,köszi
˝de, igen˝ - bero

Ha már bemész a Dafnis 25-be légyszi mond meg Erikának hogy üdvözöljük,köszi
#150053 Pinga 2010-08-24
˝sziasztok! ha még arany árat is tudsz írni ... :lol: WIFI-s internet a SARAFIS -nál is van , a tegnapi infóm szerint. ez helyileg egy pékség, és egy gyümölcs bolt környéke. pontosabban azért nem tudom mert mi is csak pénteken indulunk :lol:˝ - bero

Majdnem tudom az arany árát is,mert bementünk a boltba,ugyanis a tulaj régi ismerös. A láncot a bolt külsö részén szinte a járdán is árulják nagy tekercsben,lehuzol amennyi kell ,megmérik és fizeted, mintha spagettit vennél méterre. :)
˝sziasztok! ha még arany árat is tudsz írni ... :lol: WIFI-s internet a SARAFIS -nál is van , a tegnapi infóm szerint. ez helyileg egy pékség, és egy gyümölcs bolt környéke. pontosabban azért nem tudom mert mi is csak pénteken indulunk :lol:˝ - bero

Majdnem tudom az arany árát is,mert bementünk a boltba,ugyanis a tulaj régi ismerös. A láncot a bolt külsö részén szinte a járdán is árulják nagy tekercsben,lehuzol amennyi kell ,megmérik és fizeted, mintha spagettit vennél méterre. :)
#150045 bero 2010-08-24
de, igen
de, igen

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..