KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

#135921 cserrobi 2010-05-27
˝Robi , ti mikor és hova?˝ - ettika

Szia ! Ez nem ide való témakőr. De úgy néz ki ,hogy Bulgária. Bocsesz az Off-ért.
˝Robi , ti mikor és hova?˝ - ettika

Szia ! Ez nem ide való témakőr. De úgy néz ki ,hogy Bulgária. Bocsesz az Off-ért.
#135920 ettika 2010-05-27
Robi , ti mikor és hova?
Robi , ti mikor és hova?
#135919 ettika 2010-05-27
miért is ne, ez jó ötlet. :D
miért is ne, ez jó ötlet. :D
#135915 cserrobi 2010-05-27
˝Na akkor igazi szülinapos nyaralás lesz nálatok is. :)˝ - ettika

Tán össze is röffenhetnétek! :lol:
˝Na akkor igazi szülinapos nyaralás lesz nálatok is. :)˝ - ettika

Tán össze is röffenhetnétek! :lol:
#135914 ettika 2010-05-27
Na akkor igazi szülinapos nyaralás lesz nálatok is. :)
Na akkor igazi szülinapos nyaralás lesz nálatok is. :)
#135912 killerlaca 2010-05-27
A mi lányunknak meg a 2. :lol:
A mi lányunknak meg a 2. :lol:
#135909 ettika 2010-05-27
Már nemsokára ismét indulhatunk. Jajj már nagyon várjuk. Kisfiamnak ott lesz a 6. szülinapja :)
Már nemsokára ismét indulhatunk. Jajj már nagyon várjuk. Kisfiamnak ott lesz a 6. szülinapja :)
#135884 matuska63 2010-05-27
szerbusztok kint jó az idő a viz csak 20 fok körüli,de jó. A part még csendes, de mindenki készülődik az árak kb 10%-kal mentek fel,de ez is eltérő. Internet elérés a parton az Anemos kávézóban van nem kell fogyasztani,de 2órára 4 eu amit 24 óra alatt kéne felhasználni,de van 24 órás is 7 eu-ért. Van két gép és wifi. Nem tudom, hogy fel lépek-e a netre, úgyha kérdeztek és nem válaszolok ne csodálkozzatok.
szerbusztok kint jó az idő a viz csak 20 fok körüli,de jó. A part még csendes, de mindenki készülődik az árak kb 10%-kal mentek fel,de ez is eltérő. Internet elérés a parton az Anemos kávézóban van nem kell fogyasztani,de 2órára 4 eu amit 24 óra alatt kéne felhasználni,de van 24 órás is 7 eu-ért. Van két gép és wifi. Nem tudom, hogy fel lépek-e a netre, úgyha kérdeztek és nem válaszolok ne csodálkozzatok.
#135869 Pinga 2010-05-27
˝kedves nagyimre64! a viz körülbelül 22 fok körül mozog....sokan már belemerészkedtek, bevallom én még nem...marad a napfürdő egyenlőre... Erika˝ - zerika7

Szia Erika A Katerina ház aljábol irsz? Ha igen akkor majd meglátogatunk teljesen meglepetés lesz ( a motorosok )
˝kedves nagyimre64! a viz körülbelül 22 fok körül mozog....sokan már belemerészkedtek, bevallom én még nem...marad a napfürdő egyenlőre... Erika˝ - zerika7

Szia Erika A Katerina ház aljábol irsz? Ha igen akkor majd meglátogatunk teljesen meglepetés lesz ( a motorosok )
#135868 vscotina 2010-05-27
Szervusz Erika! Gratulálok, ezek szerint sikerült újra kimenned, még 97 nap és újra találkozunk. Addig is tudósíts bennünket, mert minden hír örömet okoz. Addig a pár percig míg olvaslak, újra ott vagyok Nei Poriban. Könnyebben kibírom azt a sok napot, ami még hátravan az utazásig. Lényegesen változott valami??? Az árakra én is kíváncsi vagyok, ha tudsz írj.
Szervusz Erika! Gratulálok, ezek szerint sikerült újra kimenned, még 97 nap és újra találkozunk. Addig is tudósíts bennünket, mert minden hír örömet okoz. Addig a pár percig míg olvaslak, újra ott vagyok Nei Poriban. Könnyebben kibírom azt a sok napot, ami még hátravan az utazásig. Lényegesen változott valami??? Az árakra én is kíváncsi vagyok, ha tudsz írj.

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!