KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Nei Pori

#135062 Böby77 2010-05-19
Sziasztok! Nei Poriba a doki minden biztosítást elfogad?Csak azért kérdem ,mert volt már olyan ahol csak egy bizony fajtát fogadott el. Ki milyet szokott kötni? Köszi Böby
Sziasztok! Nei Poriba a doki minden biztosítást elfogad?Csak azért kérdem ,mert volt már olyan ahol csak egy bizony fajtát fogadott el. Ki milyet szokott kötni? Köszi Böby
#134907 matuska63 2010-05-18
Kocsival. Bár nem vagyok egy nagyon írós tipus ,de természetesen amit lehet és érdekesnek, vagy közérdekünek találok leírom.
Kocsival. Bár nem vagyok egy nagyon írós tipus ,de természetesen amit lehet és érdekesnek, vagy közérdekünek találok leírom.
#134867 safarne 2010-05-18
Szia Matuska63! Látom már csak 6 nap! Mindenképpen írj majd élménybeszámolót,ha hazajöttél,nagyon kíváncsi vagyok. Busszal mentek?
Szia Matuska63! Látom már csak 6 nap! Mindenképpen írj majd élménybeszámolót,ha hazajöttél,nagyon kíváncsi vagyok. Busszal mentek?
#134857 afroditekatica 2010-05-18
szia láttam ti is akkor mentek mikor mi csak mi busszal melyik apartmanba mentek?és honnét jöttök,mi győrből.
szia láttam ti is akkor mentek mikor mi csak mi busszal melyik apartmanba mentek?és honnét jöttök,mi győrből.
#134763 matuska63 2010-05-17
Köszönöm mindkettőtök válaszát, majd próbálkozunk.
Köszönöm mindkettőtök válaszát, majd próbálkozunk.
#134709 jamasz 2010-05-17
szio. Allitolag, ha a templom elotti terre kimesz, ott lehet netezni, mert bejon. Persze, ha hozol laptopot. :)
szio. Allitolag, ha a templom elotti terre kimesz, ott lehet netezni, mert bejon. Persze, ha hozol laptopot. :)
#134675 sziszko 2010-05-17
Olympic Beach Hotelban van internet és van egy internet kávézó is, mindkettő a parti sétáló út mellett.Árakra sajna már nem emlékszem.
Olympic Beach Hotelban van internet és van egy internet kávézó is, mindkettő a parti sétáló út mellett.Árakra sajna már nem emlékszem.
#134668 matuska63 2010-05-16
Utazunk, csak két napot szerettem volna még pluszba. Na ez nem jött össze. Arra már megvolt a szállás, csak a plusz két napra nem.
Utazunk, csak két napot szerettem volna még pluszba. Na ez nem jött össze. Arra már megvolt a szállás, csak a plusz két napra nem.
#134661 jamasz 2010-05-16
szio matuska. Akkor megiscsak utaztok?
szio matuska. Akkor megiscsak utaztok?
#134603 eere 2010-05-16
A benzin ma 1,54 EUR Nei Pori? És hol fogtok megszálni?
A benzin ma 1,54 EUR Nei Pori? És hol fogtok megszálni?

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat