KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Nei Pori

#133108 killerlaca 2010-05-05
Szia! Gondolom kocsival, de lehet hogy busszal is. Látom te elöbb mész, akkor tőledis várunk árakat és infókat.
Szia! Gondolom kocsival, de lehet hogy busszal is. Látom te elöbb mész, akkor tőledis várunk árakat és infókat.
#133100 afroditekatica 2010-05-05
sziasztok! azt szeretném megkérdezni hogy nei poribol hogyan tudunk átmenni paráliára??
sziasztok! azt szeretném megkérdezni hogy nei poribol hogyan tudunk átmenni paráliára??
#132973 killerlaca 2010-05-04
Szia Jutka38! Várjuk majd az infókat az árakról. 8) Előre is köszönöm mindenki nevében.
Szia Jutka38! Várjuk majd az infókat az árakról. 8) Előre is köszönöm mindenki nevében.
#132938 cserrobi 2010-05-04
Biztos hogy tudsz levenni ott zsetont. Max ,ha nem akkor fizetsz kártyával.
Biztos hogy tudsz levenni ott zsetont. Max ,ha nem akkor fizetsz kártyával.
#132936 jutka38 2010-05-04
Pinga, ettika köszi a választ majd próbálkozunk.
Pinga, ettika köszi a választ majd próbálkozunk.
#132915 ettika 2010-05-04
Én tavaly 3x vettem ki ott pénzt és semmi gond nem volt. De itthon is előfordulnak hibák automatánál.
Én tavaly 3x vettem ki ott pénzt és semmi gond nem volt. De itthon is előfordulnak hibák automatánál.
#132839 Pinga 2010-05-03
˝Sziasztok! Autóval megyünk Nei Poriba, még 68 nap van indulásig. Melyik határátkelőhelyet ajánljátok? (annyifélét olvastam már) Köszönöm, Orsi˝ - arsasa

nekünk is már csak 68 vagy 69 még nem döld el melyik nap induljunk, de keddre 13-ra oda kell érni, elötte egy kis sátrazás még belefér
˝Sziasztok! Autóval megyünk Nei Poriba, még 68 nap van indulásig. Melyik határátkelőhelyet ajánljátok? (annyifélét olvastam már) Köszönöm, Orsi˝ - arsasa

nekünk is már csak 68 vagy 69 még nem döld el melyik nap induljunk, de keddre 13-ra oda kell érni, elötte egy kis sátrazás még belefér
#132836 Pinga 2010-05-03
˝Sziasztok! Szeretném kérdezni ,hogy lehet-e Nei Poriban bankautomatát találni vagy esetleg a közelben valahol .Még 27 nap és indulunk. köszi˝ - jutka38

Van neoi poriban automata templomnál de nekem 3 év alatt egyszer sem sikerült kivenni pénzt, viszont platamonban a templomtol kicsit felfelé az automatábol már sikerült
˝Sziasztok! Szeretném kérdezni ,hogy lehet-e Nei Poriban bankautomatát találni vagy esetleg a közelben valahol .Még 27 nap és indulunk. köszi˝ - jutka38

Van neoi poriban automata templomnál de nekem 3 év alatt egyszer sem sikerült kivenni pénzt, viszont platamonban a templomtol kicsit felfelé az automatábol már sikerült
#132790 jutka38 2010-05-03
Nagyon köszönöm a gyors választ
Nagyon köszönöm a gyors választ
#132789 cserrobi 2010-05-03
Igen van! A templomnál találod meg.
Igen van! A templomnál találod meg.

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!