KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Nei Pori

#127369 bero 2010-02-28
tengeri sünöktől(m.a. szandi,) és egyéb herkentyűktől mennyire kell tartani?
tengeri sünöktől(m.a. szandi,) és egyéb herkentyűktől mennyire kell tartani?
#127310 BRobert 2010-02-27
˝Sziasztok Robik! Úticél idén?˝ - ettika

Most épp tervezetten Kefalonia, vagy Zakythos, de ez még nem végleges :)
˝Sziasztok Robik! Úticél idén?˝ - ettika

Most épp tervezetten Kefalonia, vagy Zakythos, de ez még nem végleges :)
#127309 BRobert 2010-02-27
˝Ja és még egy dolog. ˝ - cserrobi

Látom emlékezetes kérés volt :lol:
˝Ja és még egy dolog. ˝ - cserrobi

Látom emlékezetes kérés volt :lol:
#127308 BRobert 2010-02-27
Előre is elnézést kérek, ha ezzel bárkit is megbántok és remélve, hogy senki nem veszi kötekedésnek, de kérhetném, hogy a 'görögbe', 'görögben' szószerkeztet ne használjuk, mert bántja a szép érzékem és mi mert sem 'magyarban' lakunk. Csak pár karakterrel többet leütve használható a Görögöknél, Görögország-ban, Görög föld-ön, Göröghon-ban...stb szavak, melyek sokkal szebben hangzanak eme csodás tájra :) Köszönöm :)
Előre is elnézést kérek, ha ezzel bárkit is megbántok és remélve, hogy senki nem veszi kötekedésnek, de kérhetném, hogy a 'görögbe', 'görögben' szószerkeztet ne használjuk, mert bántja a szép érzékem és mi mert sem 'magyarban' lakunk. Csak pár karakterrel többet leütve használható a Görögöknél, Görögország-ban, Görög föld-ön, Göröghon-ban...stb szavak, melyek sokkal szebben hangzanak eme csodás tájra :) Köszönöm :)
#127238 bero 2010-02-27
˝˝hali! olyan érdekelne , hogy az üdülő telepen van-e vezeték nélküli net? vagy netkávézó ( milyen tarifával), vagy olyan hely ahol lehet wi-fi kapcsolat?˝ - BRobert

˝ - BRobert

én magam még nem vittem ki gépet, de mások tapasztalata szerint a free hálózat van nincs, vagy gyenge :) Azonban ahogy ettika is írta, van két netcafé, valamint a városka déli végén lévő szállodában is hozzáférhető a net. Ha jól emlékszem, akkor ez utóbbiban volt tavaly a legolcsóbb, 2 euro/óra...asszem. köszönöm
˝˝hali! olyan érdekelne , hogy az üdülő telepen van-e vezeték nélküli net? vagy netkávézó ( milyen tarifával), vagy olyan hely ahol lehet wi-fi kapcsolat?˝ - BRobert

˝ - BRobert

én magam még nem vittem ki gépet, de mások tapasztalata szerint a free hálózat van nincs, vagy gyenge :) Azonban ahogy ettika is írta, van két netcafé, valamint a városka déli végén lévő szállodában is hozzáférhető a net. Ha jól emlékszem, akkor ez utóbbiban volt tavaly a legolcsóbb, 2 euro/óra...asszem. köszönöm
#127237 nagyimre64 2010-02-27
Az üdülő központokban falvakban sosem volt fizetős a parkolás és szerintem nem is lessz az. A városokban kell fizetni általában 2-3€/óra
Az üdülő központokban falvakban sosem volt fizetős a parkolás és szerintem nem is lessz az. A városokban kell fizetni általában 2-3€/óra
#127225 cserrobi 2010-02-27
Hát én még soha nem fizettem és nem is találkoztam kint ezzel a dologgal. De ami késik az nem múlik :D
Hát én még soha nem fizettem és nem is találkoztam kint ezzel a dologgal. De ami késik az nem múlik :D
#127220 argo 2010-02-27
Nem csak kimondottan nei porira kérdezném,hanem általában a tengerparti helyekre,mert olaszoknál horvátoknál is többnyire csak fizetőparkolók vannak.
Nem csak kimondottan nei porira kérdezném,hanem általában a tengerparti helyekre,mert olaszoknál horvátoknál is többnyire csak fizetőparkolók vannak.
#127209 cserrobi 2010-02-27
˝Görögben mennyi a parkolódij?˝ - argo

Neoi Pori-ba semennyi!
˝Görögben mennyi a parkolódij?˝ - argo

Neoi Pori-ba semennyi!
#127207 argo 2010-02-27
Görögben mennyi a parkolódij?
Görögben mennyi a parkolódij?

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..