KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

#121582 vitibogi 2009-11-17
˝˝Sziasztok Neoi Poriban közületek lakott már valaki a Kalliope apartmanban? Sajnos tul sok leirást nem találok rola és az Apollon travelnek sincs képük. Jövöre szeretnénk kocsival odautazni.˝ - vitibogi

˝ - vitibogi

2006-ban voltunk ott és csak jót mondhatok róla. Mi családi 5 fős apartmanban voltunk. Nézd meg a 2006-os videoalbumomat ott találsz képeket is.
˝˝Sziasztok Neoi Poriban közületek lakott már valaki a Kalliope apartmanban? Sajnos tul sok leirást nem találok rola és az Apollon travelnek sincs képük. Jövöre szeretnénk kocsival odautazni.˝ - vitibogi

˝ - vitibogi

2006-ban voltunk ott és csak jót mondhatok róla. Mi családi 5 fős apartmanban voltunk. Nézd meg a 2006-os videoalbumomat ott találsz képeket is.
#121581 vitibogi 2009-11-17
˝Sziasztok Neoi Poriban közületek lakott már valaki a Kalliope apartmanban? Sajnos tul sok leirást nem találok rola és az Apollon travelnek sincs képük. Jövöre szeretnénk kocsival odautazni.˝ - Pinga

˝Sziasztok Neoi Poriban közületek lakott már valaki a Kalliope apartmanban? Sajnos tul sok leirást nem találok rola és az Apollon travelnek sincs képük. Jövöre szeretnénk kocsival odautazni.˝ - Pinga

#121571 Pinga 2009-11-17
Sziasztok Neoi Poriban közületek lakott már valaki a Kalliope apartmanban? Sajnos tul sok leirást nem találok rola és az Apollon travelnek sincs képük. Jövöre szeretnénk kocsival odautazni.
Sziasztok Neoi Poriban közületek lakott már valaki a Kalliope apartmanban? Sajnos tul sok leirást nem találok rola és az Apollon travelnek sincs képük. Jövöre szeretnénk kocsival odautazni.
#119073 jamasz 2009-10-09
talan megsem
talan megsem
#118733 Szidi 2009-10-03
Az engem kevésbé izgatna :) De felőlem....:D
Az engem kevésbé izgatna :) De felőlem....:D
#118732 cserrobi 2009-10-03
Nekem meg Neoi Porihoz a cicis lányok tán akkor azt is itt kellene megbeszélni! :D
Nekem meg Neoi Porihoz a cicis lányok tán akkor azt is itt kellene megbeszélni! :D
#118731 Szidi 2009-10-03
bocsi, de nekem nei pori-hoz kötődik.Sziszko légyszi majd a görög virágok topikban válaszolj nekem!
bocsi, de nekem nei pori-hoz kötődik.Sziszko légyszi majd a görög virágok topikban válaszolj nekem!
#118730 cserrobi 2009-10-03
Ez a virágom virágom topik?
Ez a virágom virágom topik?
#118729 Szidi 2009-10-03
És mekkora a tiéd?Az is csak este nyílik ki és reggel bezárul?
És mekkora a tiéd?Az is csak este nyílik ki és reggel bezárul?
#118724 sziszko 2009-10-03
Szidi! Tuti csillagjázmin,látva a képet is-nekem is van
Szidi! Tuti csillagjázmin,látva a képet is-nekem is van

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat