KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Nei Pori

#112091 jamasz 2009-07-31
Nem is akarom. De hogy tudjatok meginni a Mythost? Kiprobaltam, de csak a fejem fajdult meg tole. Meg jo draga is. A Hellas meg ihato, de az sem lett a kedvencem. Maradok a Lidl-be vett 50 centes sornel.
Nem is akarom. De hogy tudjatok meginni a Mythost? Kiprobaltam, de csak a fejem fajdult meg tole. Meg jo draga is. A Hellas meg ihato, de az sem lett a kedvencem. Maradok a Lidl-be vett 50 centes sornel.
#112090 cserrobi 2009-07-31
˝Meg egy kozos sorozesre sem?˝ - jamasz

Na azt nem fogod megúszni az tuti.
˝Meg egy kozos sorozesre sem?˝ - jamasz

Na azt nem fogod megúszni az tuti.
#112089 jamasz 2009-07-31
Meg egy kozos sorozesre sem?
Meg egy kozos sorozesre sem?
#112081 cserrobi 2009-07-31
Hogy eltaláltad! Nem fogok sehová se menni csak a tengerig meg vissza.
Hogy eltaláltad! Nem fogok sehová se menni csak a tengerig meg vissza.
#112079 jamasz 2009-07-31
˝Hát én nem is tudom mit fogok csinálni Neoi Poriba,de akinek van jó ötlete és még nem éltem vele az gyorsan kotyeljon nekem :D˝ - cserrobi

Majd ulsz az erkelyen, nezed a tengert es Mythost kortyolgatsz.
˝Hát én nem is tudom mit fogok csinálni Neoi Poriba,de akinek van jó ötlete és még nem éltem vele az gyorsan kotyeljon nekem :D˝ - cserrobi

Majd ulsz az erkelyen, nezed a tengert es Mythost kortyolgatsz.
#112054 cserrobi 2009-07-31
˝Én ha ismét Nei Poriba mennék, azokat a helyeket nézném meg, amit BRóbert írt, illetve ajánlott.˝ - dian77

Neked is nagyon szépen köszönöm :D Igyekszem elolvasni hogy merre járt,de lehet hogy megkeresem őt magát és akkor nem kell olvasonm.:P
˝Én ha ismét Nei Poriba mennék, azokat a helyeket nézném meg, amit BRóbert írt, illetve ajánlott.˝ - dian77

Neked is nagyon szépen köszönöm :D Igyekszem elolvasni hogy merre járt,de lehet hogy megkeresem őt magát és akkor nem kell olvasonm.:P
#112049 dian77 2009-07-31
Én ha ismét Nei Poriba mennék, azokat a helyeket nézném meg, amit BRóbert írt, illetve ajánlott.
Én ha ismét Nei Poriba mennék, azokat a helyeket nézném meg, amit BRóbert írt, illetve ajánlott.
#111886 cserrobi 2009-07-31
Nagyon szépen köszönöm kedves Ettika :)
Nagyon szépen köszönöm kedves Ettika :)
#111884 ettika 2009-07-31
Szia Robi, Majd ha látok valamit amit nem írt le senki gondolok rád, csak bírd kivárni míg haza érek :lol:
Szia Robi, Majd ha látok valamit amit nem írt le senki gondolok rád, csak bírd kivárni míg haza érek :lol:
#111878 cserrobi 2009-07-31
Hát én nem is tudom mit fogok csinálni Neoi Poriba,de akinek van jó ötlete és még nem éltem vele az gyorsan kotyeljon nekem :D
Hát én nem is tudom mit fogok csinálni Neoi Poriba,de akinek van jó ötlete és még nem éltem vele az gyorsan kotyeljon nekem :D

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat