KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

#105089 BRobert 2009-06-18
˝Elkészült BRobert beszámolója, és itt olvasható: - Jox

Köszönöm :)
˝Elkészült BRobert beszámolója, és itt olvasható: - Jox

Köszönöm :)
#105081 Szzsuzsanna 2009-06-18
Szia Robi, Nagyon köszönöm a segitséget, ez a vonat tökéletesen megfelel:)
Szia Robi, Nagyon köszönöm a segitséget, ez a vonat tökéletesen megfelel:)
#105079 etsymo 2009-06-18
Sziasztok Veteránok :) Ide írok, nem pedig a másik topicba, mert az érdekel, h konkrétan Nei Poriban lehet-e búvár szemüveget+uszonyt kapni, vagy vegyem meg itthon, és próbáljam benyomni az amúgy is szűkös tatyóba :) báár haza is kell hozni... na mindegy, a lényeg, h kint lehet-e, és ha igen kb. milyen áron? Nagyon köszönöm! Üdv első utas :)
Sziasztok Veteránok :) Ide írok, nem pedig a másik topicba, mert az érdekel, h konkrétan Nei Poriban lehet-e búvár szemüveget+uszonyt kapni, vagy vegyem meg itthon, és próbáljam benyomni az amúgy is szűkös tatyóba :) báár haza is kell hozni... na mindegy, a lényeg, h kint lehet-e, és ha igen kb. milyen áron? Nagyon köszönöm! Üdv első utas :)
#105068 ZA07 2009-06-18
Szia Robi! Már el is olvastam a beszámolódat. Nagyon jól sikerült, megragadtad a görög nyaralás lényegét. Igazán olvasmányos, érdekes lett. Szia: Anita
Szia Robi! Már el is olvastam a beszámolódat. Nagyon jól sikerült, megragadtad a görög nyaralás lényegét. Igazán olvasmányos, érdekes lett. Szia: Anita
#105067 Kuku 2009-06-18
Szia Robi! Üdv itthon..én holnapután indulok:-) Üdv Kuku
Szia Robi! Üdv itthon..én holnapután indulok:-) Üdv Kuku
#105066 Jox 2009-06-18
Elkészült BRobert beszámolója, és itt olvasható:
Elkészült BRobert beszámolója, és itt olvasható:
#105058 Kuku 2009-06-18
Előrejelzés a hamarosan utazóknak! Üdv
Előrejelzés a hamarosan utazóknak! Üdv
#105057 BRobert 2009-06-18
˝Robi! Nem nagyon látszik a képen, de jól vettem ki, hogy 3euro a kisvasút ára? Bár lehet, hogy csak fel kellene tennem egy szemüveget. 8) :oops:˝ - bnelli87

Nelli, Igen, bár valóban gyengén látszik, de a táblán 3 euro szerepel :)
˝Robi! Nem nagyon látszik a képen, de jól vettem ki, hogy 3euro a kisvasút ára? Bár lehet, hogy csak fel kellene tennem egy szemüveget. 8) :oops:˝ - bnelli87

Nelli, Igen, bár valóban gyengén látszik, de a táblán 3 euro szerepel :)
#105056 BRobert 2009-06-18
˝Szia Robi. Sajnos tegnap mi is hazaérkeztünk Görögországból örülök,hogy találkoztunk és elsörözgettünk Jamasznál --én is köszönöm neki a vendéglátást--minden nagyon szép és jó volt.Én már ma visszamennék de sajnos dolgozni kell menni. üdv Kálmán˝ - kicsike

Üdv itthon Kálmán :) Pontosan tudom mit érzel :) :( Mint látod, lecseréltem az avatart napszemüveg nélkülire :lol:
˝Szia Robi. Sajnos tegnap mi is hazaérkeztünk Görögországból örülök,hogy találkoztunk és elsörözgettünk Jamasznál --én is köszönöm neki a vendéglátást--minden nagyon szép és jó volt.Én már ma visszamennék de sajnos dolgozni kell menni. üdv Kálmán˝ - kicsike

Üdv itthon Kálmán :) Pontosan tudom mit érzel :) :( Mint látod, lecseréltem az avatart napszemüveg nélkülire :lol:
#105051 bnelli87 2009-06-18
Robi! Nem nagyon látszik a képen, de jól vettem ki, hogy 3euro a kisvasút ára? Bár lehet, hogy csak fel kellene tennem egy szemüveget. 8) :oops:
Robi! Nem nagyon látszik a képen, de jól vettem ki, hogy 3euro a kisvasút ára? Bár lehet, hogy csak fel kellene tennem egy szemüveget. 8) :oops:

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..