KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Nei Pori

#102198 BRobert 2009-05-29
Ugyan már Robi ! Egész nap vezetés után még taxizni akarsz ? Jó lesz az a kis séta, hogy kinyújtóztasd elgémberedett tagjaidat :lol: én nem emlékszem, hogy sok taxit, vagy egyáltalán taxit láttam volna Platamonasban. Ha mégis taxiznátok, szerintem egyszerűbb, ha a szállásadót megkéritek, hogy rendeljen egyet, biztos van ismerőse :)
Ugyan már Robi ! Egész nap vezetés után még taxizni akarsz ? Jó lesz az a kis séta, hogy kinyújtóztasd elgémberedett tagjaidat :lol: én nem emlékszem, hogy sok taxit, vagy egyáltalán taxit láttam volna Platamonasban. Ha mégis taxiznátok, szerintem egyszerűbb, ha a szállásadót megkéritek, hogy rendeljen egyet, biztos van ismerőse :)
#102196 cserrobi 2009-05-29
Szia!! Igyekezni fogunk igaz a szállást csk 14 órakkor vehetjük birtokba,de egy gyors locsi meg ha van rá idő akkor fél óra bubuka aztán ott is leszünk Nei Poriba. Platamonasba van taxi? És ha van akkor hol találom meg? Gondolom a templom környékén,de azért megkérdezném. Üdv:Robi
Szia!! Igyekezni fogunk igaz a szállást csk 14 órakkor vehetjük birtokba,de egy gyors locsi meg ha van rá idő akkor fél óra bubuka aztán ott is leszünk Nei Poriba. Platamonasba van taxi? És ha van akkor hol találom meg? Gondolom a templom környékén,de azért megkérdezném. Üdv:Robi
#102195 jamasz 2009-05-29
˝ Remélem ezzel vártok,ha odakeveredek Nei Poriba :lol:˝ - cserrobi

Bocs. Mostanaban egy kicsit eltuntem. Minden a megbeszeltek szerint.
˝ Remélem ezzel vártok,ha odakeveredek Nei Poriba :lol:˝ - cserrobi

Bocs. Mostanaban egy kicsit eltuntem. Minden a megbeszeltek szerint.
#101936 Aranka1 2009-05-27
sziasztok ez nem csak kavezo, holnap csinaljuk az ettermi reszet is, ugyhogy enni is lehet. varok mindenkit :)
sziasztok ez nem csak kavezo, holnap csinaljuk az ettermi reszet is, ugyhogy enni is lehet. varok mindenkit :)
#101926 BRobert 2009-05-27
Aranka1, Köszi az infókat :)
Aranka1, Köszi az infókat :)
#101851 Aranka1 2009-05-27
igen, platamonas felol az az eleje.
igen, platamonas felol az az eleje.
#101835 cserrobi 2009-05-27
˝most meg az elejeben leszek˝ - Aranka1

Kinek mi az eleje és kinek mi a vége!!!Azt hiszem páran betájoltunk,de sokan még nem jártak ott...Magyarán a Platamonas felőli oldalon ,ha minden igaz...Ugye???
˝most meg az elejeben leszek˝ - Aranka1

Kinek mi az eleje és kinek mi a vége!!!Azt hiszem páran betájoltunk,de sokan még nem jártak ott...Magyarán a Platamonas felőli oldalon ,ha minden igaz...Ugye???
#101834 Aranka1 2009-05-27
szia tavaly a theo tavernaban dolgoztam nei pori vegeben. most meg az elejeben leszek
szia tavaly a theo tavernaban dolgoztam nei pori vegeben. most meg az elejeben leszek
#101825 cserrobi 2009-05-27
Ezelött hol melóztál?
Ezelött hol melóztál?
#101824 Aranka1 2009-05-27
termeszetesen nei poriban vagyok:)
termeszetesen nei poriban vagyok:)

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..