KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

#99318 BRobert 2009-05-14
˝Még ahogy nektek megy :D˝ - cserrobi

öööö...mit is akar ez jelenteni ?
˝Még ahogy nektek megy :D˝ - cserrobi

öööö...mit is akar ez jelenteni ?
#99208 cserrobi 2009-05-14
Még ahogy nektek megy :D
Még ahogy nektek megy :D
#99152 BRobert 2009-05-14
3 hét múlva ilyenkor, már úton leszek Nei Pori felé :D kicsike pedig már 10 napja élvezi Nei Porit, a tengert és a hideg Mythos-t :lol:
3 hét múlva ilyenkor, már úton leszek Nei Pori felé :D kicsike pedig már 10 napja élvezi Nei Porit, a tengert és a hideg Mythos-t :lol:
#98663 cserrobi 2009-05-12
Szia Babus!!! Örömmel segítünk hogy ha tudunk... Igen jól látod hogy Nei Poriban csodálatos a part... Széles homokos és a tenger kiképzése is elég érdekes,homokdünéket csinál a tenger... Addig azért valahogy ki kéne vergödnöd :lol: Mi renszerint ha apály volt akkor ott frizbiztünk és mondhatom isteni volt.. Üdv:Robi
Szia Babus!!! Örömmel segítünk hogy ha tudunk... Igen jól látod hogy Nei Poriban csodálatos a part... Széles homokos és a tenger kiképzése is elég érdekes,homokdünéket csinál a tenger... Addig azért valahogy ki kéne vergödnöd :lol: Mi renszerint ha apály volt akkor ott frizbiztünk és mondhatom isteni volt.. Üdv:Robi
#98647 kecskeslaszlon 2009-05-11
Köszönöm a fotókat VITIBOGINAK és CSERROBINAK!!!!Tavaly Sartiban voltam 1 hétig,csodás volt,de Nei Poriban fürdésre alkalmasabbnak látom a tengert/úszni nen nagyon tudok.Imádom a tengert/ki nem?/már alig várom,hogy lássam, Mégegyszer:örök hálám:Babus
Köszönöm a fotókat VITIBOGINAK és CSERROBINAK!!!!Tavaly Sartiban voltam 1 hétig,csodás volt,de Nei Poriban fürdésre alkalmasabbnak látom a tengert/úszni nen nagyon tudok.Imádom a tengert/ki nem?/már alig várom,hogy lássam, Mégegyszer:örök hálám:Babus
#98134 cserrobi 2009-05-07
˝Robi!!Akkor te gyalog jössz :wink: :wink: :roll: :lol: ...˝ - Andi77

Van nekem egy rozzant trakeszom,legcsorgok én vele Nei Poriig :P egye fene :lol:
˝Robi!!Akkor te gyalog jössz :wink: :wink: :roll: :lol: ...˝ - Andi77

Van nekem egy rozzant trakeszom,legcsorgok én vele Nei Poriig :P egye fene :lol:
#98133 Andi77 2009-05-07
˝˝Részemről is elfogadva Andi felajánlása :D Még buszt is szerzek, ha kell :)˝ - cserrobi

˝ - cserrobi

Ennyi pénzből nem gondolod hogy buszra teszem a nagy popomat :lol: Robi!! Akkor te gyalog jössz :wink: :wink: :roll: :lol: ...
˝˝Részemről is elfogadva Andi felajánlása :D Még buszt is szerzek, ha kell :)˝ - cserrobi

˝ - cserrobi

Ennyi pénzből nem gondolod hogy buszra teszem a nagy popomat :lol: Robi!! Akkor te gyalog jössz :wink: :wink: :roll: :lol: ...
#98101 kicsike 2009-05-07
Szia itt is cserrobi. Nagyon szépen köszönjük a kedvességedet. üdv kicsike
Szia itt is cserrobi. Nagyon szépen köszönjük a kedvességedet. üdv kicsike
#98096 cserrobi 2009-05-07
˝..Egy uccsó próbát megér!!!! Beírtam a Dorát :lol:˝ - cserrobi

Kérésre!!!!
˝..Egy uccsó próbát megér!!!! Beírtam a Dorát :lol:˝ - cserrobi

Kérésre!!!!
#98015 vitibogi 2009-05-06
˝Egy hónap múlva utazom Nei Poriba és a Kalliope apartmanban kértem szállást.Eddig-sajnos-egyetlen fotót találtam róla,azt is a prospektusban.Küldene nekem valaki aki már volt ott? Előre is köszi:Babus˝ - kecskeslaszlon

Nézd meg a fotóalbumomban itt a hellaszon. Nei Pori 2006. Sok képet raktam fel erről az apartmanról. Itt megtalálod:
˝Egy hónap múlva utazom Nei Poriba és a Kalliope apartmanban kértem szállást.Eddig-sajnos-egyetlen fotót találtam róla,azt is a prospektusban.Küldene nekem valaki aki már volt ott? Előre is köszi:Babus˝ - kecskeslaszlon

Nézd meg a fotóalbumomban itt a hellaszon. Nei Pori 2006. Sok képet raktam fel erről az apartmanról. Itt megtalálod:

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!