KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Nei Pori

#96895 kicsike 2009-04-28
De már csak 27 napom van hátra és három hétig enyém /mienk/ GÖRÖGORSZÁG!!!!
De már csak 27 napom van hátra és három hétig enyém /mienk/ GÖRÖGORSZÁG!!!!
#96890 cserrobi 2009-04-28
Igyekszünk lezsirozni a dolgokat,nyugi nem maradsz le :lol: Még én sem tudom,de szerintem a Robi az irni fog privit... Ha nem akkor meg neki annyi :twisted: Van még pár napunk addig....
Igyekszünk lezsirozni a dolgokat,nyugi nem maradsz le :lol: Még én sem tudom,de szerintem a Robi az irni fog privit... Ha nem akkor meg neki annyi :twisted: Van még pár napunk addig....
#96889 kicsike 2009-04-28
Sziasztok Nagyon kiváncsi lennék a találkozó helyszinére, mert sajnos nem tudom hol lesz. Egyébként az időpont ok.
Sziasztok Nagyon kiváncsi lennék a találkozó helyszinére, mert sajnos nem tudom hol lesz. Egyébként az időpont ok.
#96816 Szunyi 2009-04-28
Vagy délnél elöbb nem fejezi be! :-D
Vagy délnél elöbb nem fejezi be! :-D
#96809 cserrobi 2009-04-28
˝Jaszasz!!! Nem? Vagy már korán reggel isztok (Jamasz) ?!˝ - Szunyi

Úri ember délnél előbb nem iszik :lol:
˝Jaszasz!!! Nem? Vagy már korán reggel isztok (Jamasz) ?!˝ - Szunyi

Úri ember délnél előbb nem iszik :lol:
#96807 Szunyi 2009-04-28
Jaszasz!!! Nem? Vagy már korán reggel isztok (Jamasz) ?!
Jaszasz!!! Nem? Vagy már korán reggel isztok (Jamasz) ?!
#96762 cserrobi 2009-04-28
˝Akkor eddig vagytok 6-an, ha jol szamolom. cserrobi+1, kicsike+1 ? es BRobert+1?? Nalunk talakozunk, azt hiszem a cimet mar leirtam. Gorog ido szerint este 6-kor. Igy OK?˝ - jamasz

Jamasz!!!!! Hol az a fránya cím????? Keresem keresem ,de nem lelem :cry: Vagy privin adtad meg BRobertnak??? De különben OK a dátun és az időpont.... Mit vigyünk???? Üdv:Robi
˝Akkor eddig vagytok 6-an, ha jol szamolom. cserrobi+1, kicsike+1 ? es BRobert+1?? Nalunk talakozunk, azt hiszem a cimet mar leirtam. Gorog ido szerint este 6-kor. Igy OK?˝ - jamasz

Jamasz!!!!! Hol az a fránya cím????? Keresem keresem ,de nem lelem :cry: Vagy privin adtad meg BRobertnak??? De különben OK a dátun és az időpont.... Mit vigyünk???? Üdv:Robi
#96757 jamasz 2009-04-27
Akkor eddig vagytok 6-an, ha jol szamolom. cserrobi+1, kicsike+1 ? es BRobert+1?? Nalunk talakozunk, azt hiszem a cimet mar leirtam. Gorog ido szerint este 6-kor. Igy OK?
Akkor eddig vagytok 6-an, ha jol szamolom. cserrobi+1, kicsike+1 ? es BRobert+1?? Nalunk talakozunk, azt hiszem a cimet mar leirtam. Gorog ido szerint este 6-kor. Igy OK?
#96520 cserrobi 2009-04-27
˝Az ártani nem fog :lol: Hozzatok strandruhát is, biztos, ami biztos :D˝ - BRobert

Hát annyira azért nem merülnék bele a dolgokba mert másnap korán kel a banda....Tudod Tolo :!: Egy jó dumcsi az belefér,de ha strand akkor már bubuka is volna a homokba.... Sajna nappal nem tudok bubukálni indulás elött és éjjel meg vezetek tehát elég húzos napnak nézek elébe... Tehát én a strandot kilövöm,de a tömeg dönt és mi arra sodródunk :lol:
˝Az ártani nem fog :lol: Hozzatok strandruhát is, biztos, ami biztos :D˝ - BRobert

Hát annyira azért nem merülnék bele a dolgokba mert másnap korán kel a banda....Tudod Tolo :!: Egy jó dumcsi az belefér,de ha strand akkor már bubuka is volna a homokba.... Sajna nappal nem tudok bubukálni indulás elött és éjjel meg vezetek tehát elég húzos napnak nézek elébe... Tehát én a strandot kilövöm,de a tömeg dönt és mi arra sodródunk :lol:
#96519 BRobert 2009-04-27
˝Értyük mi ezt egyszer is :wink: :lol:˝ - cserrobi

Rosszul klikkeltemm, de már megoldottam, hogy ne duplázzam saját magam :lol:
˝Értyük mi ezt egyszer is :wink: :lol:˝ - cserrobi

Rosszul klikkeltemm, de már megoldottam, hogy ne duplázzam saját magam :lol:

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat