KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Nei Pori

#96517 cserrobi 2009-04-27
Értyük mi ezt egyszer is :wink: :lol:
Értyük mi ezt egyszer is :wink: :lol:
#96516 BRobert 2009-04-27
Az ártani nem fog :lol: Hozzatok strandruhát is, biztos, ami biztos :D
Az ártani nem fog :lol: Hozzatok strandruhát is, biztos, ami biztos :D
#96515 cserrobi 2009-04-27
˝jamasz, cserrobi, kicsike A javaslatom 12-re, hogy este 6-kor kezdjünk bele a kávés-sörözésbe, így cserrobiéknak is lesz idejük lepakolni és átbattyogni Nei Poriba :D A hely megválasztását átadom jamasznak, mivel terv szerint Náluk találkozunk :lol: Ha valakinek még lenne kedve csatlakozni, csak bátran jelzze :D˝ - BRobert

Akkóóóóóóóóóóóóóóó le is tudok tusóóóóóóóni :lol:
˝jamasz, cserrobi, kicsike A javaslatom 12-re, hogy este 6-kor kezdjünk bele a kávés-sörözésbe, így cserrobiéknak is lesz idejük lepakolni és átbattyogni Nei Poriba :D A hely megválasztását átadom jamasznak, mivel terv szerint Náluk találkozunk :lol: Ha valakinek még lenne kedve csatlakozni, csak bátran jelzze :D˝ - BRobert

Akkóóóóóóóóóóóóóóó le is tudok tusóóóóóóóni :lol:
#96514 BRobert 2009-04-27
jamasz, cserrobi, kicsike A javaslatom 12-re, hogy este 6-kor kezdjünk bele a kávés-sörözésbe, így cserrobiéknak is lesz idejük lepakolni és átbattyogni Nei Poriba :D A hely megválasztását átadom jamasznak, mivel terv szerint Náluk találkozunk :lol: Ha valakinek még lenne kedve csatlakozni, csak bátran jelzze :D
jamasz, cserrobi, kicsike A javaslatom 12-re, hogy este 6-kor kezdjünk bele a kávés-sörözésbe, így cserrobiéknak is lesz idejük lepakolni és átbattyogni Nei Poriba :D A hely megválasztását átadom jamasznak, mivel terv szerint Náluk találkozunk :lol: Ha valakinek még lenne kedve csatlakozni, csak bátran jelzze :D
#96512 cserrobi 2009-04-27
Jó bulinak nézünk elébe :lol: Csak már azt kell kitalálni hogy hol és hánykor :!: mert akkor úgy nyomom a gázpedált :lol:
Jó bulinak nézünk elébe :lol: Csak már azt kell kitalálni hogy hol és hánykor :!: mert akkor úgy nyomom a gázpedált :lol:
#96505 kicsike 2009-04-26
BRobert. Én három hétig maradok és ha lehet beneveznék a sörözésbe is.
BRobert. Én három hétig maradok és ha lehet beneveznék a sörözésbe is.
#96502 cserrobi 2009-04-26
˝˝Sziasztok. Nekem már csak 28 nap és irány Νεοι Ποροι. Már alig várom.˝ - BRobert

˝ - BRobert

Akkor úgy tűnik, hogy váltjuk egymást :) Ha csak nem maradsz(tok) egy hétnél tovább :) Meleg váltás ,jó is az :lol:
˝˝Sziasztok. Nekem már csak 28 nap és irány Νεοι Ποροι. Már alig várom.˝ - BRobert

˝ - BRobert

Akkor úgy tűnik, hogy váltjuk egymást :) Ha csak nem maradsz(tok) egy hétnél tovább :) Meleg váltás ,jó is az :lol:
#96501 BRobert 2009-04-26
˝Sziasztok. Nekem már csak 28 nap és irány Νεοι Ποροι. Már alig várom.˝ - kicsike

Akkor úgy tűnik, hogy váltjuk egymást :) Ha csak nem maradsz(tok) egy hétnél tovább :)
˝Sziasztok. Nekem már csak 28 nap és irány Νεοι Ποροι. Már alig várom.˝ - kicsike

Akkor úgy tűnik, hogy váltjuk egymást :) Ha csak nem maradsz(tok) egy hétnél tovább :)
#96498 kicsike 2009-04-26
Sziasztok. Nekem már csak 28 nap és irány Νεοι Ποροι. Már alig várom.
Sziasztok. Nekem már csak 28 nap és irány Νεοι Ποροι. Már alig várom.
#96420 ettika 2009-04-26
Nekem már nagyon megjött a kedvem és még oly sok nap van. :cry:
Nekem már nagyon megjött a kedvem és még oly sok nap van. :cry:

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..