KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

#96109 cserrobi 2009-04-23
˝Jeni volt a neve asszem!˝ - Szunyi

Talán :P
˝Jeni volt a neve asszem!˝ - Szunyi

Talán :P
#96107 Szunyi 2009-04-23
Vagy nem??? :-o
Vagy nem??? :-o
#96106 Szunyi 2009-04-23
Na annyira azért nem volt honvágyam! :-) Jeni volt a neve asszem!
Na annyira azért nem volt honvágyam! :-) Jeni volt a neve asszem!
#96104 cserrobi 2009-04-23
˝ 2 hét után már kívántam a Pizzát! De nem bántam meg! Valami Világbajnok volt!˝ - Szunyi

Még jó hogy nem a marhapöcit kívántad meg galuskával (nokedli) :lol: Ja és az a lány nagyon kedves és segítőkész.... A paraszolvenciát az zsebbe tegyétek neki mert ha a számlával lökitek azt elteszi a góré :evil:
˝ 2 hét után már kívántam a Pizzát! De nem bántam meg! Valami Világbajnok volt!˝ - Szunyi

Még jó hogy nem a marhapöcit kívántad meg galuskával (nokedli) :lol: Ja és az a lány nagyon kedves és segítőkész.... A paraszolvenciát az zsebbe tegyétek neki mert ha a számlával lökitek azt elteszi a góré :evil:
#96102 Szunyi 2009-04-23
Ja... és az Athosban álltalában vagy egy Magyar pincér! :-)
Ja... és az Athosban álltalában vagy egy Magyar pincér! :-)
#96101 Szunyi 2009-04-23
Pizzát :?: 2 hét után már kívántam a Pizzát! De nem bántam meg! Valami Világbajnok volt!
Pizzát :?: 2 hét után már kívántam a Pizzát! De nem bántam meg! Valami Világbajnok volt!
#96100 cserrobi 2009-04-23
˝Szerintem a legjobb étterem az Athos és még soha nem ettem olyan jó pizzát mint a Vulcanoo-ban. Mind a kettőt érdemes kipróbálni! Az Athosban ettem életem legjobb, kis cserépedényes Muszakáját! :-D˝ - Szunyi

Pizzát :?:
˝Szerintem a legjobb étterem az Athos és még soha nem ettem olyan jó pizzát mint a Vulcanoo-ban. Mind a kettőt érdemes kipróbálni! Az Athosban ettem életem legjobb, kis cserépedényes Muszakáját! :-D˝ - Szunyi

Pizzát :?:
#96099 Szunyi 2009-04-23
Szerintem a legjobb étterem az Athos és még soha nem ettem olyan jó pizzát mint a Vulcanoo-ban. Mind a kettőt érdemes kipróbálni! Az Athosban ettem életem legjobb, kis cserépedényes Muszakáját! :-D
Szerintem a legjobb étterem az Athos és még soha nem ettem olyan jó pizzát mint a Vulcanoo-ban. Mind a kettőt érdemes kipróbálni! Az Athosban ettem életem legjobb, kis cserépedényes Muszakáját! :-D
#96094 ettika 2009-04-23
Sziasztok, Na olvastam, hogy volt olyan köztetek aki járt a nyaralás alatt orvosnál. Szóval akkor inkább az utasbiztosítás az amit elfogadnak? Tényleg igaz, hogy ott maszek orvos van? Akkor sem kell nekünk fizetni kp-ba? :oops: Kis tudatlanka vagyok.
Sziasztok, Na olvastam, hogy volt olyan köztetek aki járt a nyaralás alatt orvosnál. Szóval akkor inkább az utasbiztosítás az amit elfogadnak? Tényleg igaz, hogy ott maszek orvos van? Akkor sem kell nekünk fizetni kp-ba? :oops: Kis tudatlanka vagyok.
#95897 cserrobi 2009-04-21
˝˝Hány kilométer aszfaltozott út van Nei Poriba????? :?: :lol:˝ - BRobert

˝ - BRobert

Megközelítőleg 9,5-10,5 km :) Na ezt lelépjük az idén :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol:
˝˝Hány kilométer aszfaltozott út van Nei Poriba????? :?: :lol:˝ - BRobert

˝ - BRobert

Megközelítőleg 9,5-10,5 km :) Na ezt lelépjük az idén :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol:

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!