Aktív témák
| #96109 cserrobi 2009-04-23 |
| ˝Jeni volt a neve asszem!˝ - Szunyi Talán :P |
| ˝Jeni volt a neve asszem!˝ - Szunyi Talán :P |
| #96107 Szunyi 2009-04-23 |
| Vagy nem??? :-o |
| Vagy nem??? :-o |
| #96106 Szunyi 2009-04-23 |
| Na annyira azért nem volt honvágyam! :-)
Jeni volt a neve asszem! |
| Na annyira azért nem volt honvágyam! :-)
Jeni volt a neve asszem! |
| #96104 cserrobi 2009-04-23 |
| ˝
2 hét után már kívántam a Pizzát! De nem bántam meg! Valami Világbajnok volt!˝ - Szunyi Még jó hogy nem a marhapöcit kívántad meg galuskával (nokedli) :lol: Ja és az a lány nagyon kedves és segítőkész.... A paraszolvenciát az zsebbe tegyétek neki mert ha a számlával lökitek azt elteszi a góré :evil: |
| ˝
2 hét után már kívántam a Pizzát! De nem bántam meg! Valami Világbajnok volt!˝ - Szunyi Még jó hogy nem a marhapöcit kívántad meg galuskával (nokedli) :lol: Ja és az a lány nagyon kedves és segítőkész.... A paraszolvenciát az zsebbe tegyétek neki mert ha a számlával lökitek azt elteszi a góré :evil: |
| #96102 Szunyi 2009-04-23 |
| Ja... és az Athosban álltalában vagy egy Magyar pincér! :-) |
| Ja... és az Athosban álltalában vagy egy Magyar pincér! :-) |
| #96101 Szunyi 2009-04-23 |
| Pizzát :?:
2 hét után már kívántam a Pizzát! De nem bántam meg! Valami Világbajnok volt! |
| Pizzát :?:
2 hét után már kívántam a Pizzát! De nem bántam meg! Valami Világbajnok volt! |
| #96100 cserrobi 2009-04-23 |
| ˝Szerintem a legjobb étterem az Athos és még soha nem ettem olyan jó pizzát mint a Vulcanoo-ban. Mind a kettőt érdemes kipróbálni! Az Athosban ettem életem legjobb, kis cserépedényes Muszakáját! :-D˝ - Szunyi Pizzát :?: |
| ˝Szerintem a legjobb étterem az Athos és még soha nem ettem olyan jó pizzát mint a Vulcanoo-ban. Mind a kettőt érdemes kipróbálni! Az Athosban ettem életem legjobb, kis cserépedényes Muszakáját! :-D˝ - Szunyi Pizzát :?: |
| #96099 Szunyi 2009-04-23 |
| Szerintem a legjobb étterem az Athos és még soha nem ettem olyan jó pizzát mint a Vulcanoo-ban. Mind a kettőt érdemes kipróbálni! Az Athosban ettem életem legjobb, kis cserépedényes Muszakáját! :-D |
| Szerintem a legjobb étterem az Athos és még soha nem ettem olyan jó pizzát mint a Vulcanoo-ban. Mind a kettőt érdemes kipróbálni! Az Athosban ettem életem legjobb, kis cserépedényes Muszakáját! :-D |
| #96094 ettika 2009-04-23 |
| Sziasztok,
Na olvastam, hogy volt olyan köztetek aki járt a nyaralás alatt orvosnál.
Szóval akkor inkább az utasbiztosítás az amit elfogadnak?
Tényleg igaz, hogy ott maszek orvos van? Akkor sem kell nekünk fizetni kp-ba? :oops:
Kis tudatlanka vagyok. |
| Sziasztok,
Na olvastam, hogy volt olyan köztetek aki járt a nyaralás alatt orvosnál.
Szóval akkor inkább az utasbiztosítás az amit elfogadnak?
Tényleg igaz, hogy ott maszek orvos van? Akkor sem kell nekünk fizetni kp-ba? :oops:
Kis tudatlanka vagyok. |
| #95897 cserrobi 2009-04-21 |
| ˝˝Hány kilométer aszfaltozott út van Nei Poriba????? :?: :lol:˝ - BRobert ˝ - BRobert Megközelítőleg 9,5-10,5 km :) Na ezt lelépjük az idén :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: |
| ˝˝Hány kilométer aszfaltozott út van Nei Poriba????? :?: :lol:˝ - BRobert ˝ - BRobert Megközelítőleg 9,5-10,5 km :) Na ezt lelépjük az idén :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: |