KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

#95890 BRobert 2009-04-21
˝Hány kilométer aszfaltozott út van Nei Poriba????? :?: :lol:˝ - cserrobi

Megközelítőleg 9,5-10,5 km :)
˝Hány kilométer aszfaltozott út van Nei Poriba????? :?: :lol:˝ - cserrobi

Megközelítőleg 9,5-10,5 km :)
#95883 cserrobi 2009-04-21
Hány kilométer aszfaltozott út van Nei Poriba????? :?: :lol:
Hány kilométer aszfaltozott út van Nei Poriba????? :?: :lol:
#95882 Timcsi22 2009-04-21
Köszi!!!:)
Köszi!!!:)
#95881 BRobert 2009-04-21
Szia Timcsi, Már hiányoltam a kérdéseidet :D No az étterm kérdésbe jól beletrafáltál, ugyanis ebben megoszlottak a vélemények. nekem jó a tapasztalatom az Athos és a Platon éttermekkel. Van aki Teo papát dicséri és van aki az Éhes medvéd. Azt hiszem ez felfedezés kérdése lesz nálatok is :) Kimondott magyar étterem nincs, de több hely is akadt, ahol dolgozott magyarúl beszélő, vagy épp magyar pincér :) A legtöbb étteremben van magyar nyelvű étlap, így az ételek nevére bökve is lehet rendelni :lol: Van ahol beszámozták az ételeket, italokat, így csak a számot kell bemondani. Emellett beszélnek-értik a németet, angolt is. Saját tapasztalatom, amit javaslok Neked is, hogy tanulj meg pár görög szót, mondatot, mert az csodákra képes. Sokkal szélesebb lesz a mosolyuk és sokkal barátságosabbak lesznek, még akkor is ha nem tökéletes a kiejtésed :D
Szia Timcsi, Már hiányoltam a kérdéseidet :D No az étterm kérdésbe jól beletrafáltál, ugyanis ebben megoszlottak a vélemények. nekem jó a tapasztalatom az Athos és a Platon éttermekkel. Van aki Teo papát dicséri és van aki az Éhes medvéd. Azt hiszem ez felfedezés kérdése lesz nálatok is :) Kimondott magyar étterem nincs, de több hely is akadt, ahol dolgozott magyarúl beszélő, vagy épp magyar pincér :) A legtöbb étteremben van magyar nyelvű étlap, így az ételek nevére bökve is lehet rendelni :lol: Van ahol beszámozták az ételeket, italokat, így csak a számot kell bemondani. Emellett beszélnek-értik a németet, angolt is. Saját tapasztalatom, amit javaslok Neked is, hogy tanulj meg pár görög szót, mondatot, mert az csodákra képes. Sokkal szélesebb lesz a mosolyuk és sokkal barátságosabbak lesznek, még akkor is ha nem tökéletes a kiejtésed :D
#95877 Timcsi22 2009-04-21
Szép estét mindenkinek! :) A kérdések nem fogytak el...sőt...:D:D Azért is kitaláltam egy újabb kérdést!:D Melyik a legjobb étterem/kajázóshely?! :) Mennyire értik odakint, ha magyarul hablatyolunk?! Van esetleg magyar étterem Nei Porin, úgy mint Sartin?!?!
Szép estét mindenkinek! :) A kérdések nem fogytak el...sőt...:D:D Azért is kitaláltam egy újabb kérdést!:D Melyik a legjobb étterem/kajázóshely?! :) Mennyire értik odakint, ha magyarul hablatyolunk?! Van esetleg magyar étterem Nei Porin, úgy mint Sartin?!?!
#95700 ettika 2009-04-21
BRobert Köszöntem. Mindenkinek szép napot :!:
BRobert Köszöntem. Mindenkinek szép napot :!:
#95679 BRobert 2009-04-20
ettika, Email ment :D
ettika, Email ment :D
#95677 ettika 2009-04-20
Köszi, közben rájöttem :!: :D
Köszi, közben rájöttem :!: :D
#95657 cserrobi 2009-04-20
˝Köszi BRobert, Ez így jobb. kinyomtatom. Azt gondoltam, hogy a képet amin a motorbérlés volt, de ez jobb.˝ - ettika

Bocs hogy belekotyogok,de az nem megy privibe csak emailben :lol:
˝Köszi BRobert, Ez így jobb. kinyomtatom. Azt gondoltam, hogy a képet amin a motorbérlés volt, de ez jobb.˝ - ettika

Bocs hogy belekotyogok,de az nem megy privibe csak emailben :lol:
#95656 cserrobi 2009-04-20
Tudod ránk mindig számíthatsz :wink:
Tudod ránk mindig számíthatsz :wink:

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!