KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Nei Pori

#95287 jamasz 2009-04-17
Bocs. Ezt megint furin irta ki.
Bocs. Ezt megint furin irta ki.
#95286 jamasz 2009-04-17
˝ Akar egy kavera is beugorhattok, ha van kedvetek. Majd megirom a cimet, vagy a tel.szamot is, ha valakit erdekel.˝ - cserrobi

Kávé függő vagyok :lol: Júni 12-én ott leszek egy jó kávéra Nyugodtan, de iden nem Tolo az uticelod?
˝ Akar egy kavera is beugorhattok, ha van kedvetek. Majd megirom a cimet, vagy a tel.szamot is, ha valakit erdekel.˝ - cserrobi

Kávé függő vagyok :lol: Júni 12-én ott leszek egy jó kávéra Nyugodtan, de iden nem Tolo az uticelod?
#95268 Timcsi22 2009-04-17
Jó reggelt/napot mindenkinek!:D
Jó reggelt/napot mindenkinek!:D
#95264 BRobert 2009-04-17
˝Nekem meg tengerpartom... :lol: :lol: :lol: Így a reggeli kávét a teraszon fogom elfogyasztani a felkelő nap fénye mellett... vagy kicsit később... s ha a Míra engedi akkor sokkal később!! :D :wink: :wink: :wink:˝ - Berili

Tavaly mi is ezt csináltuk, mármint a terszon reggelizve, kávézva néztük a tengert :) Ez volt a legjobb abban az apartmanban :)
˝Nekem meg tengerpartom... :lol: :lol: :lol: Így a reggeli kávét a teraszon fogom elfogyasztani a felkelő nap fénye mellett... vagy kicsit később... s ha a Míra engedi akkor sokkal később!! :D :wink: :wink: :wink:˝ - Berili

Tavaly mi is ezt csináltuk, mármint a terszon reggelizve, kávézva néztük a tengert :) Ez volt a legjobb abban az apartmanban :)
#95262 BRobert 2009-04-17
˝Hello. BRobi. Irtam privit.˝ - jamasz

Köszi, megkaptam, válaszoltam :)
˝Hello. BRobi. Irtam privit.˝ - jamasz

Köszi, megkaptam, válaszoltam :)
#95256 cserrobi 2009-04-17
˝ Akar egy kavera is beugorhattok, ha van kedvetek. Majd megirom a cimet, vagy a tel.szamot is, ha valakit erdekel.˝ - jamasz

Kávé függő vagyok :lol: Júni 12-én ott leszek egy jó kávéra :wink:
˝ Akar egy kavera is beugorhattok, ha van kedvetek. Majd megirom a cimet, vagy a tel.szamot is, ha valakit erdekel.˝ - jamasz

Kávé függő vagyok :lol: Júni 12-én ott leszek egy jó kávéra :wink:
#95255 jamasz 2009-04-17
Hello. BRobi. Irtam privit.
Hello. BRobi. Irtam privit.
#95254 Berili 2009-04-17
Nekem meg tengerpartom... :lol: :lol: :lol: Így a reggeli kávét a teraszon fogom elfogyasztani a felkelő nap fénye mellett... vagy kicsit később... s ha a Míra engedi akkor sokkal később!! :D :wink: :wink: :wink:
Nekem meg tengerpartom... :lol: :lol: :lol: Így a reggeli kávét a teraszon fogom elfogyasztani a felkelő nap fénye mellett... vagy kicsit később... s ha a Míra engedi akkor sokkal később!! :D :wink: :wink: :wink:
#95247 cserrobi 2009-04-17
˝ Ugye jól emlékszem Cserrobi??? Ehhez az apartmanhoz olyan fürdőszoba volt, ahol KÁD volt. Csodálkoztunk is rajta, mert sehol görög honban eddig nem volt ilyen.˝ - Berili

Ugye,ugye,ugye :lol: Nekem is most kádam lesz bőbő :P :lol:
˝ Ugye jól emlékszem Cserrobi??? Ehhez az apartmanhoz olyan fürdőszoba volt, ahol KÁD volt. Csodálkoztunk is rajta, mert sehol görög honban eddig nem volt ilyen.˝ - Berili

Ugye,ugye,ugye :lol: Nekem is most kádam lesz bőbő :P :lol:
#95237 Timcsi22 2009-04-16
Köszi! Jóéjt!
Köszi! Jóéjt!

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat