KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Nei Pori

#93615 prisoft 2009-03-27
Akkor ez egy négycsillagos apartman lehet ;) Sőt, éjszakánként ezernyi csillagos. :)
Akkor ez egy négycsillagos apartman lehet ;) Sőt, éjszakánként ezernyi csillagos. :)
#93611 Leni 2009-03-27
Szia Jamas! Nem csak szálloda hanem apartman is tartozik hozzá és az apartman lakói használhatják a szálloda szolgáltatásait étterem, medence stb. Van lehetőség befizetni félpanzióra is például. Leni
Szia Jamas! Nem csak szálloda hanem apartman is tartozik hozzá és az apartman lakói használhatják a szálloda szolgáltatásait étterem, medence stb. Van lehetőség befizetni félpanzióra is például. Leni
#93610 ratio 2009-03-27
Júliusban a legszelesebb az időjárás, akkor ilyenek a hullámok:
Júliusban a legszelesebb az időjárás, akkor ilyenek a hullámok:
#93602 jamasz 2009-03-26
mmm
mmm
#93601 jamasz 2009-03-26
˝Sziasztok! Volt már valaki az Evilion apartmanba Nei Poriba?˝ - Leni

Nem tudom milyen apartmanra gondolsz, mert ez egy 4 csillagos szalloda. :!: :!:
˝Sziasztok! Volt már valaki az Evilion apartmanba Nei Poriba?˝ - Leni

Nem tudom milyen apartmanra gondolsz, mert ez egy 4 csillagos szalloda. :!: :!:
#93589 Leni 2009-03-26
Sziasztok! Volt már valaki az Evilion apartmanba Nei Poriba?
Sziasztok! Volt már valaki az Evilion apartmanba Nei Poriba?
#93576 vitibogi 2009-03-26
˝Déli oldalon az utolsó 'fő' utcánál ahol a tengerhez lehet jutni, a part felé tartva, a parti útnál bal oldalt a saroknál van egy étterem. NEm tudom a nevüket sajnos. Több helyen ettünk, de ez tetszett a legjobban 2006-ban és 2008-ban is. Finom a kaja, és van magyarul beszélő felszolgáló. És nem drága hely. Közben utána néztem és a Samaraki utca (ha így nevezik?) és a perti út sarkánál található.
˝Déli oldalon az utolsó 'fő' utcánál ahol a tengerhez lehet jutni, a part felé tartva, a parti útnál bal oldalt a saroknál van egy étterem. NEm tudom a nevüket sajnos. Több helyen ettünk, de ez tetszett a legjobban 2006-ban és 2008-ban is. Finom a kaja, és van magyarul beszélő felszolgáló. És nem drága hely. Közben utána néztem és a Samaraki utca (ha így nevezik?) és a perti út sarkánál található.
#93566 jamasz 2009-03-26
Sziasztok! Mi június 23-ai turnusban megyünk Nei Poriba, nem jön akkor valaki akinek 10 év körüli lánya van? Jó lenne a gyerkőcömnek is egy kis társaság. És szivesen vennék tippeket, hogy hol érdemes kajálni ... Nekem van 2 lanyom, igaz l4 es 15 evesek. Ha gondolod ird meg melyik apartmanban lesztek es talalkozhatunk. :P
Sziasztok! Mi június 23-ai turnusban megyünk Nei Poriba, nem jön akkor valaki akinek 10 év körüli lánya van? Jó lenne a gyerkőcömnek is egy kis társaság. És szivesen vennék tippeket, hogy hol érdemes kajálni ... Nekem van 2 lanyom, igaz l4 es 15 evesek. Ha gondolod ird meg melyik apartmanban lesztek es talalkozhatunk. :P
#93562 jamasz 2009-03-26
Sziasztok. Kozuletek keszul valaki nyaron Nei Poriba? 8)
Sziasztok. Kozuletek keszul valaki nyaron Nei Poriba? 8)
#93452 Jox 2009-03-24
Téma: Nei Pori
Téma: Nei Pori

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat