Sziasztok!
Nem vttl vki az elmúlt hetekben Vrasnán? Aktuális árakra lennék kiváncsi.
Láttam, hogy pár oldallal előttem már érdeklőttek, de nem nagyon érkezett rá válasz!
Köszii
Sziasztok!
Nem vttl vki az elmúlt hetekben Vrasnán? Aktuális árakra lennék kiváncsi.
Láttam, hogy pár oldallal előttem már érdeklőttek, de nem nagyon érkezett rá válasz!
Köszii
#140641Jox 2010-06-22
Last minute szállás ajánlat:
Last minute szállás ajánlat:
#139085Kicsijina 2010-06-14
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki válaszolt a kérdéseimre.
Hát bízom benne, hogy nagyon jól fogjuk érezni magunkat.
A javasolt helyeket pedig megnézzük :) 8)
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki válaszolt a kérdéseimre.
Hát bízom benne, hogy nagyon jól fogjuk érezni magunkat.
A javasolt helyeket pedig megnézzük :) 8)
#139030anyuci68 2010-06-14
Szia Kicsijina!
A Meandrosban a felső szinten lévő apartmanok a legjobbak, ott tényleg hatalmas teraszok vannak. Úgy tudom, klíma már van mindegyik apartmanban, 3 éve 5 €/nap használati díjért lehetett igénybe venni. Elvileg van, de mikor mi voltunk ott, 2 hétig nem sikerült keríteni egy szerelőt, hogy megcsinálja, úgyhogy 1 hét után átmentünk egy megüresedett felső szinen lévő apartmanba. Ott meg sokkal szellősebb is, így nem volt elengedhetetlenül fontos a klíma, csak amikor nagyon felmelegedett az idő.
A földszinti apartmanokban az volt a hiba, hogy üvegtlégával volt kirakva 'ablak', viszont ott betűzött a nap. Nyitva meg nem igazán lehetett hagyni az ajtót, mert akkor meg a legyek hemzsegtek.
Polinak, a tulajnak - nagyon szimpatikus, segítőkész emberke - voltak tervei, hogy az üvegtéglát kicserélik ablakokra, de nem tudom, hogy meg tudta-e valósítani.
Egyébként nem volt rossz választás a Meandros, gyönyörű kertje van, ha nem fogtok ki egy hangos társaságot akkor nyugis is. Biztos jól fogjátok érezni magatokat Vrasnán. Egyébként ott tényleg nincs semmi.
Ha nyüzsit akartok, akkor át tudtok sétálni Nea Vrasnára, mozgalmasabb, jól ellátott falu, és nagyon közel van.
Thassost én is tudom ajánlani, kirándulásnak is jó, ott nyaralni meg mégjobb.
Ha még megvan, üdvözöljük Oszkárt, a nagyon keverék, de nagyon édes és nagyon sörimádó kutyust.
Szia Kicsijina!
A Meandrosban a felső szinten lévő apartmanok a legjobbak, ott tényleg hatalmas teraszok vannak. Úgy tudom, klíma már van mindegyik apartmanban, 3 éve 5 €/nap használati díjért lehetett igénybe venni. Elvileg van, de mikor mi voltunk ott, 2 hétig nem sikerült keríteni egy szerelőt, hogy megcsinálja, úgyhogy 1 hét után átmentünk egy megüresedett felső szinen lévő apartmanba. Ott meg sokkal szellősebb is, így nem volt elengedhetetlenül fontos a klíma, csak amikor nagyon felmelegedett az idő.
A földszinti apartmanokban az volt a hiba, hogy üvegtlégával volt kirakva 'ablak', viszont ott betűzött a nap. Nyitva meg nem igazán lehetett hagyni az ajtót, mert akkor meg a legyek hemzsegtek.
Polinak, a tulajnak - nagyon szimpatikus, segítőkész emberke - voltak tervei, hogy az üvegtéglát kicserélik ablakokra, de nem tudom, hogy meg tudta-e valósítani.
Egyébként nem volt rossz választás a Meandros, gyönyörű kertje van, ha nem fogtok ki egy hangos társaságot akkor nyugis is. Biztos jól fogjátok érezni magatokat Vrasnán. Egyébként ott tényleg nincs semmi.
Ha nyüzsit akartok, akkor át tudtok sétálni Nea Vrasnára, mozgalmasabb, jól ellátott falu, és nagyon közel van.
Thassost én is tudom ajánlani, kirándulásnak is jó, ott nyaralni meg mégjobb.
Ha még megvan, üdvözöljük Oszkárt, a nagyon keverék, de nagyon édes és nagyon sörimádó kutyust.
#139028kristin1 2010-06-14
Szia!
Én már voltam a Meandros village-ben, igaz, 4 évvel ezelőtt. Nagyon jó szállás, legalábbis nekünk abszolut megfelelt, semmi gond vele. A teraszok kifejezetten nagyok, nem úgy, mint a legtöbb görög apartmanban, ahol az asztal és a székek az egészet elfoglalják. Úgy emlékszem, klíma nincs, de persze azóta lehet, hogy már van.
Vrasnán semmi épített látnivaló nincs, kifejezetten üdülőfalu. Klassz hely, mi nagyon szerettük.
Szia!
Én már voltam a Meandros village-ben, igaz, 4 évvel ezelőtt. Nagyon jó szállás, legalábbis nekünk abszolut megfelelt, semmi gond vele. A teraszok kifejezetten nagyok, nem úgy, mint a legtöbb görög apartmanban, ahol az asztal és a székek az egészet elfoglalják. Úgy emlékszem, klíma nincs, de persze azóta lehet, hogy már van.
Vrasnán semmi épített látnivaló nincs, kifejezetten üdülőfalu. Klassz hely, mi nagyon szerettük.
#139024jenike 2010-06-14
˝A Meandros - ba foglaltunk szállást. júli 31- aug. 7. A tulajdonosokról már olvastam. Szeretnék érdeklődni, hogy maga a szállás milyen? Még Görögországban sem jártam. Remélem jó lesz.
Vrasnában van valami látnivaló? ˝ - Kicsijina
Szia!
Itt találsz videót is, de valószínűleg ezt az oldalt ismered, ha neten keresztül foglaltál szállást:
Vrasnán nem sok látnivalót találsz, de a környéken annál többet. Az előbb említett oldalról másoltam ki néhány program lehetőséget:
* Egésznapos kirándulás Thesszalonikibe - Waterland /80km/
* Amfipolis - Alistrati csepkőbarlang látogatás / 60km /
* Egésznapos hajókirándulás Ouranoupoli - Athos Kolostorokhoz / 80km /
* Egésznapos kirándulás a Meteorákhoz /300km /
* Stagira - Arisztotelesz szülöhely és park / 30 km /
* Philippi - kirándulás a miniakropoliszhoz / 70 km /
* Pella - Edessa a vízesések városa / 140 km /
* Kishajó kirándulás egy lakatlan szigetre és halsütés
* Egésznapos strandolás egy sziklás öbölben
* Görög est vacsorával, zenével és tánccal
* Borkóstolás, pincelátogatás
* Kirándulás Kavalába, majd komppal Thassos szigetére /100km/
A fenn látható programokat többségét egyéni szervezésben is könnyedén meg tudod oldani.
Mivel nem jártál még Görögországban ezért a thassosi programot feltétlenül ajánlom. Keresd a Thassosi körutazás 2007 beszámolót és a fényképalbumomat is és talán megérted miért javaslom.
Jenike
˝A Meandros - ba foglaltunk szállást. júli 31- aug. 7. A tulajdonosokról már olvastam. Szeretnék érdeklődni, hogy maga a szállás milyen? Még Görögországban sem jártam. Remélem jó lesz.
Vrasnában van valami látnivaló? ˝ - Kicsijina
Szia!
Itt találsz videót is, de valószínűleg ezt az oldalt ismered, ha neten keresztül foglaltál szállást:
Vrasnán nem sok látnivalót találsz, de a környéken annál többet. Az előbb említett oldalról másoltam ki néhány program lehetőséget:
* Egésznapos kirándulás Thesszalonikibe - Waterland /80km/
* Amfipolis - Alistrati csepkőbarlang látogatás / 60km /
* Egésznapos hajókirándulás Ouranoupoli - Athos Kolostorokhoz / 80km /
* Egésznapos kirándulás a Meteorákhoz /300km /
* Stagira - Arisztotelesz szülöhely és park / 30 km /
* Philippi - kirándulás a miniakropoliszhoz / 70 km /
* Pella - Edessa a vízesések városa / 140 km /
* Kishajó kirándulás egy lakatlan szigetre és halsütés
* Egésznapos strandolás egy sziklás öbölben
* Görög est vacsorával, zenével és tánccal
* Borkóstolás, pincelátogatás
* Kirándulás Kavalába, majd komppal Thassos szigetére /100km/
A fenn látható programokat többségét egyéni szervezésben is könnyedén meg tudod oldani.
Mivel nem jártál még Görögországban ezért a thassosi programot feltétlenül ajánlom. Keresd a Thassosi körutazás 2007 beszámolót és a fényképalbumomat is és talán megérted miért javaslom.
Jenike
#138944Kicsijina 2010-06-13
Sziasztok.
Én most megyek először Vrasnára. A Meandros - ba foglaltunk szállást.
júli 31- aug. 7.
A tulajdonosokról már olvastam. Szeretnék érdeklődni, hogy maga a szállás milyen?
Még Görögországban sem jártam. Remélem jó lesz.
Vrasnában van valami látnivaló?
Köszönöm előre is a válaszokat
8) 8) :)
Sziasztok.
Én most megyek először Vrasnára. A Meandros - ba foglaltunk szállást.
júli 31- aug. 7.
A tulajdonosokról már olvastam. Szeretnék érdeklődni, hogy maga a szállás milyen?
Még Görögországban sem jártam. Remélem jó lesz.
Vrasnában van valami látnivaló?
Köszönöm előre is a válaszokat
8) 8) :)
#138159Báró 2010-06-08
elvileg a gyros 20 centtel drágult gondolom 10 centtel ott is drágultak a dolgok.
elvileg a gyros 20 centtel drágult gondolom 10 centtel ott is drágultak a dolgok.
#138017Zsuzsa01 2010-06-08
Szia Eti!Mi a családdal június 26-án megyünk Nea Vrasnára.
Szia Eti!Mi a családdal június 26-án megyünk Nea Vrasnára.
#137794A.Nati 2010-06-06
Szia!
Hát igen, itt az éppen aktuális termékekről van szó. De majd megnézem utazás előtt is!:D
Köszönöm!
Nati
Szia!
Hát igen, itt az éppen aktuális termékekről van szó. De majd megnézem utazás előtt is!:D
Köszönöm!
Nati