KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Vrasna

#68169 kvalcsi 2008-06-25
Nagyon szívesen! Én elég régen, 2003-ban voltam Vrasnán, így nincsenek friss infóim. Arra vigyázz, hogy a víz elég hamar mélyül, így a gyerekekre figyelj oda nagyon.
Nagyon szívesen! Én elég régen, 2003-ban voltam Vrasnán, így nincsenek friss infóim. Arra vigyázz, hogy a víz elég hamar mélyül, így a gyerekekre figyelj oda nagyon.
#68156 andici 2008-06-25
Valcsi! Köszönöm megnéztem!Az összes Vrasnás képet is megnéztem.Az a helyzet,hogy ez a topic nem olyan nyüzsgõ mint a többi és nehezebb információhoz jutni.Ezért is örülök annyira,hogy te is segítesz!Köszönöm! :D
Valcsi! Köszönöm megnéztem!Az összes Vrasnás képet is megnéztem.Az a helyzet,hogy ez a topic nem olyan nyüzsgõ mint a többi és nehezebb információhoz jutni.Ezért is örülök annyira,hogy te is segítesz!Köszönöm! :D
#68153 kvalcsi 2008-06-25
Szia andici! Ezen a honlapon is találsz információkat Vrasnáról.
Szia andici! Ezen a honlapon is találsz információkat Vrasnáról.
#68149 andici 2008-06-25
Én is remélem,hogy nem kell felkeresni a rendelõt,de mivel két gyerekkel megyünk,így biztos ami biztos jó ha tudjuk merre keressük.Jó ez a térkép mert minden fontos rajta van.Örülök neki,hogy megtaláltad! :D
Én is remélem,hogy nem kell felkeresni a rendelõt,de mivel két gyerekkel megyünk,így biztos ami biztos jó ha tudjuk merre keressük.Jó ez a térkép mert minden fontos rajta van.Örülök neki,hogy megtaláltad! :D
#68133 Vio 2008-06-25
Itt meg tudod nézni normális méretben
Itt meg tudod nézni normális méretben
#68080 andici 2008-06-24
Köszönöm!Aranyos vagy!
Köszönöm!Aranyos vagy!
#68037 Vio 2008-06-24
˝Képek átmentek?Tetszik neked? Az orvosirendelõrõl még nem kaptam híreket!˝ - andici

Szia Igen, megkaptam õket!Még 1x köszönöm!Én is kaptam képeket csak némelyik más szögbõl fényképezve.Így kép alapján nagyon szép :) Az orvosi rendelõvel kapcsolatban találtam egy térképet amin rajta van, de remélem nem kell felkeresni.
˝Képek átmentek?Tetszik neked? Az orvosirendelõrõl még nem kaptam híreket!˝ - andici

Szia Igen, megkaptam õket!Még 1x köszönöm!Én is kaptam képeket csak némelyik más szögbõl fényképezve.Így kép alapján nagyon szép :) Az orvosi rendelõvel kapcsolatban találtam egy térképet amin rajta van, de remélem nem kell felkeresni.
#68036 andici 2008-06-24
Képek átmentek?Tetszik neked? Az orvosirendelõrõl még nem kaptam híreket!
Képek átmentek?Tetszik neked? Az orvosirendelõrõl még nem kaptam híreket!
#68006 andici 2008-06-24
Én is küldtem!
Én is küldtem!
#67995 Vio 2008-06-24
Küldtem és köszi! :lol:
Küldtem és köszi! :lol:

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..