KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Vrasna

#66149 Beccyca 2008-06-11
Halihó!Mi aug. elején utazunk önellátóba,ezért érdekelnének infok kaja árakról (mert én még 2005.-ben voltam és leragadtam ott,h 1 gyros 3E :) ) és jó éttermekrõl,szórakozóhelyekrõl. Aki nemrég volt és tud,segiiii nekem köszi!!
Halihó!Mi aug. elején utazunk önellátóba,ezért érdekelnének infok kaja árakról (mert én még 2005.-ben voltam és leragadtam ott,h 1 gyros 3E :) ) és jó éttermekrõl,szórakozóhelyekrõl. Aki nemrég volt és tud,segiiii nekem köszi!!
#65712 dian77 2008-06-08
Szia! Mi már négyszer voltunk Nei Poriban. Én is csak ajánlani tudom nektek a helyet. Mi most megyünk elõször Vrasnára.
Szia! Mi már négyszer voltunk Nei Poriban. Én is csak ajánlani tudom nektek a helyet. Mi most megyünk elõször Vrasnára.
#65630 Hajni86 2008-06-08
Én is ajánlani tudom a Kavala-Thassos programot. Minket megragadott nagyon az a 2hely :) Nagyon szép. Vrasna is szupi. Partja kiépült, Asprovalta 10perc séta és esténként ott aztán van élet :) Jó helyet választottatok ;)
Én is ajánlani tudom a Kavala-Thassos programot. Minket megragadott nagyon az a 2hely :) Nagyon szép. Vrasna is szupi. Partja kiépült, Asprovalta 10perc séta és esténként ott aztán van élet :) Jó helyet választottatok ;)
#65123 Vio 2008-06-05
Egyéni szervezésben, autóval. :)
Egyéni szervezésben, autóval. :)
#65012 Eszter79 2008-06-05
Vio, melyik utazási irodával mész?
Vio, melyik utazási irodával mész?
#64900 dian77 2008-06-04
Szia Vió! Mi egy idõpontban és egy helyre megyünk. :lol: :lol:
Szia Vió! Mi egy idõpontban és egy helyre megyünk. :lol: :lol:
#64832 Vio 2008-06-04
Köszi!Az nagyon szuper lenne! :)
Köszi!Az nagyon szuper lenne! :)
#64828 andici 2008-06-04
Mivel mi megyünk elõbb,majd írok neked !Lesz nálunk laptop és ha tudok nethez férni feltétlenûl beszámolok az apartmanról.A képek alapján nagyon szép! :lol:
Mivel mi megyünk elõbb,majd írok neked !Lesz nálunk laptop és ha tudok nethez férni feltétlenûl beszámolok az apartmanról.A képek alapján nagyon szép! :lol:
#64826 Vio 2008-06-04
Szia Igen, én is megkaptam az értesítést, hogy megérkezett a pénz hozzájuk. :)
Szia Igen, én is megkaptam az értesítést, hogy megérkezett a pénz hozzájuk. :)
#64824 andici 2008-06-04
Szia VIO! Nagy örömömre,ma megkaptam a visszaigazolást!Remélem a tietek is megérkezett már!Üdv :P
Szia VIO! Nagy örömömre,ma megkaptam a visszaigazolást!Remélem a tietek is megérkezett már!Üdv :P

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat