KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Vrasna

#43821 magdus62 2007-09-05
Zsofka! Sajna ezt mi sem láttuk,pedig többször voltunk át Vrasnában.
Zsofka! Sajna ezt mi sem láttuk,pedig többször voltunk át Vrasnában.
#43816 zsofka 2007-09-05
Magdus, nem erre gondoltam, de a Rendina is érdekelne, hogy oda hogy jutok fel, merre induljunk, kocsival.. Itt láttam képeket - Fortress of Vrasna címszó alatt.: www.strymonikos.gr/PhotoAlbum/en/index.php
Magdus, nem erre gondoltam, de a Rendina is érdekelne, hogy oda hogy jutok fel, merre induljunk, kocsival.. Itt láttam képeket - Fortress of Vrasna címszó alatt.: www.strymonikos.gr/PhotoAlbum/en/index.php
#43811 magdus62 2007-09-05
Zsofka! Én Vrasnán nem láttam várromot,viszont Stavros elõtt van a Rendina vár romja.Nem ezt láttad véletlenül?
Zsofka! Én Vrasnán nem láttam várromot,viszont Stavros elõtt van a Rendina vár romja.Nem ezt láttad véletlenül?
#43808 zsofka 2007-09-05
Sziasztok! Több fotón láttam, hogy Vrasnán van egy várrom, de vajon hol található? csak annyit látni a képrõl, hogy egy templom van a közelben. Ki tud róla?
Sziasztok! Több fotón láttam, hogy Vrasnán van egy várrom, de vajon hol található? csak annyit látni a képrõl, hogy egy templom van a közelben. Ki tud róla?
#43223 Hajni86 2007-08-30
Szia! Nagyon jó utat kívánok Nektek!És akkor sétáljatok Asprora,+éri :wink:
Szia! Nagyon jó utat kívánok Nektek!És akkor sétáljatok Asprora,+éri :wink:
#42985 degu 2007-08-28
sziasztok! Köszönöm szépen mindenkinek a sok segítséget,és a gyors válaszokat.El sem hiszem hogy már csak 3 nap és megyünk,már rettenetessen várom,remélem minden rendbe lesz,már csak azon töröm a fejem mit felejtek itthon,ami fontos lenne.Igaz a görögországi tûz iszonyatos,kicsit ijesztõ,de állitolag ahová a magyarok mennek ott nincs baj.
sziasztok! Köszönöm szépen mindenkinek a sok segítséget,és a gyors válaszokat.El sem hiszem hogy már csak 3 nap és megyünk,már rettenetessen várom,remélem minden rendbe lesz,már csak azon töröm a fejem mit felejtek itthon,ami fontos lenne.Igaz a görögországi tûz iszonyatos,kicsit ijesztõ,de állitolag ahová a magyarok mennek ott nincs baj.
#41986 Hajni86 2007-08-19
Mi hála semmivel nem találkoztunk! szerintem nem valószinû hogy ti fogtok :D
Mi hála semmivel nem találkoztunk! szerintem nem valószinû hogy ti fogtok :D
#41933 Csutek 2007-08-19
Én sünnel nem találkoztam egyszer sem, medúzával csak egy napon volt tömeges randink. A többirõl nincs személyes tapasztalatom.
Én sünnel nem találkoztam egyszer sem, medúzával csak egy napon volt tömeges randink. A többirõl nincs személyes tapasztalatom.
#41932 degu 2007-08-19
Köszi ismét a válaszokat.Már csak 12 nap,alig hiszem el hogy 31.-e lesz. Tényleg,vannak a vízbe tengeri sünök,meg medúzák,meg ilyenek? Valahol olvastam hogy reggelente lehet látni a parton delfineket,igaz azt irta hogy általába hajóról,ti láttatok?
Köszi ismét a válaszokat.Már csak 12 nap,alig hiszem el hogy 31.-e lesz. Tényleg,vannak a vízbe tengeri sünök,meg medúzák,meg ilyenek? Valahol olvastam hogy reggelente lehet látni a parton delfineket,igaz azt irta hogy általába hajóról,ti láttatok?
#41825 Hajni86 2007-08-18
Szia! Mi is ittunk belõle és még megvagyunk!úgyhogy igen :)
Szia! Mi is ittunk belõle és még megvagyunk!úgyhogy igen :)

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..