KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Platamonas

#165938 Csillag60 2011-06-17
Mi pedig július 16-án Békéscsabáról, jó lett volna együtt menni!!
Mi pedig július 16-án Békéscsabáról, jó lett volna együtt menni!!
#165937 esztern 2011-06-17
Sziasztok! Én négyszer voltam már Platamonasban és nagyon jó hely. Az olymposi régió legjobb üdülőhelye. Össze sem lehet hasonlítani Nei Porival, ami tipikus nyaralófalu. Ahol nincsenek helyiek, csak marha sok túrista. Autentikusság nuku, nekünk nagyon nem jött be. Viszont Platamonas és a körülötte lévő helyek nagyon jók! Jó nyaralást mindenkinek!
Sziasztok! Én négyszer voltam már Platamonasban és nagyon jó hely. Az olymposi régió legjobb üdülőhelye. Össze sem lehet hasonlítani Nei Porival, ami tipikus nyaralófalu. Ahol nincsenek helyiek, csak marha sok túrista. Autentikusság nuku, nekünk nagyon nem jött be. Viszont Platamonas és a körülötte lévő helyek nagyon jók! Jó nyaralást mindenkinek!
#165917 Manci 2011-06-17
Szia!Mi augusztus 4-én indulunk Szegedről.
Szia!Mi augusztus 4-én indulunk Szegedről.
#165916 Csillag60 2011-06-17
Kedves Manci! Ti mikor indultok Platamonba és honnan??
Kedves Manci! Ti mikor indultok Platamonba és honnan??
#165915 Csillag60 2011-06-17
Köszönöm a hozzászólást! Én is nézem mindkét oldalt és már sok hasznos információhoz jutottam!
Köszönöm a hozzászólást! Én is nézem mindkét oldalt és már sok hasznos információhoz jutottam!
#165887 Manci 2011-06-16
Köszönöm szépen! Jó utat!Szép nyaralást!
Köszönöm szépen! Jó utat!Szép nyaralást!
#165884 bonci 2011-06-16
hétfőn indulunk, ha nem felejtem el írok majd árlistát :)
hétfőn indulunk, ha nem felejtem el írok majd árlistát :)
#165883 bonci 2011-06-16
biztos, hogy Platamonas is tetszeni fog! nagyon hangulatos hely :D
biztos, hogy Platamonas is tetszeni fog! nagyon hangulatos hely :D
#165881 Manci 2011-06-16
Köszönöm a tanácsot!A két fórumot párhuzamosan nézegetem.Ezért is tettem fel először ide a kérésem.N.Poriban már háromszor voltam.Nagyon szeretem!Lehet,hogy idén is oda kellett volna menni? :(
Köszönöm a tanácsot!A két fórumot párhuzamosan nézegetem.Ezért is tettem fel először ide a kérésem.N.Poriban már háromszor voltam.Nagyon szeretem!Lehet,hogy idén is oda kellett volna menni? :(
#165878 csabinaagnes 2011-06-16
Sziasztok Manci és Csillag60!! Ha elfogadjátok a tanácsomat, akkor nézzetek át a Nei Poris fórumra. Az Platamontól kb. 4 km-re található település. Ott már vannak hazaérkezők által írt infók. Mivel a két hely közel van egymáshoz, gondolom az árakban sem lehet nagy az eltérés.
Sziasztok Manci és Csillag60!! Ha elfogadjátok a tanácsomat, akkor nézzetek át a Nei Poris fórumra. Az Platamontól kb. 4 km-re található település. Ott már vannak hazaérkezők által írt infók. Mivel a két hely közel van egymáshoz, gondolom az árakban sem lehet nagy az eltérés.

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat