KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Platamonas

#11093 Kiscsillag 2006-07-10
Én csak azt mondtam, amit a repülõtérrõl hallottam a macedón határról. Állítólag visszamondták a vízummentes átkelést. De annyi a pletyka, hogy az a legjobb, ha mindenki felkészül a legrosszabra!
Én csak azt mondtam, amit a repülõtérrõl hallottam a macedón határról. Állítólag visszamondták a vízummentes átkelést. De annyi a pletyka, hogy az a legjobb, ha mindenki felkészül a legrosszabra!
#11081 juhi 2006-07-10
Én most készülõk egy hosszu nyaralásra. Két 10 napoa utat fizettünk be, igy talán marad idõ mindenre. Paraliára megyünk, de át szeretnénk nézni az iszap fürdõbe, Platamonasba, Makrigialosba, Katerinibe. :lol: Mivel a munkahelyem éppen most költözik, nem nagyon voltak el ragattatva. :?
Én most készülõk egy hosszu nyaralásra. Két 10 napoa utat fizettünk be, igy talán marad idõ mindenre. Paraliára megyünk, de át szeretnénk nézni az iszap fürdõbe, Platamonasba, Makrigialosba, Katerinibe. :lol: Mivel a munkahelyem éppen most költözik, nem nagyon voltak el ragattatva. :?
#11077 Andra 2006-07-10
3 hónapos nyaralás???? :shock: Szép is lenne!! Még 3 hétre se tudok elmenni, mert a munkahelyem nem díjazná. :cry:
3 hónapos nyaralás???? :shock: Szép is lenne!! Még 3 hétre se tudok elmenni, mert a munkahelyem nem díjazná. :cry:
#11076 Andra 2006-07-10
Szia juhi! Ezért csodálkoztam én is ezen a határlezáráson. :)
Szia juhi! Ezért csodálkoztam én is ezen a határlezáráson. :)
#11064 juhi 2006-07-10
Sajnos ilyen hosszu nyaralás még tervezni sem merek. :lol: De félre téve a tréfát, a nyaralni induloknak törölték el. :lol:
Sajnos ilyen hosszu nyaralás még tervezni sem merek. :lol: De félre téve a tréfát, a nyaralni induloknak törölték el. :lol:
#11063 Jox 2006-07-10
Nem törölték el. Ha 3 hónapnál tovább maradsz Macedóniában, akkor kell vízum.
Nem törölték el. Ha 3 hónapnál tovább maradsz Macedóniában, akkor kell vízum.
#11061 juhi 2006-07-10
Szia Andra! Nem maradtál le semmirõl. Te jól tudod. Tényleg eltörõlték. :lol:
Szia Andra! Nem maradtál le semmirõl. Te jól tudod. Tényleg eltörõlték. :lol:
#11044 Andra 2006-07-10
˝Szia! Platamon Budapesttõl kb. 26 óra buszozásra van. 18 lenne, ha még nyitva lennének a határok Macedóniában a magyarok elõtt. Athénba kb. 6 óra a buszút, úgyhogy hajnalban kell kelni. De mindenesetre megéri! Jó utat! :wink:˝ - Kiscsillag

Mirõl maradtam le? Miért nincs nyitva a határ Macedónia felõl? :shock: Úgy tudtam végleg eltörölték a vízumot. :shock:
˝Szia! Platamon Budapesttõl kb. 26 óra buszozásra van. 18 lenne, ha még nyitva lennének a határok Macedóniában a magyarok elõtt. Athénba kb. 6 óra a buszút, úgyhogy hajnalban kell kelni. De mindenesetre megéri! Jó utat! :wink:˝ - Kiscsillag

Mirõl maradtam le? Miért nincs nyitva a határ Macedónia felõl? :shock: Úgy tudtam végleg eltörölték a vízumot. :shock:
#11030 juhi 2006-07-10

A Macadón határ már nem vizum köteles, igy nyitva a magyarok elött. :lol:

A Macadón határ már nem vizum köteles, igy nyitva a magyarok elött. :lol:
#11009 Tóth Péter 2006-07-09
Mi is 17-én érkezünk Platamon külsõrésze, ha jól gondolom: Nei Poriba. Itt leszünk 10 éjt.
Mi is 17-én érkezünk Platamon külsõrésze, ha jól gondolom: Nei Poriba. Itt leszünk 10 éjt.

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..