Sziasztok!megérkeztünk!Nei pori gyönyörü,mindenkinek csa ajánlani tudom !jövöre is megyünk!Csak a medúzák keseritették meg a nyaralásunkat elég sok volt !bárkinek kérdése lenne irjon!Tündi
A 16 napba a pihenés is belefér... Reggel (kora délelõtt) és néha éjjel fürdés, lazítás, nappal csavargás... Ha csavarogtok, keresd az útszéli kis tavernákat! Próbáld a felkapott, fõleg a magyar-étlapos helyeket kikerülni! Ahol busz is áll a parkolóban, meg se állj! Ne haragudj a sok "tanácsért", de már nagyon indulatban vagyok én is...
Jó utat és jó nyaralást! Remélem, nem tévedsz el sehol! Jót ne halljak rólatok! Érezd jól magad! Kíváncsi vagyok, mit valósítasz meg és hogyan a terveidbõl.
Nagyon köszönöm a válaszodat.Lenne még kérdésem.Melyik a legjobb Közért ésTaverna/étel minõsége ár/, mert itt a fórumon mindeki a Theo bácsi vendéglõjét dicséri?
Indulás ma délben!!! v Ugyan a Dias Zeussal, de a szerzõdésben benne van, hogy mehetnek több helyre, ha kevesen vagyunk...szóval ez benne van a pakliban. Azért remélek...
Ha hazaértünk majd mesélek.
Adio!
PIsta!
Egy-két oldalt vissza olvasol és mindenre kapsz választ!!! Ignissel járok én is,tankolunk itthol Félúton Nis elõtt,és Szalonikinél.Bp-rõl indulva Kb 100eurot szoktam számolni Benzin+autó pálya dij egy útra.Autóval Görögországba Topik!
Igen! Az Elisabetnek több hajója is van! És a két hajó között vizibomba csata zajlott! A mi hajónkon aki akart elõre ment a másik hajón hátra és onnan lehetett dobálni a bombákat,de persze a kapitányok a slaggal is rásegitettek! Errõl is csináltunk néhány képet! Talán lehet látni ott ahol a két hajó annyira közel van egymáshoz!/Néhány üzenettel ezelõtt ott a web cim!Külön mappákban a különbözõ kirándulások!/Szerencse,hogy tetszett a lányodnak a hajókázás,mert nem volt egy rövid menet!!!