Irigylem azokat akik nemsokára mennek... sajna nekem még sok idõm van szept. elejéig, de egyszer az is eljön. Addig még nagyon sok dolog fog történni Várjuk a beszámolókat!!! Kellemes nyaralást mindenkinek!
Érzem, hogy nagy dömping lesz ebben a topikban 2-3 hét múlva egészen szeptember végéig
Idén is ide megy a legtöbb emberke talán, meg is tudom érteni, mi is benézünk majd és bulizunk is egy jót Platamonasról átugorván
Még nem akarom elkiabálni, mert nincs befizetve, de úgy beszéltük meg, hogy VERON+REKUC+REKUC TESTVÉRE+JÓMAGAM felkerekedünk és Platamonasig meg sem állunk.
Át nézünk majd azért Paraliara is, egy party erejéig, 2 éve nem láttuk már
Úgyhogy ideje lenne már menni, augusztusra terveztük a nyaralást
Szia Estellám!
Ez királyság!!!!!! De jó, hogy ennyire itt összejötettek, örülök neki!!!!
Remélem a tervetek sikerrel jár, és tényleg együtt eltudtok menni
Sziasztok! Eddig csak olvasgattam a fórumot, de lassan közeledik a nyaralás... Idén elõször megyek Görögországba. Hosszas viták után Paráliára esett a választás. Már nagyon várom. A Zoi apartmanban fogunk lakni. Az a baj, hogy errõl az apartmanról a katalóguson kívül sehol nem találtam semmi érdemleges infót. Ha esetleg valaki tud róla valamit legyen szíves írja meg nekem. Elõre is köszönöm:
Szilvi
Még nem akarom elkiabálni, mert nincs befizetve, de úgy beszéltük meg, hogy VERON+REKUC+REKUC TESTVÉRE+JÓMAGAM felkerekedünk és Platamonasig meg sem állunk.
Át nézünk majd azért Paraliara is, egy party erejéig, 2 éve nem láttuk már
Úgyhogy ideje lenne már menni, augusztusra terveztük a nyaralást