Ne izguljatok a buszos utazástól, mi többször is voltunk az Apollonnal, de semmi gond nem volt sem az utazással, sem pedig az apartmannal. A Sun Rise apartmant csak kivülrõl láttam, tudom helyileg hol van, szerintem az apartmanhoz legközelebb esõ partrész a legjobb Nidri környékén. Szép rendezett, parkosított, pálmafás part. 2 éve voltunk busszal Lefkadán,10 órakor indultunk Budapestrõl, és reggel 8 körül már az apartman elõtt voltunk, kb. 1 órát kellett várni a takarításra. Tavaly Tolóra mentünk velük szintén busszal, minden rendben volt.
Mi Lefkadán a helyi buszjárattal közlekedtünk ahová csak lehetett, pl. Vasziliki, Nikiana stb. ill. a fakultatív kirándulások közül egy hajó úton vettünk részt, ami nagyon jó volt. Tavaly már kocsival mentünk vissza, ill. az idén is kocsival megyünk június végén, így azért olyan helyekre jutottunk el, ahová másképp nem igen tudunk elmenni. Ha többen mentek érdemes szerintem is kocsit bérelni. De majd Ti is tapasztaljátok, hogy Nektek mi a jobb. Az idegenvezetõ nagyon rendes, jól felkészült, amikor nem náluk foglaltuk a szállást, akkor is ugyan olyan segítõkész volt.
Nem akarok ismételgetni, de Kakadu élménybeszámolójából sok mindent megtudtok. Jó utat, üdv. süni
Én is csatlakozom az elõttem szólókhoz! Tavaly voltunk Lefkadán az Apollonnal, és sem a busszal, sem a sofõrökkel nem volt semmi gond. Sõt, a sofõrök elõtt le a kalappal, nagyon jól vezettek, és segítõkészek voltak mindenben! Egész hamar kiértünk (10-kor indultunk Pestrõl, és kb. 12-re, az ottani idõ szerint kint voltunk) és hazafelé is gyorsak voltunk (12-kor indultunk Nidribõl, ottani idõ szerint, és másnap 12-kor már leszálltunk Budapesten)!
Egyszintes busszal mentünk, ami nagyon kényelmes volt, már amennyire lehet 20 óra utazás után!
Az Apollonról eddig még semmi rosszat nem hallottam sehol! Jó választás!
Nyugi, Sziszi, mindennel meg leszel elégedve, ennyit nagyvonalakban
A részletekrõl is szívesen írunk, de már mindenrõl esett szó a korábbiakban - szoktuk ajánlani a visszaolvasást, én személy szerint nem azért, hogy kioktassak valakit, hanem mert érdemes azután kérdezni konkrétumokról, ha már az eddigi infókat bezsákoltad.
Nekünk egyébiránt a busszal semmi gondunk nem volt tavaly, és mint alább jelezték, Pajáról is csak jókat mondhatunk (mármint mi, akik ismerik:-)) A Sun Rise-ról vannak képek is valahol (lehet, hogy a "másik" fórumban), látszik rajtuk, hogy szép a berendezésük az napartmanjaiknak, és méretesek a hûtõik. A közeli part tényleg szép, bár szerintem sokat itt sem lesztek, ne pazaroljátok a drága idõtöket erre a strandra, hacsak nem esténként, amikor visszaértetek a napközbeni csoda-járásról. A ház melletti út épp Karya faluba vezet, érdemes meglátogatni, bár kanyargós, de jó minõségû aszfaltút vezet oda.
Esténként egyébként nyílván besétáltok majd Nidribe, ahol az élet zajlik, és ezek alatt a séták alatt éppen minden fontos tudnivalóra szert tesztek majd (tavernák, pékségek, palacsintások, ajándékboltok, marketek, autó -és motorkölcsönzõk, stb.).
Szóval mosolygós arcot kérek, cserébe jó utat kívánunk, és kellemes olvasgatást, amibõl minden számodra fontos dolgot kiszemezgethetsz, és az újabb kérdésekre is választ kapsz majd.
Köszi Kakadu. Hát ettõl tartottam...
Sokkal jobban tetszik az a "megoldás", ha rendelni kell egy italt, és kész. De úgy tûnik, most már ez ritka. Tavaly Kos-on is az volt a jellemzõ, hogy fix ár volt: 5 vagy 6 Euro, és már azt is sokalltuk. Mindegy, napernyõ meg gyékény lesz nálunk, csak hát a napozó ágy kényelmesebb ugye...