Wucy ,Neked is köszönöm a térképet.Az Andromédát én is kinéztem a tripadvisoron.Jó értékelései vannak.
Kónyu köszi a tanácsot,valószínű Kefalóniáról nem lehet jó időpontban érkezni,de azért próbálom szem előtt tartani .Annyi mindent összeszedtem újra ,hogy mindenre úgy se lesz idő.
#2361442015-11-16 14:40:08 Válasz a #236140. hozzászólásra
Xul!
Azt hittem mivel senki nem kérdezett rá, elég egyértelmű,hogy ahol az ifjú hölgy /feleség/ücsörög és elképed az a Fteri volt boltíve alatti szikla,az öbölből kifelé fényképezve.
Szédült jók ezek a 2D térképek,nagyszerűen feltérképezhetőek a megjelölt helyek,de gyalog bárminek is nekivágni ami nem a parti sétányon van, hááát.....
Glyntana.
Hú de komoly ...légyszi ird màr meg mennyibe kerüt...Lefkadàn / bocsi ha nem ide való/az ugrós paraligding szàmomra dràga volt 80E fejenkènt ..de jövőre Kefalonia a cél és ezt ki akarom próbàlni...esetleg priviben több képet nem làthatnék???Ez olyan szép..
Sziasztok Igen, parasailing, de nem én voltam fent. Iszonyú tériszonyom van. Párom és a másik srác repültek. Skalan voltunk, 100 EUR volt összesen kettőjüknek. Nem olcsó, de páromnak régi vágya volt, így úgy alakítottuk a keretet, hogy beleférjen (OFF: megérte. Minden centet. Azok a boldog arcok...)
Egy főre 60 EUR 15 percre, így emlékszik párom.
Fotókat tettem az albumba, legalul megtaláljátok. Nem a legjobb minőség, videóból kellett kivágnom, de az érzést talán átadják
#2362542015-11-25 21:38:37 Válasz a #236253. hozzászólásra
Hú de elszaladt az ára a paraglidingnek Már nem emlékszem, hogy anno pontosan mennyibe került, de Paleokastritsán úgy úgy 20 éve a 2 gyerekkel mind a négyen megengedhettünk magunknak 1-1 szóló ernyőzést! pedig sosem voltunk csekonicsok