Sziasztok, az lenne a kérdésem hogy a Sarti Beach apartmannál milyen a part és a víz? Mennyire mélyülő és hogy mennyire szokott hullámozni a tenger? Azért kérdem mert gyerekkel mennénk.
Köszi előre is
#1815422012-03-29 19:06:16 Válasz a #181503. hsz-ra
Szia Évuska!
Az infód hasznos volt, kaptam leírást, képeket, és sok sok élménybeszámolót. Ha valaki szintén a Salatas Apartmanba megy, szívesen megosztom Vele, írjon privit:-)
Szia Hayabusa.
Sarti beach apartmanhotelnél széles homokos a part. Ha pici gyerekkel mentek tökéletes. Hullám inkább délután van, de az sem nagy. Az utolsó 300 méter a legjobb, bár ott keskeny a homok, kb 10 méter széles. Ott nagyon lassan mélyül a viz. Ha besétálsz úgy 100 métert derékig ér.
#1818122012-04-05 01:54:24 Válasz a #181479. hsz-ra
Szia!A kalóz túra nagyon jó,én idén megyek másodszor.A kaja nagyon finom,és az én 50 kilómra elég.Üdítő bőven van,legalább is tavaly volt.Bicikli tavaly volt Sassosnál,nem tudom idén lesz-e.A buszokkal eddig nem volt gondom.Attól függ melyik megy.Az emeletesek kényelmesebbek.Nem tudom milyen magas vagy,én elfértem.Ha bármi kérdésed van még írj nyugodtan.
#1818152012-04-05 08:28:26 Válasz a #181802. hsz-ra
szia!
Ha már így ajánlkozol, lenne pár kérdésem:
milyen idő szokott lenni július első két hetében, hány fok?
Gonodolok én arra, hogy mi magyarok hogy bírjuk ki azt a meleget, vagy ott a tenger mellett nem érezni annyinak?
Van valami praktikus tanács a nappalokra és az éjszakákra?
Az apartmanban lesz klíma, de nyilván nem ott töltjük a legtöbb időt.
A Kostastban leszünk, ami a part melletti sétányon van.
Érdemes úgy készülni, hogy a déli órákban felmenni az apartmanba a szieszta idejére, vagy ki lehet bírni leégés nélkül kellő naptej és kalap segítségével?
A 7 éves fiam is velünk tart, az Ő bőrét kell igazán védeni.
Az éjszakák ilyenkor milyen melegek?
Vannak szúnyogok? vigyünk konektoros szúnyogriasztót?
segítséget szeretnék kérni Tőletek akik már voltatok sartin.
Mi idén megyünk május 21-én indulunk. Ahogy a fórumot olvasgattam többen mondtátok, hogy az idő ilyenkor már kellőképpen felmelegszik illetve a tenger sem olyan hideg. Esetleg tudnátok ezt fokokban számszerűsíteni?
A robogó bérlés Sassosnál csak jogosítvány felmutatásával lehetséges vagy elegendő útlevél vagy személyigazolvány bemutatása/letétben hagyása? Ez azért kérdés mert van akinek most fog lejárni a jogosítványa és nem biztos, hogy addig megkapja az újat, így 2 ember lenne a szálláshoz "kötve". Ha meg elegendő az útlevél/személyigazolvány akkor ők is jöhetnek velünk pl a szívöbölbe.
A Panorama (Triphon ) Apartmanról van valakinek valamilyen tapasztalata? Itt lesz a szállásunk, a képek alapján bízakodóak vagyunk. persze jobb ha van egy kis informció Tőletek a szállásról.
#1818512012-04-05 21:38:05 Válasz a #181815. hsz-ra
Szia luco78!
Na végre!
Megmozdult valami
Mi július végén szoktunk menni, az időről annyit, hogy nagyon jól lehet bírni.
Napközben semmi gond nincs, a tenger hűsít és szokott lenni kis légmozgás is. Nekem nagyon tetszett az idő.
Éjszaka kicsit meleg volt ha nyitva hagytuk az erkélyajtót akkor a szúnyogok miatt volt gondunk (ezt nem panaszkodásként mondom, eddig nem is jutott eszembe) .Ha van klíma akkor semmi gond nincs.
Éjszakára bekapcsoljátok, nappal pedig nem fogjátok érezni, hogy meleg van.
Naptejjel érdemes kenni magatokat, ha lehet valami vízálló naptejet vigyetek és naponta többször is kenekedjetek a leégés ellen. Főleg a gyerekekre érdemes figyelni.
Ha valami konkrét kérdésed van csak nyugodtan írj
Üdv.: Laci
Legutóbb KissLaszlo szerkesztette (2012-04-05 21:42:54), összesen 1 alkalommal