]Mi van Thassoson???????????????Minden szállásfoglalás azzal jön vissza, hogy küldjünk el előre 30 %-ot, és majd akkor állnak szóba velünk!!! Eddig még soha senki sem kért előleget előre, mindent Kp-ben fizettünk helyben! Direkt azt választottam a bookingon, hogy Kp-s fizetés, nem utalásos................. [/quote]
Mi a baj ezzel? Én eddig minden hova küldtem előleget (Thassos, Kefalonia, Kréta,...). Vedd úgy hogy ez egy biztosíték a szállásadó felé, hogy menni fogsz. Amúgy meg mindenhol le van írva, hogy ha az utazás előtt x nappal lemondod, akkor visszaküldik (az x változó, van ahol 7, de van ahol 30).
Azért furcsa, mert még soha sem kértek ilyet, minden bookingos foglalást Kp-s fizetéssel kérek helyben, és ez így is volt eddig. Kizárólag ez a Thassosos foglalósdi ragaszkodik előleghez. De ha ő nem bízik bennem, miközben megterhelheti még a bankkártyámat is, nekem hogyan kellene bíznom bárkiben is, hisz nem is ismerem, semmi biztosítékom nincs...............
Azt különben nem látom sehol, h visszaküldik, ha lemondom. Eddig ha nem kellet símán lemondhattam, nem is volt gond vele sosem...........
( a ráadás meg az, h direkt nem fizetek sehol sem átutalással, kizárólag kp-ban, ami ezidáig tökéletesen működött is!!!)
bizony Makryammos, 53-65-ig. Nekünk nem volt fizetős, viszont emlékezetes kaland.
Lekéstük a taxihajót Limenasban (Golden beach, Marble beach, Makryammos), ezért egy kávézóban megismert helyi öreg vitt minket a motorcsónakján 10EUR-ért. Olyan hullámok voltak, hogy remegtünk, egy kézzel kattogtattam a fényképezőt, a másikkal kapaszkodtam a padba, amin ültem Nem is tudott a stégnél kitenni minket a hullámok miatt, látszik a képeken, hogy honnét másztunk az apartmanházak felé a part menti sziklán.
Na, a lényeg, hogy ha a vízről érkezel ide, akkor nincs belépő, de amúgy is megérné az árát, mi szerettük. A strand mellet van egy mini magán-vadaspark is szép szarvasokkal, élményszámba megy amikor délután (tán 4 előtt volt) etetik őket, csak úgy fröcsög a sok dinnye, uborka, paradicsom, stb ... ki ne hagyjátok, főleg gyerekekkel!!
Mi van Thassoson???????????????Minden szállásfoglalás azzal jön vissza, hogy küldjünk el előre 30 %-ot, és majd akkor állnak szóba velünk!!! Eddig még soha senki sem kért előleget előre, mindent Kp-ben fizettünk helyben! Direkt azt választottam a bookingon, hogy Kp-s fizetés, nem utalásos.................
Mi a baj ezzel? Én eddig minden hova küldtem előleget (Thassos, Kefalonia, Kréta,...). Vedd úgy hogy ez egy biztosíték a szállásadó felé, hogy menni fogsz. Amúgy meg mindenhol le van írva, hogy ha az utazás előtt x nappal lemondod, akkor visszaküldik (az x változó, van ahol 7, de van ahol 30).
Egyébként nagyon fogynak a szállások Thassos-on. A románok, bolgárok már 2014-ben leelőlegezték az idei apartmanjaikat.......
Mi van Thassoson???????????????Minden szállásfoglalás azzal jön vissza, hogy küldjünk el előre 30 %-ot, és majd akkor állnak szóba velünk!!! Eddig még soha senki sem kért előleget előre, mindent Kp-ben fizettünk helyben! Direkt azt választottam a bookingon, hogy Kp-s fizetés, nem utalásos.................
Skala Potamia a tengerpartot jelenti. A falu, Potamia a fő út mellett van. Iskolája, kis üzletei, kávézója és 2 temploma is van. Érdemes legalább egy alkalommal, gyalog oda felmenni. Ott látható Polignotosz Vagisz szobrászmüvész múzeuma is.
ízlések és pofonok, nekünk az északi része tetszett jobban, Skala Panagia partja, Chrissi Amoudia, vagyis aranyhomok, Golden beach. Szerintünk a falu is szebb talán, mint Skala Potamia, de szállás szempontjából szerintem mindegy, sétatávolságra vannak egymástól.
#2261492015-01-17 08:35:43 Válasz a #226141. hsz-ra
Szia Accord!
A Golden beach két vége tulajdonképpen ez a két strand, Chrissi Akti Skala Potamianal van, a másik Skala Panagianal. Ez egy jó hosszú egybefüggő partszakasz, ami gyalog is megjárható (látványra elég hosszúnak tűnik:) ), de kisvonat is jár főleg késő délután, esténként. Nekem Skala Potamia partja azért volt szimpatikusbb, mert ott több minden van a központban, nagyobb szupermarket, orvosi rendelő, több taverna és bazár. Plusz ez a strand gyerekkel is jobb, nagyon lassan mélyülő.
De valóban van, aki a másik részt szereti, turistafüggő.
Szia, nézz szét a Thassos.hu-n,ott jól átlátható módon vannak feltüntetve szállások.Skala Potamián ,emlékeim szerint Potamia és Panagia falvak tengerpartjai vannak.Mi a Potamiai végében voltunk ,nekünk tetszett.Boltok, pékség, tavernák sokasága a közelben.Aki a másik részén nyaralt ,szerintem annak meg az tetszik.Jó az egész part végig!
Olvasgatom itt a hsz-eiteket (már vagy 100 oldalt sikerült), és sokan ajánljátok a Skala Potamia partszakaszt. De ott ahogy nézem, két település van, Chrisi Akti, és Chrisi Ammouida. Melyik rész a jobb, szebb, tisztább? Vagy ezek olyan közel vannak, hogy teljesen mindegy hova megyünk?
Közvetlen a tulajdonosnál, nagyon segítőkész és mindig gyorsan válaszolt az e-maileimre. Érdemes tengerre néző szobát kérni, fantasztikus a kilátás, megéri az árát!
#2261002015-01-15 21:04:41 Válasz a #226092. hsz-ra
Szia accord!
Közvetlen a tulajdonosnál, nagyon segítőkész és mindig gyorsan válaszolt az e-maileimre. Érdemes tengerre néző szobát kérni, fantasztikus a kilátás, megéri az árát!