Idén is Sartira megyünk a párommal szept. 19-okt.05.
A Stelitsa apartmanban lesz a szállásunk, Apollon travellel megyünk ismét ,mert tavaly se volt semmi gond velük.
javascript:emoticon('')
Razz
Sziasztok!
Mi is Görögországot vesszük idén ismét úticélba,de most elõször egyénileg megyünk,4-en.Thassos szigetét néztük ki,ha valaki járt már itt írhatna pár sort!Köszi!javascript:emoticon('')
Rolling Eyes
Kedves Macska!
Nézd meg a fórum induló oldalán az Égei tenger szigetei téma alatt a Thasszoszról szóló topikot! Oda írj, ott láthatsz korábbról tapasztalatokat is. Plusz a kezdõoldalról a beszámolóknál van néhány leírás azoktól, akik jártak már ott.
Egyébként idén én is Thasszoszra igyekszem
Személyesen nem ismerem ugyan, de azt olvastam, hogy kb. 50 méterre van a parttól, a központtól pedig 150-200 méterre. 4-5 személyes apartmanok vannak benne.
Sziasztok!
Idén is görögorsagba utaznék juniusban,de sajnos egyedül,Sartira gondoltam,ha lenne valaki aki ebben az idõpontban utazna,és szintén egyedül jelentkezzen.
Részletes leírást találtok Budapest-Sarti útvonalról Szerbián és Macedónián keresztül, és néhány információ azoknak, akik még nem jártak Sartin. A honlapcím mégegyszer: http://www.sartisarti.com/