Ez tuti a választások előszele. Bizakodóak a befektetők. Azt remélik, hogy változás lesz és az pozitív irányba fog mutatni. Viszont a politikai elemzések egymásnak ellent mondanak.
Tehát érdemes inkább mostanában venni Eurót, de ez csak az én véleményem! Nem kell rám hallgatni
De az is elképzelhető, hogy ez az egész deviza árfolyamok javulása csak manipuláció! Tehát legyünk óvatosak! Mondjuk az biztos, hogy az új kormány alakításáig el fog telni idő, addig viszont van még pár hónap. Valószínűleg addig tartani fogják magukat a devizák árfolyamai. Szerintem.
#1292202010-03-19 09:47:13 Válasz a #129171. hsz-ra
Hm....kicsit bízok én még az emelkedésben.....na nem hosszút távon, de kicsit tőzsdét is figyelem, nap, mint nap...más miatt....így, azt gondolom, nem ma lesz a világ vége.
Ráadásul, amennyi nekünk kell 1-2 max. 5.000 Ft különbözetekről beszélünk, nem 10-100.000 Ft-okról.
Nem tudom mennyire várható erősödés, a pénzügyi elemzők a választások után 250 Ft-os árfolyamot is mondanak. Holnapra valószínűleg megint fog egy kicsit gyengülni, mert hiteltörlesztési nap közeledik, és a tendencia szerint akkor mindig gyengül a forint. Én 265,8-ért tudok venni ma.
ÉN ma 270-ért vettem egy keveset. De nem tudom, hogy az mond-e esetleg valamit, hogy a kasszámból ma kifogyott az összes Euró, zárásra nem maradt csak a gurulós pedig nem keveset tartunk, ma úgy vitték, mintha ingyen adnám...