Szia újutas!
Ha megnézed itt a neten az utazási irodák szezonnyitó árait, azok is
hasonlóak. Tehát véleményem szerint nem fogtok rábökni az utazásra.
Persze valószinüleg nem tengerre nézõ luxusapartmanban lesztek elhelyezve, de átlagosban igen. Remélhetõleg az idõjárással sem
lesz gondotok. Családtagom volt már októberben is, bár már nem fürdött
a tengerben, de kirándulásra, pihenésre nagyon megfelet neki az
idõpont.
Üdv. Czoki.
koszonom a gyors megnyutato valaszokat czoki+dezse
nagyon remelem h.jo idonk lesz es meg furdesre alkalmas a viz!
szerintetek ? euro/fö-re szamitsak ha mondjuk viszek kajat, de azert beülünk fagyira ,vacsira v. esetleg befizetünk 1 programra busszal?
szoval szerenyen, de azert megis ha mar ottvagyunk ne hagyjunk ki olyan sok mindent a penz miatt.
hello dezse!!!
Az utazasi iroda nevet -cimet megtudhatom akivel mentek szept 03 -án?ha bp-i erdekelne !
plane ha mar utaztatok is velük!
csak a referencia miatt!
Szia ujutas!
Bár nem nekem szól a kérdés, azért megpróbálok én is segíteni. Több véleménynyel többre mész.
Mennyi pénzt vigyél??? számolj úgy, hogy egy vacsi (kétszemélyes tál)
kb. 10€, mellé egy sör 2€. Üzletben persze olcsóbb. Ha visztek kaját akkor a kenyér, paradicsom, paprika, krumpli átlagban 1€/kg Az olyan "csemegék" mint fagyi, óriás palacsinta, nagyon finom görög édességek, bizony eléggé apasztják a pénztárcát.
Teljesen egyéni vélemény: 200€fõ/hét összegbõl azért ki lehet jönni. Ékszer vásárlás ennyibõl kizárva.
Utazási iroda: nem tudom melyik hirdette meg, mi sok éve már a Dias
Zeusszal(Bp) utazunk, és igazán problémánk nem volt velük.
Nézd meg az Ö áraikat is.
Remélem segítettem valamennyit.
Üdv. Czoki.
Mi a First Class utazási irodával megyünk. (Bp, Ferenciek tere 4.)
Nem voltunk még az õ szervezésükben sehol, csak ismerõseink. Nagyából meg voltak elégedve. A busz akkor elég messze állt meg az apartmantól, ami azért volt kellemetlen, mert õk is nagycsaládosok, így macera volt odacuccolni. De a szállással meg voltak elégedve, meg az út is rendben volt.
Amúgy mi 3.-12.-ig megyünk.
A lidl-ben gondoltuk a vásárlást, és lehet naívak vagyunk, de 60 e ft költõpénzt viszünk össz. Igaz kaját itthonról, de azért pitás giroszt eszünk majd, meg gyümit is veszünk, de a fagyit nem az utcán, hanem a lidl-be.
Az ismerõseink 40 e költöttek úgy, hogy autót is béreltek. Õk májusban voltak kint. Autót mi is szeretnénk bérelni 2-3 napra.
Mi gyerekekkel megyünk, így nem fogunk diszkózni, bulizni, és étterembe sem megyünk, így arra nem költünk. Ha ti bulizósok vagytok, akkor azt bizony bele kell kalkulálni
Azért egyszer egy görög estet megnéznék, de majd, ha kettesben eljutunk a párommal. Így a gyerkõcökkel más a programterv
dezse-nek!
köszönöm nagyon sok jot megtudtam lehet hogy atmegyunk a F.CLASS-hoz
mar erdeklodtem tudnak meg 5 helyet biztositani.
most mar nyugodtan belevagok ha mar elkabitottam a csaladomat
mar csak annyit: hogy asprovaltan sok a meduza? es hogyan kell vigyaznunk?
kerlek ha hazajottetek irj meg minden jot-rosszat
NAGYON JO SZORAKOZAST PIHENEST KIVANOK
ujutas, igen, bele kell vágni !!! Biztos nagyon jó lesz. Én tegnap voltam az utazási irodában, befizettem minden hátralékot, lerendeztem a biztosítást, és megkaptuk a részvételi jegyet.
Már nagyon be vagyunk sózva, úúúúúgy mennénk már )))))
Minden képpen beszámolok mindenrõl, majd fényképeket is csinálok.
Asprovaltán nem nagyon van medúza.Egyébkén-ugyan nem igazán akarok beleszólni
de30-40Euró/nap az két fö esetén nem nagy összeg .reálisakkor is , ha csomagolunk.Adjuk meg a tiszteletet Görögországnak.
Kedves Veres, összes tiszteletem Görögországé, így ismeretlenül is.
Ma váltottam eurót, 300 Eurót viszünk, 2 felnõtt, 3 gyerekkel. Kevés? Lehet...De mindenki addíg nyújtózzon, még a takarója ér .... a miénk eddíg ér ))
Szia dézsé!
Kérdésem: Van Lidl Asprovaltán??
Én a Vrasnairól tudok, de ha már itt is nyilt az akkor tényleg jó. Vrasnai
azért gyalog nagyon messze van.
Üdv. Czoki.